Heel gemakkelijk en goed geregeld

Heb goede ervaring over gehouden aan de dienstverlening van de organisatie. Duidelijke afspraken en snel geregeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Erg handig en snel

Goed geregeld duidelijk en snel.

• Gemak

Dienst tussen persoonlijk en digitaal

Mijn verwachting van Notariële diensten was een dienstverlening die optimaal gebruik maakt van een digitale klantreis. Die miste ik tijdens het proces: niet weten waar we zitten richting het eindresultaat. En af en toe contact met medewerkers (voor mijn gevoel iedere keer een andere) die dan net niet wist waar het over ging.

Zeer professioneel!

Snel, effectief, professioneel en betaalbaar

Fijne dienst.

• Gemak

Snel en correct met één klein foutje

Snel en goed geholpen aan een verklaring van erfrecht, jammer dat bij een kleine onduidelijkheid bij de inschrijving in het kadaster meteen de opdracht geannuleerd wordt zonder overleg. Ik moest 2 keer contact opnemen om dit te herstellen.

• Gemak

Goed geregeld tegen gunstige tarief

Ik had een verklaring van erfrecht aangevraagd voor 3 personen, er was sprake van een testament. De aanvraag paste precies binnen het kader van de standaard geleverde dienst. De communicatie is efficiënt en duidelijk en de akte is keurig binnen redelijke termijn opgeleverd. De tarieven zijn veel gunstiger vergeleken met die van de notaris die het testament had opgesteld.

• Gemak

Super goed en snel geholpen

Zeer correct geholpen in een emotionele tijd.

Betrouwbaar

Het ging allemaal snel. Prima om dit soort zaken digitaal te doen. Duidelijke (digitale) uitleg.

• Communicatie N.v.t.

Prima.

Alles verliep voorspoedig.

Makkelijk

Makkelijk toegang, vragen werden snel beantwoord, tijdig verwerking

• Gemak

Goed, snel en goedkoop, maar onpersoonlijk!

Zie boven: Goed, goedkoop en snel, maar onpersoonlijk (is ook niet echt nodig bij een verklaring van erfrecht!)

• Communicatie N.v.t.
  • Gemak

Vlotte service voor een schappelijke prijs.

Bij een ongecompliceerde erfenis waarin een Verklaring van Erfrecht alleen een formaliteit is, is deze dienst uitstekend.

• Gemak

Liep heel soepel en voorspelbaar

Erg prettig

Correcte en snelle afhandeling

Ook voor iemand zoals ik, met weinig digitale ervaring, ben ik goed door jullie geholpen. Zowel telefonisch als met mail

• Gemak

Goed geregeld, een stappenplan zou het proces helder maken.

Goed geregeld, goede service. Wat ik miste was een stappenplan, dwz wat is het proces wat voor keuzes en wat moet er nog gebeuren.

Goede service, betrouwbare partij

We zijn goed en snel geholpen. Enige verbeterpunt is de duidelijkheid van instructies: een helder stappenplan had ons geholpen om te zien in welke fase we stonden en of er openstaande actiepunten waren. Bijvoorbeeld het tweemaal bevestigen van de aanvaarding van de nalatenschap. Dat moest (blijkbaar) één keer door een eenvoudig formulier in te vullen en daarna nogmaals via een gelegaliseerde handtekening.

simpel en snel geregeld

Prima prijs, kwaliteit verhouding. Scheelt meer dan de helft met de prijzen van de reguliere notariskantoren. Vooral wanneer het recht toe, rechtaan is voldoet online prima!

Snelle afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Erg gemakkelijk om op deze manier de zaken zo snel te regelen.

• Gemak

Nette en prima afhandeling.

Heel tevreden over de afhandeling. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de vervolgstappen.

• Gemak

Prima hulpverlening, duidelijk en snel

Voor een verklaring van erfrecht hebben we gebruik gemaakt van de online service van Notariële diensten. De hele procedure is snel en overzichtelijk verlopen voor een schappelijk tarief. Wij kunnen deze dienst dan ook van harte aanbevelen.

• Gemak

Correcte en snelle afhandeling.

De aanvraag verliep vlot. Het was duidelijk hoe het verloop was en fijn dat het via de mail kon. Het gebruik van iDIN was ook handig.

Razendsnel en heldere communicatie

In hoge mate gedigitaliseerd, maar snel en accuraat. Identificatie, uploads, betalingen alles gaat gesmeerd via goed werkende links.

Snel en gemakkelijk

Snelle reactie en duidelijk aangegeven wat de vervolgstappen waren. Erg eenvoudig voor alle erfgenamen om eea online te bevestigen en af te handelen. Alles binnen de aangegeven termijn afgehandeld!

Snelle correcte behandeling.

Zeer positief. Alle stappen werden via de mail adequaat gedeeld.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden