In een woord een snelle en geweldige afwerking van de medewerkers van Uw kantoor Met groet Peter Verhulst.
Hartelijk bedankt voor uw review. Ontzettend leuk om te lezen dat u de afhandeling als geweldig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik dacht dat de verklaring van erfrecht weinig werk zou zijn maar er bleek toch wat meer achter weg te komen. Er is fantastisch meegedacht en ik ben goed geïnformeerd. De rekening viel me erg mee.
Helder en duidelijke dienstverlening.
Toegankelijke website en duidelijke instructies.
Het indienen van stukken is eenvoudig. De reacties hierop komen snel. De website is goed toegankelijk
Prima service voor een redelijk prijs.
Leuk dat u ons zou aanbevelen! Dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Werkelijk helemaal goed! Informatie opsturen, snelle verificatie, info aanvullen indien nodig en alles wordt geregeld. En dat voor een hele sympathieke prijs. Geen opdringerige praatjes voor meer/andere actes e.d. Gewoon vriendelijk, maar toch zakelijk, kort en to the point. Ben heel tevreden en een volgende keer graag weer.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en compliment. Ontzettend fijn dat u zo tevreden bent en we zijn u graag nogmaals van dienst. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima ervaring, tussendoor op de hoogte gehouden over de voortgang. Vriendelijk aan de telefoon.
Wauw, uitmuntend! Dank u wel voor uw compliment en uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wel zo handig, online geregeld.
Dank u wel voor uw review. Het is toch ideaal om dit soort zaken vanuit huis te kunnen regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima. Goed geprijsd Snel
Tijdens proces bleken de gegevens van de persoonskaart niet af te komen van een gemeente. Dat duurde weken en gezegd werd dat een gemeente daar een x aantal weken over mag doen. Op een gegeven moment na vele weken afwachten, zelf die gemeente gebeld. Toevallig hadden ze net een paar dagen (dus blijkbaar na weken afwachten) daarvoor een telefoontje gehad van uw organisatie...... En toen, was het binnen 24 uur gepiept. Die gemeente geeft zelf op haar website aan dat het binnen x uren geregeld is. Waar het fout ging, of bij gemeente of bij uw organisatie, kan ik niet beoordelen, maar ik heb wel een vermoeden. Geen excuus gezien.
Dank u wel voor deze review. We zijn afhankelijk van de gemeente waardoor het proces soms langer duurt. Wettelijk gezien mag de gemeente 6 weken doen over het aanleveren van de gegevens. Na 4 weken sturen wij de gemeente een herinnering en brengen wij u daarvan op de hoogte. Het is goed dat het uiteindelijk alsnog snel geregeld is. Ik kan u uit ervaring zeggen dat het afgeven van de resultaten van een afstammelingenonderzoek door de gemeente niet binnen enkele uren geregeld is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Van begin tot eind was alles top geregeld. Vanaf eerste contact tot afhandeling ging het voorspoedig.
Wat fijn dat het proces en de afhandeling voorspoedig verlopen is. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De verklaring van erfrecht die wij nodig hadden, is op een snelle en eenvoudige wijze tot stand gekomen. Alle betrokken ontvangen duidelijke mails met instructies.
Vriendelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u de verklaring van erfrecht snel en eenvoudig verkregen heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles was binnen 4 weken rond
Dank u wel voor deze review. Fijn dat alles binnen 4 weken afgerond was. Bij doorhalen van een hypotheek zijn we mede afhankelijk van de werkvoorraad van de geldverstrekker. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle, keurige reacties, zorgvuldig handelen en een zeer snelle afhandeling.
Ontzettend fijn te lezen dat u de ervaring als zeer goed beschrijft. Daar zijn wel blij mee. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
ls heel goed en snel ervaren. duidelijke mail wisseling, en eenvoudige manier om alles digitaal af te handelen
Notariële diensten handelt vlot de zaken af. Communiceren duidelijk en reageren snel op mail. Per telefoon zijn ze ook goed bereikbaar.
Hartelijk dank voor deze review. Goed om lezen dat u tevreden bent over onze manier en mogelijkheden van communiceren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en klantvriendelijk, voortdurend goed op de hoogte gehouden van het proces. En dat voor minder dan de helft van de kosten van een ‘normale’ notaris. Ook niet onbelangrijk. Jammer dat ik ze niet eerder heb ontdekt!
Dank u wel voor uw review. Heel fijn dat u ons nu 'ontdekt' heeft, wij zijn u graag nogmaals van dienst. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Aanvraag voor een verklaring van erfrecht was binnen 1 week afgehandeld. Alles ging snel en gevraagde informatie en bevestiging (IDIN) was eenvoudig aan te leveren.
Heel fijn te lezen dat het proces spoedig verlopen is en u het als gemakkelijk heeft ervaren. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Omdat ik alleen de notaris nodig had voor de overschrijving van mijn huis op mijn naam ben ik blij dat ik dit online kon regelen tegen beperkte kosten.
Van Notariële Diensten heb ik gebruik gemaakt voor het royement van een hypotheekinschrijving bij het Kadaster. Ze hebben dit efficiënt uitgevoerd voor een relatief laag kostenbedrag. De (geautomatiseerde) informatievoorziening en berichtgeving over de voortgang van het proces was uitstekend.
Heel leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over het verloop van het proces. Vriendelijk bedankt voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Aanvraag verklaring van erfrecht, stap voor stap, heel snel geregeld met tussendoor goede uitleg wat elke stap inhoud. Binnen 2 weken hebben we de verklaring in huis
Ontzettend fijn dat u onze uitleg goed vindt. Omdat we een online dienstverlening aanbieden is het belangrijk dat de communicatie goed en duidelijk is. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In 1 week geregeld waar anderen 8 weken over doen voor een redelijke prijs. Prima communicatie.
Wat goed om te lezen dat de verklaring van erfrecht in 1 week geregeld is. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Tijdens het hele traject werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. In normale begrijpelijke taal zonder onnodig vak jargon. De kosten zijn ook een belangrijk pluspunt, dit was 50% procent van de kosten die een 'gewone' notaris minimaal zou berekenen.
Dank u wel voor uw review. We proberen inderdaad zoveel mogelijk normaal Nederlands te communiceren zodat het duidelijk en toegankelijk is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl