Snel en betrouwbaar

Duidelijk en scheelt de helft.

• Gemak

Super fijn en snel geholpen met het uitzoeken van erfrecht.

Netjes gedaan!!

Snel en vakkundig!

Snel en vakkundig! Als er een ouder overlijd wil je graag dat alles goed geregeld wordt!

heel duidelijk

SNel vriendelijk en alles online te regelen

• Gemak

Drie maanden aan het lijntje gehouden, waarna de opdracht werd geannuleerd!

Opdracht van verklaring van erfrecht gegeven, waarbij ik had vermeld dat mijn zus, die in België woont, de erfenis heeft verworpen. Na ongeveer drie maanden werd de opdracht geannuleerd met als reden dat mijn zus in België woont en dat ze daar geen werkzaamheden voor kunnen uitvoeren. Dit wisten ze al bij de opdrachtbevestiging, maar ze hebben me gewoon drie maanden aan het lijntje gehouden. En dan nog de brutaliteit hebben om mij *** Euro in rekening te brengen voor niet geleverde diensten. Schande!! Aanpassing na telefonisch contact: Er was een luisterend oor voor mijn klacht en het is naar tevredenheid opgelost. Dank daar voor

Snel, efficiënt en goedkoop

Zeer eenvoudige procedure ter verkrijging van verklaring erfrecht.

Hoge kwaliteit

Binnen anderhalve week was de akte rond en een stuk goedkoper dan de reguliere notaris. Hoge kwaliteit van dienstverlening.

• Gemak

In heel korte tijd de Verklaring van Erfrecht voor ons geregeld, waarbij we over elke stap die werd gezet duidelijke informatie kregen. Complimenten!

Goed en snel

Goede service en snelle afhandeling

supersnel en simpel

scheelt veel regelwerk en agenda's trekken omdat alles online geüpload kan worden op een tijd dat mijn (mede)erfgenamen uitkomt.

• Gemak

Helder, snel, zeer sterke prijs kwaliteit

Zeer eenvoudig om op te starten. Frequente update binnen het gehele proces over de te nemen stappen. Telefonisch ook zeer netjes geholpen waar er vragen waren. Zeer tevreden, ook ten aanzien van het tarief ten opzichte van de betrokken dienstverleners.

• Gemak

Na aanvangsstrubbeling goede afhandeling.

Het aanleveren van de gevraagde documenten liep aanvankelijk vertraging op. Het was onduidelijk of ze wel ontvangen waren. Dat kan aan mijn email hebben gelegen, ik had wat problemen met mijn account. Pas na 3 weken werd er echter een herinnering gestuurd met de vraag deze deze (nogmaals?) op te sturen. Ik had haast met de afwikkeling aangezien het een Verklaring van erfrecht betrof. Telefonisch contact hierover gehad en daarna een prima, zeer snelle afhandeling. Over het vervolgtraject ben ik dus erg tevreden.

• Gemak

Een zakelijke èn menselijke begeleiding.

Goede ervaringen, na enige verwarring van mijn kant hebben we het juiste document, laatste versie van het testament, ingediend. De datum van voorgenoemde was welkom geweest, in aanvang van de communicatie, om deze te aanleveren. (Ik was zelf niet geheel op de hoogte van meerdere versies). Alles is zonder twijfel verlopen.

kort maar krachtig

bij vaste familienotaris aanvraag gedaan waar alle stukken lagen en deze vroeg voor hetzelfde werk 875 euro , hierna bij jullie terecht gekomen en super geregeld voor minder dan de helft van de prijs bedankt hiervoor.

Perfect en erg snel

Verklaring van erfrecht geregeld, erg snel geregeld. makkelijk online met duidelijk mails met instructies. Aanrader.

• Gemak

Topservice dachten mee en snelle respons.

Op zoek naar een notaris kwam ik via abn amro bij hen terecht, vanaf moment een aandacht terugkoppeling en zeer helder kwa informatie.

• Gemak

Snel, efficient, en helemaal online.

Snelle afhandeling, geheel online.

redelijk snel

je moet wel verstand van de computer hebben anders is het lastig.

Zeer prettig.

Goed!

Vlotte en overzichtelijke dienstverlening

Ik ben goed geholpen en werd duidelijk op de hoogte gehouden van de status van mijn verzoek.

• Gemak

Na twee flinke fouten, uiteindelijk geholpen.

Gedurende het proces kreeg ik een bericht waarin stond dat mijn ouderlijk huis niet op naam van mijn vader zou staan. In een tweede bericht stond dat het huis niet overgezet kon worden in het kadaster, omdat er sprake zou zijn van een tweede overleden persoon op het adres. Beide berichten klopten totaal niet. Dit heb ik uitgebreid per mail uitgelegd, om aan te geven hoe het wel zat. Uiteindelijk werd ik pas teruggebeld, nadat ik zelf na mijn aanvankelijke mail besloot te bellen. Telefonisch uitleg en excuses gekregen, wat netjes was. Een dergelijke fout, laat staan twee, had niet voor moeten komen. Ook had er sneller op mijn mail gereageerd mogen worden, zodat ik er niet achteraan hoefde te bellen. Wat snelheid en gebruiksgemak betreft, kan ik het lastig met andere aanbieders vergelijken, maar lijkt het goed te zitten.

Betrouwbaar en goed

Snelle afhandeling. Even dat stukje zorg uit handen geven geeft rust.

Professioneel geholpen, klantgericht.

Snel geholpen, constant op de hoogte gehouden over de voortgang, gemakkelijk telefonisch contact en hulp waar nodig, professioneel en klantgericht.

• Gemak

Prima verzorgd en uitstekende communicatie

Heel goed en nauwkeurig. goede communicatie

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden