Maar het zou prettiger zijn alle vragen in een keer te krijgen, en niet elke dag een nieuwe.
Ik snap het lijflied van Notarissen: Akte Akte Akte... Waarvan akte (en een factuur).
Altijd snelle reacties en het was eenvoudig om de stappen te doorlopen.
Fijne en snelle communicatie. Voordelig en helemaal digitaal afgehandeld.
Goede communicatie en snel geregeld. Wij bevelen u aan.
Dank voor uw review. Goed om te horen dat u ons zult aanbevelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heldere communicatie en snelle afhandeling.
Precies wat er nodig was. Effectieve verzorging van verklaring van erfrecht. Ook goed op de hoogte gehouden over voortgang en tussentijdse acties ondernomen door de notaris om het proces gaande houden.
Dank voor uw review! Wij proberen u inderdaad op ieder moment een duidelijke update te geven over de reeds genomen stappen of de nog te nemen stappen in het proces. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeker een goedkope notaris en dat is heel fijn. Maar er wordt door het kantoor niet heel zorgvuldig gewerkt. Verkeerde formulieren, lang wachten op een antwoord, niet teruggebeld worden…
Er wordt snel en efficiënt gereageerd. De contactpersoon wordt van elke stap in de procedure op de hoogte gehouden. Mails zijn keurig vwb taalgebruik en lay out, ziet er professioneel uit. Alles gaat digitaal, werkt prima. Het tarief is in vergelijking met andere online diensten die hetzelfde doen heel gunstig.
Snel geholpen Goed en duidelijk In de mail uit leg wat de volgende stappen Zijn. Goed overzicht en info wat ze aan het doen zijn voor jou.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had 2 aanvragen gedaan. 1 is na 1 week al helemaal afgehandeld en de ander is nog steeds in behandeling. We zijn nu ruim 2 weken aan t wachten. Ik ben benieuwd. Ik had me ingesteld op 2 maanden.
Hartelijk dank voor uw review! Als u vragen over de status heeft van de tweede aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon, dan kijken wij het direct voor u na. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ideaal vooral voor eenvoudigere admistratieve handelingen, en een stuk voordeliger!
Uw dienst was mij aanbevolen door mijn schoonzoon. Het royement van mijn al lang afgeloste hypotheek is voorspoedige en naar wens verlopen.
Goede en vlotte communicatie.
Goede service voor een redelijke prijs
Ik vond het spannend of dit wel goed zou gaan, maar dat was geheel onterecht. Het hele proces verliep exact zoals ze aangaven. Alles keurig uitgevoerd, volgens de aangegeven tijdslijnen en netjes gecommuniceerd. Heel erg handig en inderdaad veel goedkoper dan een reguliere notaris. Ik ben heel erg tevreden en zou dit iedereen aanraden.
Hartelijk dank voor uw review. Bedankt dat u alsnog voor ons heeft gekozen en fijn dat wij uw spanning hebben kunnen wegnemen door onder andere de duidelijke wijze van communiceren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima ervaring, zaak werd snel en efficiënt opgepakt en behandeld naar volle tevredenheid. Communicatie over en tijdens het proces was voldoende en duidelijk.
Goede en snelle afhandeling.
Snel en volledig gedigitaliseerd met voldoende informatie bij elke stap!
Hartelijk bedankt voor uw review. We proberen zo duidelijk en goed mogelijk te communiceren, vooral omdat we online werken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring is goed. Ben met alles tevreden. Top
Vriendelijk bedankt voor uw review. Heel fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Volledige en snelle afhandeling van mijn kwestie.
Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlotte & heldere communicatie Eenvoudig via website benodigde te regelen
Leuk dat u aangeeft dat het goed tot uitstekend verlopen is! Hartelijk bedankt voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Dit heeft helaas 2,5 maand geduurd omdat er bij een van de erfgenamen iets mis was gegaan. Een eerder seintje was prettig geweest.
Snel, goede communicatie en ook prijskwaliteit. Helemaal prima.
Prettig contact, heldere uitlag van zaken en vlotte afhandeling.
Hartelijk bedankt voor uw review. We proberen zo efficiënt mogelijk te werken waardoor we u zo snel mogelijk van de verklaring van erfrecht kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden