Snel en goed. Vanuit huis te regelen.
Prima kantoor voor een notariële akte zeker aan te raden.
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor mensen op leeftijd is een bezoek aan een notariskantoor heel stressvol. Zeker als het ook niet echt nodig is. Het was daarom fijn dat alles zo en zo snel is afgehandeld.
Heel handig en snel geregeld. Alles digitaal en binnen een paar dagen in huis!
Dank voor uw review! Mede door het snelle aanleveren van het testament hebben wij het dossier snel voor u kunnen afronden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij zijn erg tevreden over de online Notariële diensten. Uitstekende communicatie, heel duidelijk verloop van alle activiteiten, snelle reacties op de acties die wij moesten verrichten. Deskundige medewerkers en heel goed bereikbaar. Snelheid van werken heeft ons verrast Goed geprijsd. Een verademing na onze negatieve ervaringen met een notaris kantoor.
Dank voor uw mooie review. Ook bij een online dienst zoals deze mag u uiteraard duidelijke communicatie en service verwachten. Goed om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goedkoop, snel, foutloos, vriendelijk helemaal top. Binnen 10 dagen de verklaring van erfrecht binnen.
Hartelijk dank voor uw review! Door bijvoorbeeld automatisering houden wij de doorlooptijd van een dossier zo kort als mogelijk. Wanneer wij toch genoodzaakt zijn om extra informatie op te vragen, bijvoorbeeld bij een gemeente, zitten wij er bovenop. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geen verdere info
Accuraat, snel ,goedkoop
Heel positief!
Voor mij was dit onbekend terrein maar de opzet van de site en de begeleiding bij het verstrekken van de benodigde info was helder en vriendelijk Daarbij zijn de kosten naar mijn mening goed en redelijk
Het werkt echt prima. Alleen had ik vaak wat moeite met de hoeveelheid dubbele informatie, waardoor ik zelf ergens iets gemist heb om in te vullen of aan te leveren, waardoor het totale proces een beetje afgeremd werd. Dat was wel jammer. Maar toch prettig dat het op deze manier kon. Buiten dat deze weg ook nogal was centjes in de beurs scheelde.
Goede communicatie, alleen gedurende het onderzoek van de gemeente, dat ruim twee weken duurde, zou een tussentijdse up date de communicatie verbeteren.
Zeker goed te doen wanneer je wel handig bent met het zelf uploaden van stukken en het zelf doorlezen van de teksten.
Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Je wordt goed op de hoogte gehouden Van het verloop
Eenvoudig en snelle afhandeling
Duidelijk overzicht wat er stap voor stap moet/gaat gebeuren. Tevens vaak ehtgeven van feedback of melding van voortgang cq. stand van zaken. Extra vraag/opmerking over een ander onderwerp helaas niet opgepakt.
Goede, snelle en transparante service. Heel tevreden mee, je wordt na elke stap op de hoogte gebracht van wat gedaan is en wat de vervolg stappen zijn.
Dank voor uw review! Door onder andere duidelijke uitleg te geven proberen wij, in een lastige periode als deze, u zo goed als mogelijk te begeleiden bij bijvoorbeeld een aanvraag voor een Verklaring van Erfrecht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prettige communicatie . Goed eindprodukt
Het aanvragen en afhandelen van de akte ging zeer snel en in iedere mail wordt uitgelegd wat de volgende stap is met duidelijke uitleg. Binnen 3 dagen geregeld!
Snelle duidelijke afhandeling. Overzichtelijke prijs, heldere communicatie.
Verklaring van erfrecht aangevraagd. Gedurende de aanvraag word je goed op de hoogte gehouden over de status van de aanvraag. Uiteindelijk binnen 3 weken de verklaring binnen.
Zeer te spreken over Notariële Diensten. Snel, duidelijk, online en onze verklaring van erfrecht was na enkele dagen al binnen.
Goede prijs, eenvoudig te regelen, allemaal online, goede en snelle antwoorden. Zeer tevreden.
Snel en accuraat. Duidelijke informatie.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden