tevreden

tevreden over transparante werkwijze

Snel, duidelijk en goedkoop

De aanvraag verliep weliswaar niet helemaal gladjes, maar de verdere afhandeling was vlekkeloos. Heel duidelijke communicatie van elke stap in het proces. Waarom dan geen maximale beoordeling? Ten eerste omdat in mijn geval efficiënter zou kunnen. Ten tweede omdat ik als laatste stap zelf nog het bewijs uit het kadaster moest ophalen.

Vlot en voordelig

Zeer vlotte en voordelige afhandeling van royement van de hypotheek.

Snel en accuraat

Het was erg prettig dat alles online kon worden behandeld, dit scheelde me zeer veel tijd en inspanning

Uitstekende service

U heeft mijn opdracht uitstekend uitgevoerd en me stap voor stap op de hoogte gehouden van de voortgang. Wat ik niet begrijp is dat een feit als een afgeloste hypotheek vijf weken tijd kost om dit te verifieren ..

Goede communicatie

Erg fijn dat dit alles kon via het internet. Werden prima op de hoogte gehouden. En ook nog een stuk goedkoper dan bij een “normale” notaris

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Eenvoudig en snel

Vaak als je als burger een dienst nodig hebt van een notaris gaat dit gepaard met moeilijk taalgebruik, complexe regelgeving en hoge prijzen. In mijn geval ging het om een royement van de hypotheek. De uitleg van wat een royement is, waarom je het wel of niet zou willen en het proces voor de uitvoering van het royement werden goed uitgelegd.

• Gemak

Snel, duidelijk en de prijs viel me mee.

Ik dacht aanvankelijk dat het een heel gedoe zou zijn, maar alles was duidelijk. Goede communicatie over wat je waar moest inleveren.

• Gemak

Duidelijke en doelgerichte aanpak.

Goeie, betaalbare dienstverlening met duidelijke uitleg over de te verwachte zaken.

Supersnel

Alles online, en hele snelle afhandeling

• Gemak

Ging vlot en was goed te doen Veel goedkoper dan een traditionele notaris.

• Gemak

Zonder problemen snel en kundig zaak afgehandeld.

Positief

• Gemak

Ik heb het positief ervaren met maar 1 opmerking.

Mijn ervaring is dat vanaf het moment van contact met hun diensten ze mij altijd op de hoogte hielden van de stand van zaken. Het enige minpuntje vind ik dat ik geen bewijsstuk heb van de acte van doorhalen hypotheek.

Slecht

Ik heb 22/8 een mededeling ontvangen dat de notaris een 'bewijs van inschrijving' ontvangen heeft van het Kadaster, dwz dat mijn hypotheek formeel is doorgehaald. Dit bewijs van inschrijving (merkwaardige term overigens) klopt niet met de gegevens van mijn hypotheek. Daarover heb ik gemaild. Vervolgens krijg ik 24/8 een mail terug met 2 bestanden waaruit zou blijken dat er geen hypotheken meer staan op mijn adres. Deze bestanden zijn identiek, en er staat uitsluitend in dat er wel hypotheken staan op mijn adres. Ik heb daar 25/8 over teruggemaild. Daarop nog geen reactie ontvangen. Inloggen op kadaster leverde niets op: ik krijg geen link gestuurd.

Eenvoudige en snelle dienstverlening

Eenvoudige en snelle dienstverlening voor een royementakte. Op voorhand deze aangevraagd, bij de verkopende notaris heeft dat een heel ander tarief.

• Gemak

Uitstekende dienstverlening voor een lage prijs

Royement van hypotheekakte voor slechts 30% van de gebruikelijke prijs! Het proces is zeer transparant en tijdens elke stap netjes op de hoogte gehouden.

• Gemak

Prima service voor een scherpe prijs

Prima, zeer tevreden

• Gemak

De procedure verliep vlot. Het kostte mij alleen moeite de losse pagina's na scannen in 1 pdf document om te zetten en te verkleinen tot 10 MB.

Prima dienstverlening

Goede levering en duidelijk op de hoogte gehouden van voortgang. Fijn dat alles digitaal kan

Goed,snel,betaalbaar

Het is prettig dat dit online bestaat, bij een fysieke notaris ben je 4x zoveel kwijt, echt droef. Vandaar mooie dienstverlening zo.

Snel en makkelijk

De aanvraag doen was zo gedaan, alles online. De kosten waren duidelijk en na de aanvraag na elke stap duidelijke berichtgeving. Zeer tevreden over hen.

• Gemak

Vlotte procedure, duidelijke procedure. Elke stap werd goed aangekondigd.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Er wordt heel snel gewerkt en alles is duidelijk

Hele goede ervaring. Alles netjes op papier. Duidelijke stappen en erg snel. Stuk goedkoper dan “gewoon” naar de notaris gaan.

• Gemak

Een goed en helder contact

Een vlotte afhandeling en duidelijke informatie

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

De Notariele Diensten hadden mijn volste vertrouwen .

ik ben uiterst correct en snel geholpen tegen een redelijke prijs . goede uitleg en geen moeilijke woorden ,die ik niet begrijp . een top organisatie !

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden