Nou was mijn situatie heel duidelijk (erfrecht) maar alles ging heel snel en vlot.
Bedankt voor uw review! Fijn dat het aanvraagproces goed is verlopen en dat u onze dienstverlening als uitstekend omschrijft. De snelheid varieert inderdaad per zaak, daarom is het prettig om te lezen dat het bij u naar verwachting is verlopen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Notariele Diensten is een online dienst. Zij zijn niet alleen online maar ook telefonisch zeer goed bereikbaar. De medewerkers zijn kundig en denken mee om het proces goed te laten verlopen en voor de klant te bespoedigen.
Originele beoordeling
De website suggereert dat het een snel proces is, echter doordat jullie dienst het onderzoek bij de gemeente PER MAIL insturen ipv via de gewenste E- Herkenning is er onnodige vertraging geweest van weken!
Het proces om een verklaring van erfrecht te verkrijgen verliep snel langs duidelijk gecommuniceerde processtappen. Een uitstekend voorbeeld hoe je met gebruikmaking van moderne (internet)technologie diensten gemakkelijker en sneller kunt maken.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Ons team is altijd blij om te lezen dat de online ervaring van klanten duidelijk is en dat u zich goed op de hoogte voelt tijdens het aanvraagproces. Door middel van automatisering kan zoveel meer online, gelukkig nu ook op notarieel gebied. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Was een fijne ervaring. Het ging vrij makkelijk. Was niet al te ingewikkeld via de computer.
Hartelijk dank voor uw review! Prettig om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met onze online dienstverlening en dat u het als vrij gemakkelijk heeft ervaren om vanaf de computer te regelen. Dat is een belangrijk speerpunt voor ons. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Het bovenstaande zegt het allemaal.
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Een goed en efficiënte review, daar zijn we altijd blij mee. Vooral dat de soms ingewikkelde taal in de wereld van notarissen duidelijk was uitgelegd. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Redelijk. Het feit dat ik zelf om de documenten moest bellen is minder natuurlijk. Dit is inmiddels op een goede manier opgelost.
Originele beoordeling
Een van de weinige organisaties waar ik zonder te veel bureaucratie en ellende mee te maken heb na het recente overlijden van mijn echtgenoot.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze review. We kunnen ons goed voorstellen dat u andere zaken aan uw hoofd heeft na het overlijden van uw echtgenoot. We wensen u veel sterkte. Desalniettemin, prettig om te lezen dat we u snel en gemakkelijk hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Heel goed en snel geregeld. Gemakkelijk vanuit huis. Tegen een schappelijke prijs.
Hartelijk dank voor uw positieve review! U maakt ons team erg blij met een 10 als beoordeling. Fijn dat u ons heeft gevonden en u gemakkelijk alles vanuit huis kon regelen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Had geen zin om naar een notaris toe te gaan. Kunt het nu lekker ui huis regelen. Qua kosten maakt het overigens niet veel uit.
Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u het op prijs heeft gesteld dat u alles vanuit huis kon afhandelen. Echter zijn we toch nieuwsgierig hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren, zodat we een 10 kunnen ontvangen in de toekomst. Als u suggesties heeft, horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Voor een verklaring van erfrecht heb ik gebruik gemaakt van deze dienst. Bij elke stap krijg je een duidelijke mail met omschrijving wat je moet doorgeven of doen. Direct daarna ontvang je een ontvangstbevestiging met al uitleg wanneer je vervolg kunt verwachten. Dit verliep allemaal zeer goed tot aan de laatste stap. Ik kreeg een mail met bericht dat de verklaring van erfrecht door de notaris was getekend en gepasseerd. Ik heb echter twee keer moeten telefoneren en een mailtje gestuurd alvorens de digitale verklaring een aantal dagen later pas te ontvangen. Dit vond ik vervelend.
Hartelijk dank voor uw review! Ontzettend fijn om te lezen dat u de duidelijke mails op prijs heeft gesteld gedurende het aanvraagproces. We snappen dat het vervelend is dat u op de laatste stap langer heeft moeten wachten. Het versturen van de VVE heeft wat langer geduurd dan de bedoeling was, dit betreuren wij ook. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Zeer goed en snel geholpen waarbij ik goed op de hoogte gehouden werd van het hele proces. Daarnaast een stuk goedkoper dan bij mijn eigen notaris
Hartelijk dank voor uw review! We zijn altijd blij om te lezen dat klanten met een eigen notaris zo tevreden zijn voor onze online dienstverlening. Daarnaast fijn dat we aan de verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat u zich goed op te hoogte voelde gehouden tijdens het aanvraagproces. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Met wat handigheid kun je tegenwoordig zoveel zelf doen. Notariële Diensten begeleid je en met de aangeleverde documenten gaan zij supersnel aan de slag. Je regelt alles vanuit je huis op het moment dat jou het uitkomt. geen verlies aan reistijd.
Hartelijk dank voor uw positieve review en de tijd die u hiervoor heeft genomen. Prettige om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze service. We vinden het ook ontzettend fijn dat we door onze online dienst alles veel sneller kunnen regelen en klanten niet de deur uit hoeven voor iets dat in de huidige tijd online kan. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
helder en snel!
Hartelijke dank voor uw positieve review! Met een uitstekende waardering naar aanleiding van het gebruik van onze dienstverlening zijn we natuurlijk ontzettend blij. Fijn dat de snelheid en helderheid van communicatie naar verwachting zijn verlopen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Gedurende een aanvraag voor een verklaring van erfrecht, werd er snel en duidelijk gecommuniceerd.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met onze diensten en dat u onze snelheid en duidelijk communicatie zo heeft gewaardeerd. Als u nog suggesties of aanvullende opmerkingen heeft, horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Eerst kon ik al die positieve berichten niet geloven bij de reviews. Maar het is nu eenmaal zo! Ik kan er niet onderuit. In 1 woord "TOP" !
Hartelijk dank voor uw review! Wat goed om te horen dat u op basis van andere reviews voor onze dienst heeft gekozen en dat we aan deze verwachtingen hebben kunnen tippen met een 10. Dat zien we graag. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Gewoon handig, vlot en praktisch en je hoeft er niet eens de deur voor uit.
Bedankt voor uw review! Fijn dat het u onze service als praktisch omschrijft. Dit is precies wat we willen bereiken met een online dienst. Mocht er iets zijn dat we kunnen veranderen in ons aanvraagproces of service om een nog hoger cijfer te behalen, horen we dat graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Ik had na het overlijden van mijn moeder een verklaring van erfrecht nodig en ik besloot dit zelf te regelen via doe het zelf notaris. Ik wordt altijd wat onzeker wanneer ik iets officieels via t internet doe. Maar bij t invullen wel eens getwijfeld wat ik in moest vullen, even gebeld, geen wachttijden en goede adviezen. 18/10 heb ik voor t de aanvraag gedaan en 27/10 kreeg ik de verklaring van erfrecht.
Hartelijk dank voor uw persoonlijke en positieve beoordeling. We vinden het prettig om te lezen dat we, ondanks de verdrietige situatie, u hebben kunnen bijstaan in het aanvraagproces en dat dit gemakkelijk en snel verlopen is. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Goede service, snel resultaat en duidelijke communicatie
Bedankt voor uw review! Voor ons team heel fijn om te zien dat u onze online dienst zo positief beoordeeld en dat we hebben voldaan aan uw verwachtingen met betrekking tot snelheid en communicatie. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Geen overbodige wachttijd en/of Info gesprek. Dag en nacht wordt er geantwoord op de ingestuurde benodigde documenten. Zeer veel kwaliteit voor de prijs. Veel goedkoper dan de ‘gewone’ notaris.
Hartelijk dank voor uw ontzettend positieve review! Door onze efficiënte en geautomatiseerde online systemen kunnen we inderdaad snel handelen en de prijs lager houden. Fijn om te horen dat u dit zo waardeert. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Ik heb de diensten als zeer prettig ervaren. Er werd duidelijk gecommuniceerd en vragen werden snel beantwoord. Het is fijn als er in een toch lastige tijd iets uit handen gegeven kan worden. Aan een extra verzoek is bovendien op erg nette wijze voldaan!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij lezen niets liever dan dat klanten een prettige ervaring hebben met onze online dienst en dat we u hebben kunnen helpen in een lastige periode. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
idem
Hartelijk dank voor uw review! Kort maar krachtig, en dat stellen we op prijs, want het is fijn om voor ons te lezen dat u goede ervaring heeft gehad met onze online dienst. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Voor de afhandeling van 2 zaken van erfrecht, ben ik goed, duidelijk en snel geholpen. De mails voor het aanleveren van informatie en manier waarop waren duidelijk en goed te volgen. Daarbij was ook de snelle service prettig. De contacten aan de telefoon, waren vriendelijk en professioneel.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat we u zowel online als aan de telefoon goed hebben kunnen begeleiden in het aanvraagproces. Er zijn vaak veel mails die op u afkomen, dus goed om te horen het duidelijk voor u was. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Het doen van de aanvraag aas gemakkeljnk en ik werd van alle stappen op de hoogte gehouden. Ik had de volgende dag mijn verklaring van erfrecht binnen en toen ik een bedankje mailde kreeg ik een zeer attent bericht terug. Ze hebben hun eigen record van 4 dagen verbroken!
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze ontzettend positieve review te schrijven. Dat stellen we erg op prijs. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Dank voor uw kort maar krachtige review. Mochten er suggesties zijn hoe we onze service naar een 10 kunnen krijgen, horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Van begin tot eind van iedere stap op de hoogte gehouden. Nadat alles was aangeleverd heeft de notaris binnen drie dagen de verklaring gemaakt. Keurig geholpen en voor een hele goede prijs.
Ontzettend bedankt voor uw positieve review met een cijfer 10. Heel fijn voor ons team om te lezen dat we u goed op de hoogte hebben gehouden tijdens het proces. De snelheid van onze online dienst hangt samen met uw snelle aanlevering, dus bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden