Het fijnste is dat alles geregeld is

• Gemak

Ik ben heel tevreden over uw diensten

Ik kan alleen maar heel positief zijn.Er is niets dat is tegengevallen.Alles werd heel snel afgewikkeld en goed te begrijpen, Niets dan lof.

• Gemak

Snelle, goede service en prijs

Snelle levering van de akte en duidelijke offerte/prijsberekening vooraf zodat je weet waar je aan toe bent.

• Gemak

Zeer tevreden over het hele proces

Het is tegen mijn principe om een 10 te geven bij een beoordeling, maar vanwege het gemak hoe en de snelheid waarmee er een verklaring van erfrecht is opgemaakt zit het er toch dicht bij. Ook zijn we erg tevreden over de geleverde communicatie bij ieder genomen stap in het proces en de mogelijkheid om vragen te stellen. Heel erg bedankt.

Snel,secuur,duidelijk en prijsvriendelijk

Tot mijn verbazing was de verklaring van erfrecht binnen 4 weken geregeld.

• Gemak

Gemakkelijk, snel en kundig.

Na enige huivering om alles digitaal te doen toch begonnen met het proces. Zeer gemakkelijk en duidelijk met snelle reacties. Kan het iedereen aanraden.

• Gemak

Super snel, overzichtelijk en gebruikersvriendelijk

Mijn ervaring is super goed. Op basis van een standaard situatie, geen testament - geen koopwoning - verdeling op basis van wettelijke bepalingen, is dit prijstechnisch zeer aantrekkelijk (notarissen vragen 3 maal deze prijs) en is het zeer eenvoudig en duidelijk via de mail / website te regelen. Door geautomatiseerde processen heb de snel na reactie de volgende stap in je mail. Echt super!!!

• Gemak

Snelle en efficiënte dienstverlening, een aanrader!

Na een tweetal slechte ervaringen met andere notarissen heb ik de opdracht neergelegd bij Doe-het-zelf notarissen. Ik ben erg te spreken over het gemak van het online proces en de snelheid van de procedure.

Snel en proffesioneel

No nonsens

Zeer positief

Ik werd goed geholpen en over de voortgang het proces op de hoogte gehouden. Top!

• Gemak

Snelle service, uitvoering correct.

Na het overlijden van een dierbaar familielid kwam er een hoop op ons af. Dankzij de duidelijke service is alles snel geregeld.

• Gemak

snelle online ervaring met een notaris

met behulp van formulieren word alle informatie rondom het eindproduct opgevraagd, authenticatie is makkelijk online. na ondertekening met IDIN is het zo gepiept.

Duidelijk, snel en accuraat

Informatie is duidelijk en niet te wollig. Reageren en handelen snel en goed

Gemakkelijk

X

Snel accuraat en klantgericht

Nadat mijn vader’s nalatenschap was afgehandeld door notariële diensten ben ik opnieuw in zee gegaan door de diensten te vragen ivm het overlijden van mijn man. Ik kan garanderen dat men in goede handen is bij deze notaris en het is gezien de kwaliteit die zij bieden ook nog eens goed betaalbaar. Need I say more? Jawel alles is gedigitaliseerd en maakt de afhandeling extra vlot. Kortom 5 sterren ⭐️

Handig en kostenbesparend

Digitale afwerking met alle betrokkene werkt snel en efficiënt.

• Gemak

Zeer professionele en snelle afhandeling van de aanvraag.

Duidelijke communicatie, heldere uitleg over de stappen die genomen moeten worden.

snel goed en betrouwbaar

een snelle en correcte afhandeling ook na enige wijzigingen

• Gemak

Snel, efficient, effectief en toegankelijk

Minpuntje: er mist een goedwerkende link naar "gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid" van de reviewpagina

• Gemak

De site van Notariële Diensten voor een verklaring van erfrecht ziet er oprecht uit en geeft vertrouwen om van deze online diensten gebruik te maken. Wij zijn inmiddels voorzien van de benodigde verklaring, alles is correct verlopen. Wij zijn meer dan tevreden.

• Communicatie N.v.t.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Perfect!

Snel, duidelijk en professioneel.

• Gemak

Duidelijke werkwijze en benodigde akte snel ontvangen. Zeer tevreden.

Ben zeer tevreden. Alles kan online geregeld worden en het duurde circa 1,5 week in totaal om de benodigde akte te ontvangen. Dat is dus erg snel vergeleken bij de standaard werkwijze waarbij je nog fysiek naar een notaris moet. Als je te maken hebt met meerdere personen die in verschillende steden wonen, zal ik deze online manier echt aanraden.

• Gemak

Perfect en vlot geregeld!

Perfect en vlot geregeld!

Snel, gemakkelijk en efficiënt

Ik maakte van Notariële Diensten gebruik voor het aanvragen van een Verklaring van Erfrecht. Het hele proces nam minder dan 48 uur in beslag. Ongelofelijk snel en dat alles ook nog tegen een heel concurrerend tarief. Fantastisch!

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden