Perfect en snel geregeld

Ik had een verklaring van erfrecht nodig en heb die dtv 1-2-3 notarissen aangevraagd. De afhandeling is plezierig en vlot verlopen. Erg prettig dat alles digitaal kon worden afgehandeld o.a. door Idin. De bank (in mijn geval ABN) hanteert een veel moeizamere en achterhaalde procedure. Zouden jullie methodiek moeten overnemen! Heb dit ook aan de bank kenbaar gemaakt. Vraag: kan bij 1-2-3notarissen een testament worden aangevraagd?

• Gemak

Snel, goede prijs, adequaat en goede vakinhoudelijke kennis

Verschillende notarissen. Of de kosten waren ontzettend of het zou 8 weken duren voor het gevraagde gereed zou zijn. Binnen twee weken of ik het gevraagde van deze notaris. Chapeau!

• Gemak

Snelle reactie en regelde in minuten een goeie advocaat in de buurt. Super aanrader

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

goed geholpen

snel en makkelijk

Snelle en goede afhandeling

• Gemak

Prima en zeer snelle service

Procedure is van begin tot eind zeer overzichtelijk

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Makkelijk en efficiënt

Helaas een verklaring van erfrecht nodig omdat mijn moeder bij de ING bankierde ( andere banken doen daar minder moeilijk over). Gegeven het feit dat het moet kan ik alleen maar zeggen dat het hier strak en efficiënt is georganiseerd.

• Gemak

Duurde lang voordat ik bericht kreeg maar later toch goed geholpen

Mijn account aangemaakt 24 April en de opdracht ingegeven. Orderbevestiging ontvangen 24 April indentieteitsbevestiging 24 April Wij gaan aan de slag met de Verklaring van Erfrecht 21 Juni Afronding 24 Juli in een positive gedacht beter wat langer duren en goed dan snel en kost en niet wetende hoelang zo'n proces normaliter duurt ben ik toch proffesioneel geholpen.

Eenvoudig en makkelijk

Rond om het overlijden van een dierbare krijg je met heel veel dingen te maken en de meeste partijen maken het ook nog moeilijker. De afhandeling rond om de verklaring van erfrecht verliep ontzettend prettig en makkelijk. Een lichtpuntje!

• Gemak

Zeer professioneel en snel handelen

Na het eerste contact gaat alles in een stroom versnelling, na aanlevering stukken wordt er meteen actie ondernomen en wordt je door mails constant op de hoogte gehouden Zeer tevreden

• Gemak

Snel, goed en betrouwbaar. Tussentijds word je goed op de hoogte gehouden van het proces

Snel en makkelijk

Werd snel en goed geholpen. Fijn dat alles online geregeld kon worden en wij niet naar een notariskantoor moesten.

Zeer goed geholpen.

Prima, vakkundig geholpen

• Gemak

Ivm overlijden een verklaring van erfrecht nodig met 1 erfgenaam in te buitenland. Alles digitaal en via skype geregeld en ik werd van iedere stap middels de mail op de hoogte gehouden. Dus makkelijk en snel

• Gemak

Super snelle productieve afhandeling.

Echt professioneel en keurig afgewikkeld.

• Gemak

Je bepaalt voor een groot deel zelf de doorlooptijd.

Voor notariële akten zijn veel formulieren nodig die je zelf moet aanleveren. Hoe sneller je dit doet, hoe sneller je het gewenste document in huis hebt. Wel jammer dat voor elk "wissewasje" extra kosten in rekening worden gebracht. Het basistarief is laag, maar uiteindelijk loopt het toch nog aardig op.

Snel en efficiënt

Ben zeer snel geholpen en alles was duidelijk aangegeven

Supersnel en doelgericht

Wij hadden een erfrechtverklaring nodig en dat is in een week geregeld. Alle stappen konden snel gebeuren en vooral de verschillende opties om op afstand een handtekening te legaliseren zijn erg prettig. Uitleg is duidelijk en de opties ook.

Geweldige afwerking

In een woord een snelle en geweldige afwerking van de medewerkers van Uw kantoor Met groet Peter Verhulst.

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.
  • Gemak

Er wordt goed meegedacht en flexibele oplossingen gegeven.

Ik dacht dat de verklaring van erfrecht weinig werk zou zijn maar er bleek toch wat meer achter weg te komen. Er is fantastisch meegedacht en ik ben goed geïnformeerd. De rekening viel me erg mee.

Betrouwbare partner

Helder en duidelijke dienstverlening.

Vlotte afhandeling

Toegankelijke website en duidelijke instructies.

Zeer snelle reacties

Het indienen van stukken is eenvoudig. De reacties hierop komen snel. De website is goed toegankelijk

Aanrader.

Prima service voor een redelijk prijs.

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte

Pompmolenlaan 19 B