Dank voor uw kort maar krachtige review. Mochten er suggesties zijn hoe we onze service naar een 10 kunnen krijgen, horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Van begin tot eind van iedere stap op de hoogte gehouden. Nadat alles was aangeleverd heeft de notaris binnen drie dagen de verklaring gemaakt. Keurig geholpen en voor een hele goede prijs.
Ontzettend bedankt voor uw positieve review met een cijfer 10. Heel fijn voor ons team om te lezen dat we u goed op de hoogte hebben gehouden tijdens het proces. De snelheid van onze online dienst hangt samen met uw snelle aanlevering, dus bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Binnen een week geregeld. Je hoeft er de deur niet voor uit. Niet duur
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat we u niet de deur uit hoefde tijdens de regenachtige dagen van afgelopen weken. Wij willen u ook bedanken voor de snelheid, want zonder u snelle aanlevering van stukken, kunnen wij ons werk niet zo snel doen. Prettige wederzijdse samenwerking! Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Goede infomatievertrekking. Prima !
Bedankt voor uw review! Fijn dat u het proces als helder en duidelijk omschrijft. Dat is altijd fijn voor ons om te lezen. Echter zijn we ook benieuwd hoe we van een 8 een 10 zouden kunnen maken van onze dienstverlening. Als u nog suggesties of aanvullende opmerkingen hebt, horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Duidelijke website voor aanvraag, snelle reactie en superefficient.
Hartelijk dank voor uw review! Goed om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze online dienstverlening en fijn dat we uw verwachtingen op het gebied van snelheid waar hebben kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de voortgang en je weet goed waar je aan toe bent. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De afhandeling verliep snel.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Heel fijn om te horen dat u onze communicatie rondom de voortgang van uw aanvraag zo op prijs heeft gesteld. Helderheid en duidelijkheid is voor ons essentieel in een online aanvraagproces. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
On line ervaring met e-mail communicatie. Gehele doorlooptijd duurde voor mij te lang. Online tekenen etc is wel heel goed geregeld Dus zonder bezoeken te maken is het goed
Dank voor uw review en feedback! We zijn ook erg blij dat we door het gebruik van bijvoorbeeld IDIN alles online kunnen afhandelen met onze klanten. Maar we zien in uw review ook punten voor verbetering met betrekking tot uw ervaring met de doorlooptijd. Heeft u misschien voorbeelden voor ons of eventuele concrete tips, zodat we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren? U kunt dit met ons delen, door te mailen [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Professioneel handelen
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u ons handelen als professioneel omschrijft. Met betrekking tot de snelheid zijn we uiteraard afhankelijk van de snelheid van alle betrokkenen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Benodigde akte is door Notariële Diensten keurig verzorgd. Duidelijke informatie, heldere offerte en beloften volledig waargemaakt. Kortom: prima, transparante dienstverlening voor een nette prijs.
Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. Wij stellen het erg op prijs dat u hier de tijd voor heeft genomen. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening omschrijft als transparant tegen een nette prijs. Voor ons is het ontzorgen van klanten erg belangrijk, dank voor uw waardering. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring was in eerste instantie goed, totdat de verklaring ingeschreven moet worden bij kadaster. Hiervoor moet een extra verklaring komen welke notariële diensten niet doet en volgens het kadaster niet noodzakelijk is. Enige oplossing andere Notaris waardoor niet duurder uit. Voor deze actie beveel ik Notariële Diensten niet aan
De door u bedoelde aanvullende akte bieden wij binnen onze online dienstverlening niet aan. Vanwege specifieke bepalingen in het testament van de overledene hebben wij u daarom geadviseerd om contact op te nemen met een lokale notaris om ook het eigendom bij het Kadaster naar wens af te kunnen handelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wegens het overlijden van mijn echtgenoot had ik een verklaring van erfrecht nodig. Mij werd geadviseerd om dit via jullie te doen. En dat is een goede keuze geweest. Dank voor de goede service!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden bent met de snelle service en dat we de verwachtingen hebben kunnen waarmaken. We willen u sterkte wensen met het verlies van uw echtgenoot. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zelf 6 keer moeten bellen Ze moeten wel rekening houden Dat mensen in de war zijn door De omstandigheden Over lijden van een Geliefd persoon
Dank voor uw review. Wij betreuren het om te lezen dat u niet het gevoel heeft gehad dat wij u voldoende hebben kunnen ondersteunen in het aanvraagproces. Wij snappen namelijk heel goed dat u andere zaken aan uw hoofd heeft na het verliezen van een dierbare. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heb dit voor de eerste keer moeten gebruiken en dat is goed bevallen.
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat uw eerste ervaring met onze dienst goed is bevallen en dat we u snel hebben kunnen helpen. Mocht u nog op- of aanmerkingen hebben, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren en de volgende keer een 10 van u mochten ontvangen, dan horen we dit graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
ik vond deze online ervaring erg prettig. Van elke stap die gedaan werd, was ik goed geinformeerd. Het eindresultaat was binnen korte tijd gerealiseerd.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van onze dienst! Fijn om te lezen dat u zich goed geïnformeerd voelde tijdens de aanvraag voor verklaring erfrecht. Een snelle service hangt samen met de snelheid van aanleveren van stukken van de klant, daarom vanuit ons dank voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De ervaring met notarieel diensten is heel goed, met name de afhandeling van de verklaring van erfrecht, waarbij er erfgenamen in het buitenland wonen. De identificatie van de erfgenamen is heel goed d.m.v. IDIN en voor het buitenlandse erfgenamen met een Skype verbinding. Ook de kosten van de verklaring van erfrecht vielen heel erg mee.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u onze online dienst en snelle afhandeling zo op prijs stelt. Het is voor ons van groot belang dat, indien mogelijk, we zo veel mogelijk gedoe besparen ook in het geval van buitenlandse erfgenamen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Er werd snel gehandeld en duidelijk wat je moest doen / aanleveren. Heb het inmiddels al aanbevolen bij iemand anders.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het doet ons team goed om te horen dat het proces duidelijk voor u was en de afhandeling snel is verlopen. We zien het dan ook als een groot compliment dat u ons aanbeveelt aan anderen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima, duidelijk,goed op de hoogte gehouden.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat het online proces duidelijk voor u was en dat u door middel van onze communicatie/mails zich goed de hoogte voelde gehouden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
notariele diensten doet wat het beloofd, contact via de mail/ online. Bij vragen zijn ze telefonisch goed bereikbaar. Ze werken zorgvuldig alle stappen af en de informatie hierover is volledig. Erg prettig om op die manier de verklaring van erfrecht af te handelen.
Dank voor uw uitgebreide review. We vinden het ontzettend prettig om te lezen dat het online proces naar verwachting is verlopen. We zien niets liever dan tevreden klanten die onze dienst als betrouwbaar beschrijven. Het contact met de klant is voor ons van groot belang ondanks dat alles online afspeelt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zowel via internet, als telefonisch hulp was keurig. Een aanrader voor als het "moet" van de bank terwijl je overal kopieen van hebt. Ik heb het zelfs voor iemand kunnen regelen die zelf geen internet / computer Heeft Een notaris die erg begaan is.
Hartelijk dank voor uw super review! Fijn om te lezen dat onze online en telefonische dienstverlening goed is verlopen. We zien het als een groot compliment dat u ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Omdat ik niet wist wat ik kon verwachten heb ik enigszins huiverig de aanvraag voor een verklaring van erfrecht ingediend. Vervolgens verliep de procedure gemakkelijk en zo snel dat ik het nauwelijks bij kon benen. Ik ben zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw review! We zien niets liever dan dat onze klanten zeer tevreden zijn. Fijn dat we uw twijfel hebben weggenomen door onze heldere service. Onze snelheid hangt af van de snelheid van de klant voor het aanleveren van benodigde documenten, dus wij zien het als een goede samenwerking van beide kanten. Dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Akte van executele is op deze manier snel geregeld.
Hartelijk dank voor uw ontzettend positieve beoordeling! Snelheid en gemak zijn voor ons van groot belang, dus het is fijn om te lezen dat uw ervaring ook aan uw verwachtingen heeft voldaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Even wennen aan de digitale manier maar het is wel duidelijk en werkt goed. Stap voor stap het proces door.
Dank voor uw review! Goed om te lezen dat het online proces goed is verlopen voor u, en wij begrijpen dat dit even wennen is. We beschouwen het als een compliment dat u onze dienst als gemakkelijk beschrijft. Als u suggesties of aanvullende opmerkingen heeft om het eventueel nog gemakkelijker te maken, horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een typisch voorbeeld van geldklopperij, 1 nabestaande, geen testament (voor iedereen op te zoeken, daar hoef je geen notaris voor te zijn) en een vrijwel geheel gedigitaliseerd proces waarvoor een bedrag van ruim €250,00 mag worden neergelegd om een akte van erfrecht te verkrijgen. Schande om over de rug van een overledene geld te verdienen!
Hetgeen u schetst is niet correct en te kort door de bocht. De wet moet worden gevolgd. Wij zijn er dan ook niet van gediend zo'n beschuldiging te krijgen. Dit is niet de plek om uit te leggen wat er gedaan en onderzocht moet worden om een verklaring van erfrecht op te stellen. Met plezier leggen u telefonisch uit welke werkzaamheden gedaan zijn. Als u daar voor open staat kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een beetje lang geduurd eer het rond was.
Dank voor uw review! Fijn om te lezen dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Helaas moest u inderdaad even wachten in verband met gemeenteonderzoek. Voor de snelheid zijn we daardoor afhankelijk van de werkvoorraad bij de gemeente. We sturen hen actief herinneringen, maar de rest ligt buiten onze macht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prettige contacten rond het hele proces
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u het contact met ons als prettig beschrijft en u zich goed geholpen voelde. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl