Prettige ervaring. Snelle respons ook toen er telefonisch een vraag moest worden gesteld.
Na het overlijden van mijn partner, heb ik zoveel te regelen. En je wil dat snel regelen, dat geeft je rust in deze hectische tijd. Eerst een offerte aan gevraagd. zag er goed uit. Dus voor mij aan het werk gegaan. Binnen 13 dagen had ik de gewenste papieren, zodat ik verder kan met regelen. Ergens een afspraak maken bij een notaris was geen optie, moest ik ruim 6 weken wachten, eer ik er terecht kon.
Zeer tevreden, met het gemak en de snelheid van deze online dienstverlening. Ondanks dat het om een zeer persoonlijke vraagstuk gaat, bevalt deze digitale benadering goed.
Goed ingelicht en correcte afwikkeling.
De communicatie kan wat beter, zeker wanneer er meerdere dossiers geopend zijn. en er vanuit ND wordt geantwoord dan is het handig om daarbij het betreffende dossier te vermelden. Dat voorkomt misvattingen.
prima, kon niet beter
goede vlotte afhandeling
Als leek op het gebied van notariële zaken, was ik heel benieuwd naar dit proces. Het bleek allemaal zeer eenvoudig en soepel te verlopen. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de stand van het proces, middels de mail. Geen moeilijke toestanden. Uitstekend !
Wat ontzettend fijn dat u aangeeft dat het zo eenvoudig is. We willen het zo toegankelijk mogelijk maken. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn aanvraag voor een verklaring van erfrecht is snel, efficiënt en correct afgehandeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden en ze vertellen precies wat ze nodig hebben op welk moment. Top!
Hartelijk bedankt voor uw review. Door zo efficiënt mogelijk aan de slag te gaan kunnen we zo snel mogelijk de verklaring voor u laten passeren. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Van aanvraag tot afhandeling redelijk snel geregeld.
Snelle gerichte en ondersteunende assistentie zeker in deze moeilijke periode na het overlijden.
Erg helder en vlot
Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was heel eenvoudig om de gevraagde informatie door te geven en er werd ook heel snel gereageerd. Goede communicatie.
Heel fijn om te lezen dat u het doorgeven van de informatie zo eenvoudig vond en als zodanig heeft ervaren. En goede communicatie vinden we erg belangrijk, vooral omdat veel online gaat. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na een aantal offertes van diverse notarissen die varieerden van 600 tot ruim 900 euro toch maar eens gekeken naar een goedkopere oplossing. Immers alleen de ING eiste een Verklaring van Erfrecht, dure bedoeling zo’n verklaring om over je ‘eigen’ geld te kunnen beschikken. Een aanvraag via Notariële Diensten was zo gedaan. Communicatie via e-mail verliep goed, was begrijpelijk en ging erg vlot. Bovendien, niet geheel onbelangrijk, was het een stuk goedkoper dan de offertes die ik had ontvangen. Na een week was de Verklaring van Erfrecht binnen. Achteraf is een Verklaring van Erfrecht toch ook wel handig voor andere instanties. Je hoeft maar 1 formulier te overhandigen. Het scheelt een hoop gezeur en gedoe. Hoewel ik hoop dat een volgende Verklaring van Erfrecht nog even niet benodigd is, zou ik het zeker weer aanvragen bij Notariële Diensten.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. We begrijpen goed dat u hoopt voorlopig geen nieuwe verklaring van erfrecht nodig te hebben. Mocht het onverhoopt toch het geval zijn dan zijn we u graag opnieuw van dienst. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor het eerst gebruik gemaakt van deze online manier van het regelen van een notariële zaak. Heel gemakkelijk, duidelijk, snel en een stuk voordeliger dan via het notariskantoor waar we voorheen onze zaken regelden.
Eens moet de eerste keer zijn en we zijn blij dat u bij ons terecht gekomen bent. Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor een verklaring erfrecht zijn wij heel goed geholpen en stap voor stap op de hoogte gehouden van de voortgang. Dit alles voor een zeer redelijke prijs.
Wat leuk dat u aangeeft dat we uitstekend werk hebben afgeleverd. Dat is een ontzettend mooi compliment. Dank u wel daarvoor en uiteraard voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Professionele dienst, snel en tegen een concurrerend tarief.
Mijn ervaring is zeer positief. De begeleiding en instructies tijdens het hele proces zijn perfect. Je zorgt zelf voor alle input en tegelijkertijd word je op de hoogte gehouden van wat zich "achter de schermen" afspeelt. Verhouding prijs-kwaliteit is prima.
Dank u wel voor deze review. Mede doordat u de informatie en input goed aanleverd kunnen we snel een verklaring van executele afgeven. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Al die vragen waar ik moeizaam antwoord op kon geven. Het persoonlijke heb heel erg gemist
Dank u wel voor uw review. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en u heeft een toelichting gegeven. Dat kunnen we van leren. U krijgt inderdaad niet altijd dezelfde collega aan de telefoon wanneer u belt, dat kunnen we niet veranderen. Gelukkig konden alle collega's u wel goed van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle verzorging
Hartelijk bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Aan te raden voor iedereen die een verklaring van erfrecht nodig heeft. Service is prima. Contact is ook netjes en snel. Kosten zijn in vergelijking met andere notariskantoren niet hoog maar juist heel schappelijk. Ook makkelijk dat alles digitaal geregeld wordt. Ik ben heel tevreden.
Hartstikke fijn dat u heel tevreden bent. Het doet ons goed dat te lezen. Dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, efficiënt, duidelijke communicatie, overzichtelijkkijk
Snelle duidelijke procedure
Zeer goede communicatie en snel afgehandeld
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl