Alles werd snel verwerkt en in gang gezet. 1 puntje van kritiek, waardoor het geen 5 sterren zijn: Een van de belanghebbenden ervoer de toon in de mailing als drammerig.
Heel vlot en gemakkelijk geregeld voor een redelijke prijs
Vriendelijk bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gemakkelijk proces met duidelijke vragen en snelle reacties.
Heel leuk dat u onze dienstverlening als uitstekend heeft ervaren. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het is een prettige digitale handige manier om belangrijke zaken goed afgehandeld te krijgen. Tussentijds worden we goed geïnformeerd over de voortgang en stand van zaken.
Dank u wel voor uw review. Het is leuk te lezen dat onze manier van online werken u goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer snelle afwikkeling
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat de afwikkeling snel verlopen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op zich werkt het redelijk totdat je spullen in stuurt, hun systeem verwerkt dat blijkbaar niet of niet juist waardoor je steeds mail krijgt waar de spullen blijven en uiteindelijk ook het gevraagde document niet krijgt omdat er no wat open stond in dossier. Er verschillende keren achteraan gebeld.
Dank u wel voor uw review en feedback. Ik heb het proces van uw aanvraag nagelopen en gezien dat er veel mailwisseling geweest is over het aanleveren van documenten. Dat had beter gekund en we gaan intern bekijken hoe dit beter kan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
alles ging vlot en accuraat
Correct, snel, duidelijke uitleg, makkelijk te volgen systeem. Constant op de hoogte gebracht van de situatie. Alles volgens afspraak gelopen.
Afspraken nakomen is ontzettend belangrijk en dat proberen we altijd zo goed mogelijk te doen. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na het overlijden van mijn vader hadden wij een verklaring van erfrecht nodig. Ik belde de notaris van mijn vader om dit te regelen maar deze vroeg een enorm bedrag. Toen ik vroeg waarom zoiets simpels zo duur moest zijn kreeg ik geen antwoord. Misschien is het tijd dat sommige notarissen gaan beseffen dat tijden zijn verandert. Zelf vond ik het wel een beetje spannend om alles zo via de mail te regelen maar gelukkig heb ik het geprobeerd. Makkelijk, netjes en niet duur. Heel erg fijn!
Vriendelijk bedankt voor uw uitgebreide review. We kunnen ons goed voorstellen dat het in eerste instantie spannend kan zijn om dit soort zaken online te regelen. Dank dat u ons het vertrouwen gegeven heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede en duidelijke communicatie. Snelle afwikkeling tegen scherpe tarieven.
Dank u voor uw compliment over onze communicatie, dat is een belangrijk en essentieel onderdeel. En hartelijk dank voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De online aanvraag en verwerking liep prima, je wordt goed op de hoogte gehouden van elke stap. Dit keer verliep het uploaden van PDF's niet helemaal vlekkeloos, maar na telefonisch overleg (gelukkig is telefonisch contact mogelijk) via mail de documenten gestuurd en verliep alles weer prima.
Leuk om te lezen dat u opnieuw voor onze dienstverlening gekozen hebt en we zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Notariële Diensten heeft snel en zorgvuldig gezorgd voor een verklaring van erfrecht. Complicerende factor leek mij dat een van de erven in het buitenland woonde, maar dat bleek eenvoudig op te lossen met moderne communicatiemiddelen. Dienstverlening is zo goed bevallen dat ik ook de aangifte erfbelasting door Notariële Diensten laat uitvoeren.
Hartelijk dank voor uw review. Wanneer een erfgenaam in het buitenland woonachtig is, dat is voor ons geen belemmering om u goed van dienst te kunnen zijn. Leuk dat wij uw aangifte ook mogen verzorgen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prachtige manier van digitalisering van het proces met duidelijke statusberichten.
Leuk dat u schrijft dat u het een prachtige manier van digitalisering vindt! Dat is heel leuk beschreven en we bedanken u hierbij voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Eenvoudig en snel
Dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer tevreden, goede communicatie, transparant. Duidelijk over (eventuele) vervolgstappen en snelle afhandeling!
Erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent en de complimenten die u erbij geeft. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Notariele Diensten is heel duidelijk in haar informatie voorziening, legt uit en licht toe. De online service is snel en effectief.
Hartelijk dank voor deze review. Goed om te lezen dat u de manier van communicatie duidelijk vindt. Dat is zo ontzettend belangrijk wanneer je online diensten aanbiedt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles via internet, als halve digibeet , maar het ging boven verwachting heel soepel.
Voor ons voor het eerst met dit concept te maken gehad, maar heel goed bevallen. Alles snel geregeld en het was goed duidelijk allemaal. Zeker een aanrader dus!
Hartelijk bedankt voor uw review. Ontzettend leuk om te lezen dat onze dienstverlening u heel goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het ging erg snel en erg goed.
Hartelijk dank voor uw review. Erg leuk om te lezen dat u onze dienstverlening als zeer goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke mails over de werkwijze, je wordt tussentijds goed op de hoogte gehouden en alles ging zoals beschreven was ( bij het aanvragen van een verklaring van erfrecht).
Dank u wel voor deze review. We vinden het belangrijk om u steeds op de hoogte te houden zodat u weet wat u kunt verwachten. Fijn dat dit ook zo ervaren is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Doorhalen hypotheek. Geen overbodige correspondentie of vragen. Gewoon duidelijk en doen wat ze beloven en zeggen. Ik kan Notariële Diensten voor 100% aan bevelen.
We vinden het ontzettend belangrijk beloften na te komen. Dank dat u ons zult aanbevelen bij anderen en hartelijk dank voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke communicatie en snelle reacties. Binnen een week was alles geheel online geregeld.
Dank u wel voor uw top review en hartstikke fijn dat alles binnen een week geregeld was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn case is goed afgehandeld.
Snel en goed = top! Dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden