Ik had een verklaring van erfrecht nodig en heb die dtv 1-2-3 notarissen aangevraagd. De afhandeling is plezierig en vlot verlopen. Erg prettig dat alles digitaal kon worden afgehandeld o.a. door Idin. De bank (in mijn geval ABN) hanteert een veel moeizamere en achterhaalde procedure. Zouden jullie methodiek moeten overnemen! Heb dit ook aan de bank kenbaar gemaakt. Vraag: kan bij 1-2-3notarissen een testament worden aangevraagd?
Verschillende notarissen. Of de kosten waren ontzettend of het zou 8 weken duren voor het gevraagde gereed zou zijn. Binnen twee weken of ik het gevraagde van deze notaris. Chapeau!
Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn er heel blij mee dat u voor onze organisatie heeft gekozen. En hartelijk bedankt voor uw complimenten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle reactie en regelde in minuten een goeie advocaat in de buurt. Super aanrader
Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer positieve ervaring.
Dank u wel voor uw review. Ontzettend fijn om te lezen dat u een zeer positieve ervaring met onze organisatie heeft gehad. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
goed geholpen
Snelle en goede afhandeling
Procedure is van begin tot eind zeer overzichtelijk
Dank u wel voor uw review. Fijn dat u ons proces als overzichtelijk heeft ervaren en de Verklaring van Executele snel afgegeven kon worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Helaas een verklaring van erfrecht nodig omdat mijn moeder bij de ING bankierde ( andere banken doen daar minder moeilijk over). Gegeven het feit dat het moet kan ik alleen maar zeggen dat het hier strak en efficiënt is georganiseerd.
Mijn account aangemaakt 24 April en de opdracht ingegeven. Orderbevestiging ontvangen 24 April indentieteitsbevestiging 24 April Wij gaan aan de slag met de Verklaring van Erfrecht 21 Juni Afronding 24 Juli in een positive gedacht beter wat langer duren en goed dan snel en kost en niet wetende hoelang zo'n proces normaliter duurt ben ik toch proffesioneel geholpen.
Dank u wel voor uw review met feedback. Tussen het aanvragen en het verder in behandeling nemen van de aanvraag zit en te lange tijd. Dat is niet gebruikelijk, echter bij uw aanvraag is dit toch gebeurd. Ik neem uw feedback graag mee om ons proces te verbeteren en te voorkomen dat dit nogmaals gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Rond om het overlijden van een dierbare krijg je met heel veel dingen te maken en de meeste partijen maken het ook nog moeilijker. De afhandeling rond om de verklaring van erfrecht verliep ontzettend prettig en makkelijk. Een lichtpuntje!
Dank u wel voor dit compliment. In deze emotionele tijd wil je niet bezig zijn met administratieve zaken, maar die moeten geregeld worden. Wij willen graag ontzorgen en het makkelijker maken en dat heeft u ook zo ervaren. Heel fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na het eerste contact gaat alles in een stroom versnelling, na aanlevering stukken wordt er meteen actie ondernomen en wordt je door mails constant op de hoogte gehouden Zeer tevreden
Hartelijk bedankt voor uw review. Heel leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, goed en betrouwbaar. Tussentijds word je goed op de hoogte gehouden van het proces
Hartelijk bedankt voor uw review. We proberen zo goed mogelijk te informeren van de status en het is leuk te lezen dat u dat ook zo ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Werd snel en goed geholpen. Fijn dat alles online geregeld kon worden en wij niet naar een notariskantoor moesten.
Goed om te lezen dat u het proces als gemakkelijk heeft ervaren. Het is heel fijn dat alles vanuit huis geregeld kan worden. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima, vakkundig geholpen
Ivm overlijden een verklaring van erfrecht nodig met 1 erfgenaam in te buitenland. Alles digitaal en via skype geregeld en ik werd van iedere stap middels de mail op de hoogte gehouden. Dus makkelijk en snel
Heel leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Als er sprake is van een erfgenaam in het buitenland dan is het nog handiger dat alles online afgehandeld kan worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Echt professioneel en keurig afgewikkeld.
Hartelijk bedankt voor deze review en uw compliment over onze organisatie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor notariële akten zijn veel formulieren nodig die je zelf moet aanleveren. Hoe sneller je dit doet, hoe sneller je het gewenste document in huis hebt. Wel jammer dat voor elk "wissewasje" extra kosten in rekening worden gebracht. Het basistarief is laag, maar uiteindelijk loopt het toch nog aardig op.
Dank voor uw review. Ik begrijp alleen de opmerking over extra kosten voor ieder "wissewasje" niet. Als er een testament is wat beoordeeld moet worden dan kost dat tijd en brengen we daar een vergoeding voor in rekening. Hetzelfde geldt bij een onderzoek bij de gemeente. Mogelijk ziet u het toch anders? Als dat zo is dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ben zeer snel geholpen en alles was duidelijk aangegeven
Dank u wel voor uw review. We proberen altijd zo efficiënt en snel mogelijk van dienst te zijn. Fijn dat u dat zo gewaardeerd heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij hadden een erfrechtverklaring nodig en dat is in een week geregeld. Alle stappen konden snel gebeuren en vooral de verschillende opties om op afstand een handtekening te legaliseren zijn erg prettig. Uitleg is duidelijk en de opties ook.
Heel fijn dat de verklaring in een week afgegeven kon worden en dat u onze uitleg duidelijk vond. Dat vinden we belangrijk omdat wij online onze diensten aanbieden. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In een woord een snelle en geweldige afwerking van de medewerkers van Uw kantoor Met groet Peter Verhulst.
Hartelijk bedankt voor uw review. Ontzettend leuk om te lezen dat u de afhandeling als geweldig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik dacht dat de verklaring van erfrecht weinig werk zou zijn maar er bleek toch wat meer achter weg te komen. Er is fantastisch meegedacht en ik ben goed geïnformeerd. De rekening viel me erg mee.
Helder en duidelijke dienstverlening.
Toegankelijke website en duidelijke instructies.
Het indienen van stukken is eenvoudig. De reacties hierop komen snel. De website is goed toegankelijk
Prima service voor een redelijk prijs.
Leuk dat u ons zou aanbevelen! Dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl