Binnen een week verklaring van erfrecht binnen. Waar een ander notariskantoor reageerde dat ik geen executeur zou zijn, bleek een fout mijnerzijds in het uploaden van het testament, werd door Notariële Diensten direct mijn fout opgemerkt. Daarna was alles binnen 3 dagen geregeld. Superfijn. Vooral ook het via idin bevestigen van je identiteit werkt supersnel en scheelt veel geld en rompslomp.
Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat de verklaring van erfrecht zo snel geregeld was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het is wat ongewis om de keuze te maken via internet iets notarieels te regelen. Ik heb het proces van Notariële Diensten ervaren als efficiënt en snel. Een goed stappenplan waarbij het steeds duidelijk was wat van mij werd verwacht.
De informatie werd goed toegezonden, de verklaring kwam spoedig
Efficiënt, correct, netjes en duidelijk.
Een eenvoudig dossier. Verklaring van erfrecht werd snel geregeld. Kosten veel lager dan een lokale notaris
Duidelijk, ik voel me serieus genomen.makkelijk een vraag te stellen
Hartelijk bedankt voor deze review. Uiteraard nemen we iedereen serieus en mogen vragen altijd gesteld worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Leveren snel, alles wat beloofd is, tegen redelijke prijs. Alles was duidelijk en overzichtelijk.
Goede website met snelle reacties
We proberen altijd zo snel als mogelijk te reageren. Fijn dat u dat gewaardeerd heeft. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima afhandeling! Zeer snelle reacties.
Dank voor uw review. Fijn te lezen dat u dit als zeer goede ervaring heeft beleefd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verbluffend eenvoudig en begrijpelijk. Zaken worden snel en efficiënt afgehandeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Van de tarieven hoef je minder te schrikken dan gebruikelijk.
Wat goed om te lezen dat u het eenvoudig en begrijpelijk vindt. Dat is belangrijk wanneer je online diensten aanbiedt. Vriendelijk bedankt voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Erg prettige dienstverlening voor veel minder geld dan op een notariskantoor
Positie. Het enige aandachtspunt is het werken met linkjes in de mailteksten. Dat vind ik niet veilig.
Was makkelijk en de hulp die ik kreeg vond ik heel fijn.
Snel en simpel
Dank u wel voor uw review. Heel fijn te lezen dat u het proces als snel en simpel ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vriendelijke professionals die helder uiteenzetten wat de procedures zijn, hoe ze verlopen, wat er nodig is aan input en wanneer je welk resultaat kunt verwachten. Helder, relevant, adequaat! En ja, dat je bepaalde zaken zelf verricht - het is tenslotte de doe-het-zelf-notaris die ons bracht bij Notariële Diensten - geldt feitelijk ook voor elke andere notaris. Immers, ook die heeft uiteindelijk dezelfde input nodig om zaken te regelen... Het verschil? Alles gaat online, gewoon vanuit huis en - per saldo - ongeveer €550! Voor een Verklaring van Erfrecht, inclusief kadastrale overschrijving, waren we bij ND voor €415 'uit en thuis', tegenover €960 bij een 'gewone' notaris voor precies hetzelfde document, exclusief(..) kadasterkosten. Kortom: een absolute no-brainer. Notariële Diensten en DoeHetZelfNotaris: chapeau!
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en voor uw complimenten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel snel geregeld. Binnen 3 dagen . En niet te duur. Verklaring van erfrecht.
Ontzettend leuk om te lezen dat u de Verklaring van erfrecht zo snel ontvangen heeft. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Keurige en vlotte afhandeling voor een verklaring van erfrecht.
Alle contacten worden bevestigd, de kosten in mijn geval waren lager dan dat ik naar een andere notaris zou gaan,. Duidelijke uitleg over hetgeen mogelijk is. Binnen een week had ik alles digitaal ontvangen.
Vriendelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat de kosten lager waren en u de verklaring van erfrecht snel ontvangen heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na het invullen van de benodigde vragen wordt je middels de mail goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Indien er informatie nodig is wordt daar om gevraagd. Alles verloopt volledig digitaal. ID bevestigen gaat middels iDIN. Daardoor is de prijs ook erg aantrekkelijk. Zeer vlotte afhandeling. Duidelijke communicatie.
Omdat het proces voornamelijk digitaal verloopt is de communicatie ontzettend belangrijk. Heel fijn dat u dit ook zo ervaren heeft. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bij de aanvraag verklaring van erfrecht heb ik de duidelijke en adequate dienstverlening als zeer positief ervaren. Bovendien zijn de kosten voor het document beperkt gebleven.
Vriendelijk bedankt voor deze review. Het is leuk om te lezen dat u onze adequate dienstverlening als zeer positief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Had eerst mijn twijfels, maar door goed contact per e-mail liep het allemaal soepeltjes. Binnen een week geregeld Aanrader als je verklaring van Erfrecht nodig hebt.
Goed om te lezen dat wij uw twijfels hebben weggenomen en u voor onze dienstverlening gekozen heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prettige communicatie en een zeer snelle afhandeling.
Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het is snel geregeld, directe berichtgeving, heel duidelijk wat er geregeld wordt en betaalbaar! Zeer tevreden!
Heel fijn dat het snel geregeld is en u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op 16-7 opdracht gegeven en op 24-7 een verklaring van Erfrecht. Het verliep allemaal snel en soepel en zal het andere die in dezelfde situatie komen als ik, jullie zeker aanbevelen. Ik kreeg geloof ik iedere dag wel een mailtje en na het lopen van de 4-daagse heb ik 's avonds het gevraagde ingevuld/opgestuurd. Bij communicatie heb ik de laatste halve ster niet ingevuld. Ik meen me te kunnen herinneren dat er gevraagd werd om iets te doen, wat ik al gedaan had, dus er is nog ruimte voor verbetering, maar wat jullie bieden is al bijna perfect.
Dank u wel voor uw uitgebreide review. We staan altijd open voor verbetering. Ik zal uw feedback dan ook oppakken en nakijken wat er misgegaan is om ons proces op dat punt te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
prima manier om een verklaring van executele te krijgen zonder rompslomp
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden