Super snel en klantgericht

Makkelijk en snel zonder opsmuk maar to the point

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

• Gemak

Geweldige ondersteuning voor een voorbij onbekend terrein! Dank.

Stap voor stap werd ik op ene uiterst vriendelijke manier via de mail op de hoogte gehouden van de doorrij te nemen stappen. Een kind kan op deze manier echt de was doen.

Prima!

Het gaat allemaal stap voor stap en dat is prettig.

Prima ervaring

Ik heb een prima ervaring opgedaan met Notariële Diensten. Men werkt snel efficiënt. Een minpuntje: bij een vraag om een bepaalde instructiemail nogmaals te sturen, leek het als er iedere keer een automatisch gegenereerd antwoord kwam. Pas na telefonisch contact werd e.e.a. opgehelderd.

Zoals verwacht.

Snel en efficiënt

Grotendeels geautomatiseerde procedure, waardoor zelfs in weinig complexe gevallen, al honderden euro’s kunnen worden bespaard. Gemiddelde offerte van reguliere notariskantoren voor een Verklaring van Erfrecht was €850,- met aannamewachttijden van 4-8 weken. Hier binnen een week eindresultaat voor slechts €298,-

• Gemak

Prima service voor een goede prijs.

Het was zeer eenvoudig om een verklaring van erfrecht aan te vragen. In verband met het overlijden van mijn man moet ik veel dingen regelen. Het was erg prettig dat dit snel geregeld kon worden!

Snel en correct

Verklaring van erfrecht in no time geregeld. Alle stappen worden keurig per mail gemeld zodat je op de hoogte blijft van de voortgang van de aanvraag.

• Gemak

voor mijn tweede client alweer dit jaar. Zeer prettig

De man van mijn oude schoolvriendin adviseerde jullie in maart van dit jaar en de ervaring toen was al prettig. Nu bij de tweede client ook weer keurig afgehandeld en zeer snel.

To the point en in voortvarend tempo

To the point en in voortvarend tempo

• Gemak

Wat afgesproken werd, is gewoon gedaan

Binnen korte tijd is gewoon uitgevoerd wat is afgesproken. Dat was een verademing in de moeilijke tijd waarin ik verkeerde.

Snelle en duidelijke service

Het aanvragen was heel makkelijk en duidelijk uitgelegd. Het vervolgstuk en afronden was ook gedaan binnen 2 weken.

• Gemak

Heel efficiënt, makkelijk en snel

Stap voor stap erg overzichtelijk proces en elke keer als je weer reageerde met een document opsturen, meteen een automatisch antwoord wat de volgende stap zou zijn. Binnen een week verklaring van erfrecht binnen

boven mijn verwachting

Ik ben heel tevreden over snelle, efficiënte en correcte afhandeling van de procedure.

• Gemak

snelle gebruikersvriendelijke en professionele afhandeling

De de door ons benodigde verklaring van erfrecht werd op snelle gebruikersvriendelijke wijze afgehandeld. Dit op een veilige professionele manier. Doordat de digitale afhandeling konden we alle zaken vanuit huis organiseren. De kosten waren overzichtelijk en zeer acceptabel.

• Gemak

Duidelijke informatie en snelle afhandeling

Door ABNA attent gemaakt op deze mogelijkheid zonder naar een notariskantoor te moeten. Ook de prijs is gunstiger met 10% korting

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Eenvoudig en duidelijk

Voor het afwikkelen van een erfenis hadden we een verklaring van erfrecht nodig. Notariële diensten heeft dit prima voor ons geregeld. We kregen snel de formulieren die hiervoor moesten worden ingevuld. Ze hielden ons keurig op de hoogte van de status. Helaas door de zomervakantie duurde het allemaal langer dan verwacht ( dit lag met name aan de gemeente waar informatie vandaan moest komen).

Vlotte afhandeling

Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling van mijn aanvraag

Prettig

Handig dat het digitaal gebeurd

Efficient

Geen gedoe, snel afgehandeld, met moderne communicatie -en identificatiemiddelen.

• Gemak

Professioneel, snelle antwoorden op mijn vragen en klantvriendelijk.

Weinig wachttijd en er wordt teruggebeld

Goed en snel geholpen

Op aanraden van familie goed en snel geholpen

Efficiënt

Alles digitaal. Geen bezoek aan notariskantoor vereist.

Snel en goed

Snel en goed