Ik ben onder de indruk van de professionele benadering van de Notariele Diensten

Vanaf het begin van mijn contact met de Notariele Diensten werd ik op een duidelijke manier, via e-mail, door het hele proces geloodsd. Niets werd over het hoofd gezien. Uiteindelijk uitmondend in de Verklaring van Erfrecht.

Goede en snelle service

Duidelijke website, communicatie en goede service. Zeer makkelijk om je zaken te regelen.

Gemakkelijk, behulpzaam en snel

Het gemak van de aanvraag, de behulpzaamheid van de medewerkers bij vragen en de snelheid van de verwerking, hebben geleid tot een prima eindresultaat.

Efficient

Duidelijke communicatie, snelle follow-up

• Gemak

Het is geregeld zonder er teveel achteraan te zitten

Helaas moest ik toch een keer er achter aan gaan omdat uiteindelijk de gemeent verstek liet gaan

• Gemak

Zeer goede ervaring, aanrader!

In eerste instantie was ik wat 'sceptisch' over een online notaris. Maar heb de gok gewaagd. En ik moet zeggen, alles ging echt super. Alles was zeer duidelijk vooraf, waren wat vragen ivm het testament, en daar werd keurig op geantwoord. Bij het indienen liep het ook allemaal redelijk vlot, indienen van gevraagde gegevens liep eenvoudig en snel. Ondertekenen van documenten echt super geregeld, via iDIN met het document ernaast. Toen het zo goed als klaar was, werd er nog gebeld om eea uit te leggen. Daar heb ik een beslissing in genomen, en na betaling ontvingen we kort daarna de verklaring van erfrecht. Prijs? 1/3 van de plaatselijke notaris. Echt een aanrader. Van begin tot eind duidelijk, scherpe prijs, open, eerlijk, en kan er gewoon mee bezig op het moment dat ik kan, hoeft niet langs een notaris waar ik de tijd niet voor heb. Ideaal! 10/10.

• Gemak

Zo kan het dus ook nog....

Zo kan het dus ook nog... Bij onze plaatselijke notaris zou het zeker 3 maanden gaan duren eer ik een verklaring van erfrecht in mijn bezit zou hebben. Dit terwijl het in mijn geval om een zeer simpele zaak ging. (gehuwd, enig erfgenaam via testament en geen kinderen) en dan ook nog eens voor een fikse prijs. Daarom gekozen om het maar eens online te gaan proberen... En wat schetst mijn verbazing - in 4 dagen tijd alles geregeld!! Verklaring van erfrecht binnen én ingeschreven in het kadaster. En dat dan ook nog eens heel erg simpel - kwestie van 2x legitimeren (via de bankapp) - 2 maal een formulier uploaden en (uiteraard) 1x betalen. En dat alles voor een vooraf afgesproken bedrag van 415,- incl. - koopje in vergelijk met de plaatselijke notaris. (scheelt zeker 200,-) Had ik eerder moeten weten - had me een hoop zorgen bespaard! Wat mij betreft een dikke 10 mét 'n griffel! (en 'n zoen van "de juf")

• Gemak

Goede communicatie, reageren snel op mailtjes en voor het overige een zeer snelle afwikkeling van de aanvraag/procedure. Zeer tevreden.

Goed geholpen zijn vriendelijk

Een aanrading

Zeer snelle en goede afhandeling. Alles gaat digitaal, maar zeer duidelijk. Stuk voordeliger dan standaard notaris tarieven.

Heldere en voordelige service

Goed geholpen door deze mensen, zonder de hoofdprijs van een echte notaris te hoeven betalen. Communicatie is helder en bij vragen zijn ze telefonisch ook meestal goed te bereiken.

Goed geholpen

Goede voorlichting wat benodigd was aan bescheiden.

• Snelheid N.v.t.

Heel plezierig.

Er werd snel gewerkt en ik werd netjes van elke stap op de hoogte gehouden.

Netjes vlot begrijpelijk

Liep als een trein.

• Gemak

Snelle opvolging en duidelijke instructies

Rondom het net wilsbekwaam zijn van de erfgenaam ontstond onduidelijkheid. Maar die is telefonisch opgelost

uitstekend.

Echt iets voor deze tijd.

• Gemak

Alles is naar tevredenheid geregeld.

Snelle, correcte verwerking

Zoals bovenstaand genoemd

Snel en correct.

Duidelijk, niet duur, snel en correct.

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling, echter zou het tijdspad wel iets korter mogen

• Gemak

Snel, duidelijk, praktisch en goede prijs kwaliteit.

Op advies van een familie lid deze dienst voor het eerst ingeschakeld. Makkelijk om dit thuis te kunnen regelen en de prijs is natuurlijk ook een belangrijke overweging. Nog even getwijfeld of het opsturen van de documenten goed ging maar gelukkig geen probleem hiermede gehad. Blij met deze nieuwe ervaring en in de toekomst zeker ook van toepassing.

• Gemak

Duidelijk en snel geregeld!

Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig voor de bank. Na online aanmelden werd het proces duidelijk gecommuniceerd en het tekenen via de bank verliep ook prima. Alles werd goed en heel snel geregeld. Fijn dat dit tegenwoordig zo kan!!

• Gemak

Prima voordelige manier om een eenvoudige hypotheek doorhaling te doen

Voor iets eenvoudigs als het doorhalen van een hypotheek is dit een prima oplossing. Jammer dat er op mail van mij niet gereageerd is, wellicht een technisch probleem.

Goedkoop en betrouwbaar

De aanvraag voor een verklaring van erfrecht was gemakkelijk. Je hoefde niet veel gegevens aan te leveren. De verklaring was er redelijk snel. Een puntje van aandacht: een van de familieleden had niet goed de akkoordverklaring gedaan. Er werd niet na een bepaalde tijd door jullie een herinnering gestuurd. Een herinnering sturen had wel fijn geweest.

Prima geregeld

Royeren hypotheek, prima en vlot geregeld. Na het invullen van het opdrachtformulier en de verificatie ging het proces geruisloos van start. Je wordt tussentijds keurig op de hoogte gehouden tot het eind aan toe. Deze dienst is naar volle tevredenheid uitgevoerd

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl