Sneller is onmogelijk. Echt super. Ook de follow-up. Snel en duidelijk.
Hartelijk dank voor deze hele positieve beoordeling! Heel fijn om te lezen dat u onze dienstverlening super, snel en duidelijk vindt. En lekker snel! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen een zeer kort tijdsbestek een verklaring van erfrecht ontvangen voor een voor mij juiste prijsstelling. Alles simpel online in te vullen en daardoor het meest handig om het via de Notariële Diensten te regelen. In vergelijk met de gevestigde orde zijn deze prijzen wel betaalbaar.
Bedankt voor deze hele positieve feedback! Fijn dat we in een korte tijd voor de juiste prijs een verklaring van erfrecht hebben kunnen leveren. En lekker simpel, alles online. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In een hectische periode is het fijn wanneer alles duidelijk, vlot en correct kan worden afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat wij u tijdens een hectische periode een beetje hebben kunnen ontzorgen. Dit door u op een vlotte, duidelijke en correcte manier aan een verklaring van erfrecht te helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Met weinig gegevens een erfenis regelen.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat u ons als een zeer betrouwbare organisatie waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Doorlooptijd was bijna 3 maanden waarbij ikzelf ook nog achter gemeentes heb aangebeld voor het leveren van de benodigde informatie.
Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben van u een review ontvangen over de verklaring van erfrecht, via Klantenvertellen. Bedankt dat u hier de tijd voor heeft genomen. Wij kunnen alleen geen dossier vinden met uw emailadres of andere gegevens. Kunt u uw dossiernummer doorgeven zodat wij kunnen nagaan wat er eventueel niet goed is gegaan in uw dossier? Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Om de verklaring van erfrecht digitaal aan te vragen heeft meerdere voordelen. Gegevens verzamelen en doorgeven. De erfgenamen krijgen bericht.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Goed om te lezen dat u onze dienstverlening prima geregeld vindt. Het digitale proces heeft zeker meerdere voordelen. Sowieso kunnen we veel goedkoper en veel sneller leveren dan de fysieke notaris. Daarbij hoeft u de deur niet uit. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bij het verkrijgen van een verklaring van erfrecht werkten de "systemen" een paar keer niet mee waardoor de erfgenaam een paar verkeerde mails ontving. Dit was gezien de situatie vervelend maar zorgde niet voor vertraging in het proces. Verder zeer tevreden.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u ons ziet als een zeer goed alternatief voor de traditionele notaris. U heeft gelijk dat er bij u in het proces een aantal herinneringsmails zijn verstuurd, die niet verstuurd hadden mogen worden. Excuus daarvoor! Goed om te lezen dat u verder zeer tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Scheelt een hoop tijd
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u door ons tijd heeft kunnen besparen, doordat bij ons alles digitaal geregeld kan worden. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede communicatie en vlotte afhandeling. Uploaden van de verklaring gaf steeds een foutmelding.
Bedankt voor deze hele mooie feedback! We nemen het puntje van aandacht ter harte. Fijn dat u onze goede communicatie en vlotte afhandeling benoemt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
- Snelle respons - Heldere uitleg - Bekwame en zeer vriendelijke medewerker tijdens telefonisch vooroverleg - Gemak, alles vanuituit de bureaustoel afgehandeld - Prijs/kwaliteit onovertroffen
Hartelijk dank deze prachtige terugkoppeling! Fijn dat we door onze zorgvuldige dienstverlening u totaal hebben kunnen ontzorgen. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Van achter mijn bureau te regelen Direct telefonisch bereikbaar Helder proces Nadat alle erfgenamen hadden ingestemd volgde binnen 2 werkdagen de rekening en na betaling was de akte gepasseerd. Goede prijsstelling
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! U geeft een hele mooie opsomming weer van hoe onze dienstverlening in elkaar zit. Daar hebben we niks aan toe te voegen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
vragen werden snel beantwoord. De organisatie werkt professioneel!
Hartelijk dank voor deze mooie waardering! We zijn blij om te lezen dat u onze organisatie als professioneel waardeert, en dat u onze snelle communicatie benoemt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geweldig geholpen, snel ook. Heb een keer gebeld met een vraag, ook toen erg goed geholpen. Alles was snel geregeld, ik beveel Notariële Diensten zeker aan.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Fijn dat u ons aanbeveelt, en dat we u geweldig hebben kunnen helpen. Ondanks dat de processen grotendeels geautomatiseerd zijn, kunt u ons ook gewoon bellen. We helpen graag bij vragen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Kijk nog eens naar de gebruikersvriendelijkheid van de website. Uploaden van documenten is lastig.
Bedankt voor de review! Dank ook voor het verbeterpunt. We veronderstellen dat u bedoelt dat we alle pagina’s van bijvoorbeeld een testament als één document willen ontvangen. Dit verhoogt de zorgvuldigheid, duidelijkheid, en de snelheid van het proces. Maar we nemen dat punt mee ter verbetering van ons dienstverleningsproces. Verder zie ik dat u onze snelheid laag waardeert. Wat ik kan herleiden is dat u eerst zelf het testament zou aanleveren, en pas veel later kregen wij de opdracht dat te verzorgen. Al met al hebben wij binnen twee maanden de verklaring van erfrecht geleverd. Bij een fysieke notaris is dit de tijdsduur voordat u voor een eerste gesprek mag komen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Mocht u naar aanleiding van bovenstaande reactie onze dienstverlening toch iets hoger waarderen, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Simpel om te doen, site gebruiksvriendelijk, professioneel en snelle reacties. Prima en bedankt.
Bedankt voor deze mooie feedback! We zijn blij om te lezen dat u de site gebruiksvriendelijk vindt, en de dienstverlening professioneel, snel en zorgvuldig. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In plaats van weken te moeten wachten op een eerste afspraak met een notaris was de verklaring van erfrecht binnen anderhalve week rond. Ook de prijs was lager dan alle andere offertes die ik had aangevraagd.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Doordat u het vergelijk heeft gemaakt met fysieke notarissen, kunt u onze dienstverlening op de juiste waarde schatten. Snel en tegen een lage prijs. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Omdat ik een fysieke notaris erg duur vond, ben ik gaan googlen of ik online ook een verklaring van erfrecht kon aanvragen. Toen kwam ik op deze site terecht en heb meteen een offerte aangevraagd. Kreeg vrij snel een reactie en heb toe meteen alle benodigde gegevens ingevuld. Toen alles compleet was de VVE binnen 2 werkdagen op de mail binnen. Sneller dan zij in de bevestigingsmail aangaven. Super tevreden over deze snelle en goede afhandeling.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Gelukkig heeft u gekeken of dat er nog goedkopere manieren waren om aan een verklaring van erfrecht te komen, en zodoende bij ons terecht gekomen. U heeft nu supersnel een verklaring van erfrecht in huis. Daar waar u bij de fysieke notaris zo’n 2 maanden moet wachten voor een eerste afspraak, heeft u bij ons binnen 2 dagen (!) de verklaring van erfrecht al binnen. Fijn dat we u hebben mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Fijn dat u onze dienstverlening als snel, betrouwbaar, accuraat waardeert. En ook nog eens voor een goede prijs. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlot dankzij goed geautomatiseerde backoffice, zo lijkt het. Sommige notariële zaken zijn dan ook vaak standaard en rechtlijnig.
Bedankt voor uw mooie evaluatie! We hebben de processen grotendeels geautomatiseerd, om zo op een snelle en goedkope wijze verklaringen van erfrecht aan te kunnen bieden. Fijn dat u onze dienstverlening als vlot en helder waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vond het eerst eng online iets regelen in deze tijd. Maar was al gauw gerustgesteld door de hulp en veilige omgeving online. Binnen een paar weken was het geregeld .En geen stress door alles te moeten zoeken . Geweldig. Bedankt. D C DUDOK
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Begrijpelijk dat u het eng vond om online een verklaring van erfrecht te regelen. Fijn dat we u gerust hebben kunnen stellen door de hulp en de veilige online omgeving. En dat we u snel aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De aanvraag, afhandeling en verstrekking van de 'Verklaring Erfrecht' werd snel en correct uitgevoerd. Los van deze goede afhandeling door de online notaris ervaar ik de verplichting voor het opmaken van deze verklaring wel als geldklopperij. Te meer, in ons geval, er sprake was van een reeds bestaand en zeer eenvoudig testament, waarin ik vermeld stond als executeur en uitsluitend mijn zus en ik vermeld stonden als enige erfgenamen. Om die reden bestond de afgegeven 'verklaring van Erfrecht' slechts uit één A4tje, waarin uitsluitend bevestigd werd wat reeds in het eerder genoemde testament vermeld stond. En dat tegen betaling van € 476,--. Nogmaals, daar kan deze notaris niets aan doen, maar dit systeem van regeltjes geeft mij wel een heel vervelend gevoel. Het gevoel dat kennelijk alle mogelijkheden uit de kast worden getrokken om geld, veel geld, binnen te harken.
Bedankt voor uw uitgebreide feedback! Fijn dat wij ons werk correct voor u hebben uitgevoerd. Uw ongenoegen over de noodzakelijkheid van een verklaring van erfrecht is begrijpelijk. Aangezien het de instanties die erom vragen aan kennis en kunde ontbreekt om te beoordelen of dat ze bijvoorbeeld geen geld aan een verkeerde partij uitkeren, kunnen ze vragen om een verklaring van erfrecht. De notaris heeft dan al het uitzoekwerk gedaan en het is voor de instanties duidelijk wie de erfgenamen zijn. Doordat u voor ons heeft gekozen, bent u in ieder geval een stuk goedkoper uit dan bij de fysieke notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima ervaring, snel en correct
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat we een prima ervaring bij u hebben achtergelaten. En goed om te vernemen dat u onze dienstverlening als snel en correct heeft ervaren. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, efficiënt en vriendelijk!
Bedankt voor deze mooie waardering! We zijn blij om te lezen dat u onze dienstverlening als snel en efficiënt heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De service die Notariële diensten levert is duidelijk, overzichtelijk en snel.
Bedankt voor uw mooie recensie! We zijn blij dat u onze dienstverlening als goed, duidelijk, overzichtelijk en snel waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op de website staat ***,- euro voor een verklaring van erfrecht. Naast dit bedrag staat de button "start aanvraag" waar je uiteraard op door klikt vanuit de verwachting dat het om een vaste prijs van ***,- euro gaat. Na het invullen van de vragenlijsten, dat vanwege de vraagstelling veel tijd en afstemming bij nabestaanden kost, blijken er dan toch extra kosten te zijn; ***- euro en dat is met inbegrip van 2 erfgenamen. In ons geval, bij 4 erfgenamen en met testament van de overledene, bedragen de kosten tussen de *** en ***,- euro. De genoemde ***,- euro is een 'vanaf prijs'. Dit zou op de homepage duidelijker moeten worden vernoemd. Indien naast het vermelde bedrag van ***,- euro voor 'start aanvraag' kan worden gekozen. Wij hebben na het invullen van de formulieren geannuleerd vanwege de extra kosten, maar moeten alsnog *** euro betalen voor 'reeds verrichte diensten'. Al met al een slechte ervaring!
Hartelijk dank voor ons telefonisch contact van eerder. In de review wordt aangegeven dat de prijs vooraf niet duidelijk is en dat dit pas bekend wordt bij het invullen van de vragenlijst. Op de website staat een tarievenpagina en hierop kunt u zien wat de bijkomende kosten kunnen zijn. Ook kunt u bij ons een offerte aanvragen omdat wij transparantie over de factuur belangrijk vinden. Wij hebben een basisprijs en dit is inclusief twee erfgenamen. In uw dossier zijn er vier erfgenamen en daardoor rekenen wij zoals aangegeven 2 personen extra. Ook is er een testament en voor de beoordeling brengen wij ook zoals aangegeven kosten in rekening. De uiteindelijke factuur komt daarmee overeen en dit is ook te zien voordat de aanvraag wordt verzonden. Er komen dus geen extra kosten bij. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl