Duidelijk, snel en gemakkelijk

Zo efficiënt kan het zijn; aangezien de erfgenamen niet in elkaars buurt wonen was deze digitale aanvraag en verkrijging van verklaring van erfrecht een ideale optie. En de snelheid onovertroffen; binnen vijf werkdagen hadden wij de verklaring in handen, inclusief bevestiging van aanpassing tenaamstelling onroerend goed in het kadaster. Toegegeven, wij hadden voorafgaand aan het indienen van de aanvraag ons voorwerk gedaan en als erfgenamen afgestemd zodat de doorloop perfect verliep. Natuurlijk mis je het persoonlijk contact en kopje koffie met bijbehorende gezelligheid bij een notaris. Die hou ik graag tegoed voor meer waardevolle notariële zaken.

• Gemak

Voor een Verklaring van Executele zijn we terecht gekomen bij Notariele Diensten. Het hele proces verliep buitengewoon soepel en snel. Na elke stap werd een duidelijke e-mail verstuurd over het vervolg. Alle links werkten naar behoren. Daarbij waren de kosten een stuk lager dan bij andere notarissen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Uitstekende dienstverlening.

Heldere communicatie en begeleiding door het gehele proces.

Ieder stap goed gecommuniceerd

Zeer tevreden. Kreeg duidelijk uitleg via de email en regelmatig een update. Nu ben ik klaar om mijn huis te verkopen en heb maar €79 moeten uitgegeven. Zelf heb ik nog voor €2,80 na afloop een online uittreksel bij het Kadaster gedaan, zodat ik het bewijs heb dat het echt eruit is. Mijn ouders hadden het niet vooraf gedaan en werder door de notaris van de koper ca. €220 gerekend 2 jaar terug.

Betaalbaar en effectief

Goede ervaring mee, ze doen wat ze beloven, voor een schappelijke prijs. Vergeleken met ander notarissen.

• Gemak

Effectief en efficiënt geholpen.

Alles OK

Simpel, grondig en snel

Het was gewoon eenvoudig en gemakkelijk om dit proces te doorlopen

Top dienstverlening

Heel goed.

• Gemak

niet moeilijk digitaal contact te leggen.

Zelfs voor ouderen (zoals ik) is het eenvoudig e.e.a. aan te vragen. Ben zeer tevreden met de service, zoals telefonisch contact leggen als een door mij gemaakte keuze wellicht niet zo verstandig is.

• Gemak

prima, heldere communicatie, doen wat ze beloven

hypotheek uit het kadaster laten halen, helder proces, heldere communicatie, alles digitaal, aanrader

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Duidelijke informatie.

Vlotte adequate afwikkeling

Het was prettig werken met de organisatie, snelle reacties. Helder en begrijpelijk.

• Gemak

Eenvoudig en voor een goede prijs een verklaring van erfrecht opstellen

Het invullen van de gegevens voor de verklaring verliep zeer vlot en was goed te volgen. De interactie met de notaris, via de e-mail, verliep zeer vlot en was correct. De afhandeling daarna ging ook erg vlot en de prijs was zeer concurrerend. Een aanrader wat mij betreft.

snelle afhandeling en communicatie

Zeer snel en duidelijk, kosten waren de helft van wat mijn notaris in de offerte opgaf.

• Gemak

Heldere opbouw van diensten en tarieven

Duidelijke opbouw van de diverse opties & keuzes nodig voor het opstellen van de akte van erfrecht in combinatie met een goede doorlooptijd. Vooral de mogelijkheid om het helemaal digitaal te doen was in ons geval een pré, daar de erfgenamen verspreid over het land wonen!

Uitstekende ervaring

Duidelijke uitleg in alle mogelijkheden, snelle en duidelijke reacties via de mail en snelle afhandeling Ik heb ook al eerder een verklaring van executele laten maken en in beide gevallen uitmuntend tevreden 10+

• Gemak

Geweldig,, accuraat,snel. En too the point.

Snel en duidelijk

Online, makkelijk en snel geregeld, prettige communicatie!

Snelle afhandeling, duidelijke communicatie

Mijn verzoek was vrij simpel, maar het is snel en efficiënt afgehandeld, ik kreeg telkens binnen enkele uren antwoord en ik werd op de hoogte gehouden van alle etappes, met duidelijke instructies over wat ik zelf diende te doen.

Voordelige verklaring van Erfrecht

Relatief snel afgehandeld en zeer goede communicatie over status en door aanvrager uit te voeren handelingen

Snel geregeld en probleemloos

Verklaring van erfrecht opgevraagd, situatie was eenvoudig. Alles snel afgehandeld tegen de afgesproken prijs.

Groots

Na een eerder contact met onze 'familienotaris' vanwege de daar gehanteerde prijzen (maar liefst €230,- meer) + een lange wachttijd voor een verklaring van erfrecht, op zoek gegaan naar een goedkoper alternatief. Gegoogeld en op de site van Notariële Diensten vond ik een helder verhaal + een uidelijk overzicht van de kosten. Contact gezocht en direct antwoord. Nadat het contract was aangegaan hadden we binnen 7 werkdagen de verklaring in huis. Zo kan het dus ook Gewoon grote klasse.

• Gemak

Keurig en alert. Zeer tevreden!

Als alle gegevens zijn ingevuld en aangeleverd gaat de rest vanzelf! Mocht er iets niet correct of vergeten zijn, dan nemen zij contact met je op!

zeer goede dienstverlening

snel, zorgvuldig en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Positief

Snel en efficient uitgevoerd