Life saving!!!

I couldn’t be more satisfied with your incredible professional service. Hats down.

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.
  • Gemak

Prima optie! Werkt heel makkelijk en snel!

• Gemak

Prima, snel en goede communicatie

Uitmuntend

Geen punt van kritiek. Snelle en accurate afhandeling van alle benodigde papieren. We wisten niet dat het zo kon, en waren dan ook allemaal verbaasd over de snelheid waarmee alles afgehandeld is. Onze hartelijke dank daarvoor.

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Snel en correct

Foutje onzerzijds werd snel hersteld

Snel, makkelijk, voordelig

Makkelijk, stap voor stap en goedkoper dan de lokale notaris. Zo geregeld

• Gemak

Goed snel en zeer correct

Ik werd na iedere stap in het proces keurig via een mail op de hoogte gehouden.

• Gemak

Alles werd snel en prima geregeld.

Het royeren van de hypotheek werd vlot geregeld en van elke stap werden wij op de hoogte gehouden. De prijs vind ik ook zeer scherp. Ik ben dik tevreden.

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte

Snelle en complete service

Prettige en vlotte communicatie. Handelt proactief als er gebreken / onvolkomenheden in de aanvraag staan, doet daarbij voorstel voor verbetering. Wij zijn helemaal tevreden!

• Gemak

Een goede online service en binnen afzienbare tijd geregeld.

• Gemak

Zeer snel en correct afgehandeld.

• Gemak

Prima communicatie, stipte en duidelijke afhandeling geheel conform de afspraken.

Van begin tot het einde prima dienstverlening.

Correct

Klantvriendelijk correct accuraat en snelle afhandeling

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

heel goed

Snelle reacties, goed resultaat, mooie prijs

• Gemak

Nadat ik had gebeld waarom hun reactie zo lang duurde bleek het geüploade document niet te zijn aangekomen. Telefonisch direct in orde gemaakt en daarna bijzonder snel en adequaat afgehandeld. Het zou handig zijn om in tekst op te nemen dat er binnen x-tijd wordt gereageerd of dat na succesvol uploaden er direct een mail komt. Of op een andere manier laten weten dat iets niet is gelukt.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel en praktisch.

Snel, praktisch en duidelijk. Makkelijke manier van werken. Aanvraag en ontvangst van de verklaring van erfrecht (zuivere aanvaarding met slechts 1 erfgenaam) was binnen 24 uur geregeld.

• Gemak

Prima service, snel en accuraat

Aanbevolen door Dela heb ik direct contact gehad naar aanleiding waarvan de vervolgstappen tot complettering van de verklaring van erfrecht tot stand is gekomen. Prima!

Snel, duidelijk en prettig

Ik was in eerste instantie een beetje huiverig om dit online te doen.. Maar de relatief lage kosten en de snelheid waarmee we gelijk konden starten hebben ons over de streep getrokken het toch te proberen. Ik ben erg positief! Binnen 1 werkweek had ik de ondertekende akte al in mijn mail zitten. Het hele proces verloopt ook prettig. Veel mails, maar met duidelijke uitleg over het verloop, over de stukken die je krijgt en over de juridische termen. Het was ook fijn dat we (mijn broer en ik) niet samen nog naar een kantoor hoefden te gaan, maar dat ik dit met zijn goedkeuring gewoon volledig online kon regelen.

snelle service

goede service

• Gemak

Fijne duidelijke service die je ontzorgt.

Binnen 10 dagen een verklaring van erfrecht

• Gemak

Positief en helder / inzichtelijk stappenplan

Een efficiënt en snel proces geweest, met lagere kosten dan een reguliere notaris.

snel en makkelijk vanuit huis

snel en makkelijk vanuit huis

Vlotte en duidelijke procedure

Zie boven

Efficiënt en effectief

Het geboden alternatief voor de diensten van de fysieke notaris is mij heel goed bevallen. Notariële Diensten maakte de verwachtingen volledig waar. Heel geschikt voor een ieder die zich er een beetje in wil verdiepen ("doe het zelf") en beloond wil worden met een veel lager tarief voor hetzelfde resultaat.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden