Makkelijk en snel zonder opsmuk maar to the point
Vriendelijk bedankt voor uw review. We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken zodat het voor iedereen toegankelijk is. Het doet ons goed dat u dit ook zo ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en goed geholpen
Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Stap voor stap werd ik op ene uiterst vriendelijke manier via de mail op de hoogte gehouden van de doorrij te nemen stappen. Een kind kan op deze manier echt de was doen.
Wij zijn u graag van dienst geweest. Dank voor uw positieve en vriendelijke review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het gaat allemaal stap voor stap en dat is prettig.
Ik heb een prima ervaring opgedaan met Notariële Diensten. Men werkt snel efficiënt. Een minpuntje: bij een vraag om een bepaalde instructiemail nogmaals te sturen, leek het als er iedere keer een automatisch gegenereerd antwoord kwam. Pas na telefonisch contact werd e.e.a. opgehelderd.
Dank u wel voor uw review. E.e.a. is geautomatiseerd en er worden een aantal automatisch gegenereerde mails gestuurd. Echter wanneer er sprake is geweest van telefonisch contact dan is daar geen sprake van. Het is vervelend dat u dit wel zo ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Grotendeels geautomatiseerde procedure, waardoor zelfs in weinig complexe gevallen, al honderden euro’s kunnen worden bespaard. Gemiddelde offerte van reguliere notariskantoren voor een Verklaring van Erfrecht was €850,- met aannamewachttijden van 4-8 weken. Hier binnen een week eindresultaat voor slechts €298,-
Het was zeer eenvoudig om een verklaring van erfrecht aan te vragen. In verband met het overlijden van mijn man moet ik veel dingen regelen. Het was erg prettig dat dit snel geregeld kon worden!
Hartelijk dank voor uw review. Het is leuk te lezen dat u het eenvoudig vond om de verklaring aan te vragen. Fijn dat we u van dienst mochten zijn in deze verdrietige tijd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht in no time geregeld. Alle stappen worden keurig per mail gemeld zodat je op de hoogte blijft van de voortgang van de aanvraag.
Wij werken online en daarom is het nog belangrijker u op de hoogte te houden van de voortgang. Het is prettig dat u dit ook zo heeft ervaren. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De man van mijn oude schoolvriendin adviseerde jullie in maart van dit jaar en de ervaring toen was al prettig. Nu bij de tweede client ook weer keurig afgehandeld en zeer snel.
To the point en in voortvarend tempo
Binnen korte tijd is gewoon uitgevoerd wat is afgesproken. Dat was een verademing in de moeilijke tijd waarin ik verkeerde.
We begrijpen heel goed dat het regelen van dit soort zaken niet hetgeen is waar u op dat moment mee bezig wilt zijn. Wij zijn blij dat wij u hiermee mochten ontzorgen. Dank voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het aanvragen was heel makkelijk en duidelijk uitgelegd. Het vervolgstuk en afronden was ook gedaan binnen 2 weken.
Stap voor stap erg overzichtelijk proces en elke keer als je weer reageerde met een document opsturen, meteen een automatisch antwoord wat de volgende stap zou zijn. Binnen een week verklaring van erfrecht binnen
Hartelijk dank voor uw review. Erg leuk om te lezen dat u ons proces overzichtelijk vindt en dat de verklaring van erfrecht zo snel door u ontvangen was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben heel tevreden over snelle, efficiënte en correcte afhandeling van de procedure.
Hartstikke leuk om te lezen dat u heel tevreden bent en wij uw verwachtingen hebben overtroffen. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De de door ons benodigde verklaring van erfrecht werd op snelle gebruikersvriendelijke wijze afgehandeld. Dit op een veilige professionele manier. Doordat de digitale afhandeling konden we alle zaken vanuit huis organiseren. De kosten waren overzichtelijk en zeer acceptabel.
Dank u wel voor uw uitgebreide review. Wanneer je online werkt is het nog belangrijker professioneel en veilig te werk te gaan. Goed te lezen dat u dit ook zo ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Door ABNA attent gemaakt op deze mogelijkheid zonder naar een notariskantoor te moeten. Ook de prijs is gunstiger met 10% korting
Dank u wel voor uw review. En inderdaad wanneer u klant bent bij de ABN Amro dan krijgt u 10% korting. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor het afwikkelen van een erfenis hadden we een verklaring van erfrecht nodig. Notariële diensten heeft dit prima voor ons geregeld. We kregen snel de formulieren die hiervoor moesten worden ingevuld. Ze hielden ons keurig op de hoogte van de status. Helaas door de zomervakantie duurde het allemaal langer dan verwacht ( dit lag met name aan de gemeente waar informatie vandaan moest komen).
Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling van mijn aanvraag
Handig dat het digitaal gebeurd
Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geen gedoe, snel afgehandeld, met moderne communicatie -en identificatiemiddelen.
Weinig wachttijd en er wordt teruggebeld
Op aanraden van familie goed en snel geholpen
Heel leuk om te lezen dat familie u naar ons heeft verwezen. Dank voor uw review en het gestelde vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles digitaal. Geen bezoek aan notariskantoor vereist.
U hoeft voor een verklaring van erfrecht inderdaad niet naar een notariskantoor. U kunt alles vanuit huis regelen. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en goed
Dank u wel voor uw snelle en goede review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden