Heel makkelijk en heel snel

Communicatie was uitstekend. Er wordt een dossier aangemaakt waarna wat je upload meteen in het dossier wordt geplaatst. Vragen die nog worden gesteld worden ook meteen digitaal afgehandeld. En de prijs is ook schappelijk.

Goed verlopen

Alles is conform de beloftes verlopen. Ik had de doorloop iets korter ingeschat, maar door de fysieke afstand tussen de partijen heeft het krijgen van de Verklaring van Erfrecht langer geduurd dan gehoopt. Afwikkeling van overlijdensperikelen duurt nu eenmaal lang. Toch zeer tevreden.

Snel geregeld

Uitermate snelle en correcte dienstverlening, alles digitaal geregeld.

Heldere communicatie, goede dienstverlening

Net zoals de meesten (denk ik) ben ik niet ervaren in het afhandelen van een erfenis. Een helder verhaal van een notaris over het proces, de benodigde documenten en de verwachtingen zijn dan behulpzaam. Dat is precies wat ik kreeg. Alles afgehandeld binnen een week. Is toch netjes denk ik.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Zeer tevreden!

Het is mij erg goed bevallen om de verklaring van erfrecht via Notariële Diensten te doen. Ik had navraag gedaan bij een notaris in de buurt en daar was het een stuk duurder. Ook zou het daar zo'n 3 tot 4 weken duren voor alles rond was. Nu hoefde ik de deur niet eens uit, alles ging online en het was binnen een week rond. Kortom, een heel positieve ervaring!

• Gemak

Snel goed en gunstige prijs

Prima snel en goede communicatie en gunstige prijs

• Gemak

Alles duidelijk en snel geregeld

Zeer snel en correct

Aanvraag was in korte tijd afgehandeld. Duidelijke communicatie .

Snel, maar niet persoonlijk

Er is weinig keus. Waar snelheid gewenst is is er alleen keus voor digitaal of duur.

• Gemak

Snel en correct afgehandeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Aangifte erfbelasting

Fantastisch

Ik had eerst n akte van executele aangevraagd, later besefte ik dat n verklaring van erfrecht beter zou zijn. Na telefonisch contact te hebben gehad, waar ik vriendelijk geholpen ben, werd de akte zonder extra kosten omgezet in de verklaring van erfrecht. Binnen 2 weken was het geregeld en had ik de verklaring binnen.

• Gemak

Uiteindelijk goed, maar vond het ingewikkeld

Dacht dat het snel ging, uiteindelijk na telefonisch contact bleek dat ik het niet juist had gedaan, gelukkig kon alles hersteld worden en is de verklaring alsnog afgegeven

• Snelheid N.v.t.
  • Gemak N.v.t.

Betrouwbaar en makkelijk

Betrouwbaar en makkelijk voor een schappelijke prijs.

Alles prima gegaan.

Snel geregeld

Nadat ik aanvraag gedaan had wordt je heel correct bij iedere stap op de hoogte gehouden met duidelijke mails. Alles werd heel snel afgehandeld

Verklaring van erfrecht

Zeer snelle afhandeling. Wordt altijd op de hoogte gehouden van de status. Geen gedoe met post. Kortom, prima geregeld!

Prima geregeld

De verklaring van erfrecht is redelijk snel geregeld.

Prima en vriendelijk geregeld

Snelle behandeling Alles naar tevredenheid. De gedane suggesties opgevolgd

Prima geholpen

Voor een verklaring van erfrecht werd dit kantoor aangeraden door ABN-AMRO. Na aanmelden etc. is alles erg snel verlopen. keurig geregeld.

Tevreden

De correspondentie zou beter kunnen. Of alles naar 1 persoon of alles naar iedereen. Mijn relatie met mijn zus is goed maar en zullen ook familie’s zijn waar dit niet het geval.

• Gemak N.v.t.

Heel snel

Had helaas een verklaring van erfecht nodig nadat mijn moeder overleden was. Binnen een week had ik deze binnen. Super snel en fijn dat het zo makkelijk kan.

• Gemak

Zeer duidelijk, netjes, behulpzaam en bovendien snel

Snel en makkelijk

Makkelijk online alles regelen. Iedere handeling word je op ff hoogte gehouden

• Gemak

Makkelijk, snel, goede communicatie en redelijke prijs.

Ik ben in (bijna) alle opzichten erg tevreden met de werkzaamheden door Notariële Diensten. Enige minpuntje is dat ik geen persoonlijk bewijs van inschrijving ontving van het Kadaster daar Notariële Diensten een elektronisch verzamelbericht had ontvangen mbt. meerdere inschrijvingen. Dit is enerzijds begrijpelijk vanwege de privacy van anderen. Anderzijds moet ik nu weer kosten maken om eea. te raadplegen ( checken)bij het Kadaster. Dat is jammer al vertrouw ik er op dat mijn verzoek op de juiste wijze is uitgevoerd.

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte

Snel en goed

Snelle verwerking van de akte

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl