Snelle en heldere reactie i.v.m. verklaring van executele. Wat beter kan, is controleren of mails aankomen i.p.v. wachten tot de klant contact opneemt omdat het zo lang duurt.
Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelheid en afhandeling van onze diensten. We nemen uw opmerking ter harte en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Zeer goed geregeld, sturen elke keer een link mee die ingevuld kan worden en direct kunt terugsturen, identificatie via idin is ook super alles in een keer goed geregeld. En dat alles voor een zeer redelijke prijs.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed om te horen dat u zeer tevreden bent met onze online dienstverlening. We zijn er van overtuigd dat onze geautomatiseerde processen helemaal van deze tijd zijn en we streven er naar om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn door processen snel te laten verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
de dienstverlening is snel door een goede inzet van automatisering met de juiste koppelingen naar identificatie en betaling. Goed leesbare brieven met duidelijke vervolgstappen en passend bij de dienstverlening.
Hartelijke dank voor de mooie woorden in uw review! Een beoordeling zoals we hem graag zien. We werken hard om onze geautomatiseerde processen zo efficiënt mogelijk te laten lopen, zodat we de snelheid kunnen waarborgen en met de huidige tijd mee kunnen gaan. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Blij met jullie duidelijke online service voor het aanvragen van een verklaring van erfrecht. Voor een concurrerende prijs.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We lezen graag dat onze online dienstverlening gebruiksvriendelijk is. Vaak gaat het om ingewikkelde zaken en taalgebruik, daarbij is duidelijkheid en communicatie essentieel. Fijn dat u dit zo gewaardeerd heeft. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Je word stap voor stap naar het einddocument begeleid. Elke fase in het proces wordt duidelijk uitgelegd. Duurde slechts enkele dagen. Heel fijn om zo te werken.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te lezen dat u onze duidelijke uitleg en begeleiding heeft gewaardeerd. De snelheid van onze dienstverlening hangt vaak samen met de snelheid van aanleveren van onze klanten. Daarom willen wij u ook bedanken voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
n.v.t
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om terug te lezen dat we u een keurige afhandeling heeft gehad van uw aanvraag. Mocht u suggesties of aanvullende opmerkingen hebben zodat we onze klanten een betere online ervaring kunnen geven? Dan horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Verklaring van executele benodigd, binnen redelijke termijn geregeld!
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze dienstverlening. Echter zijn we ook graag kritisch naar onze dienstverlening en zijn we nieuwsgierig hoe we in de toekomst een 10 zouden mogen ontvangen. Heeft u suggesties of aanvullende opmerkingen over het online proces? Dan horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Je weet vanaf het begin waar je aan toe bent. Je wordt goed op de hoogte gehouden dmv e-mails. Snel geregeld. Perfect! Kan geen verbeterpunten bedenken. Zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We voelen ons vereerd door uw motiverende woorden. We streven naar perfectie als het gaat om de online ervaring met onze dienstverlening. We zijn dan ook dankbaar om terug te lezen dat u een perfecte ervaring heeft gehad en dat u onze communicatie op prijs heeft gesteld. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Uitstekende ervaring, snel afgehandeld tegen een aantrekkelijk tarief, duidelijke communicatie en eenvoudig online af te handelen.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat ontzettend fijn om te horen dat u een uitstekende ervaring heeft gehad met onze online dienstverlening. Doordat we alles online afhandelen kunnen we vaak sneller en tegen een scherpe prijs onze service aanbieden. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Adequaat, duidelijk en vlot.
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Goed om te horen dat u onze dienst omschrijft als adequaat, duidelijk en vlot. Echter zijn we ook graag kritisch naar onze dienstverlening en zijn we nieuwsgierig hoe we in de toekomst een 10 zouden mogen ontvangen. Heeft u suggesties of aanvullende opmerkingen over het online proces? Dan horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Er kot nogal wat op je af, waar je geen ervaring mee hebt, maar ik ben stap voor stap prima begeleid en de uitleg van de verschillende opties was duidelijk. Goed te doen.
Hartelijk dank voor uw review! We snappen heel goed dat er veel op u af kan komen. Daarom vinden we het prettig om terug te lezen dat u zich goed begeleid voelde en dat het ondanks de administratie goed te doen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben aangenaam verrast door de snelle afhandeling (binnen 4 dagen). Je wordt goed op de hoogte gehouden van elke stap in het proces en de communicatie is duidelijk. Ook de kosten zijn minder dan de helft van wat ik bij een notariskantoor zou moeten betalen.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u hebben kunnen verrassen door onze snelle dienstverlening en u een ritje naar de notaris hebben kunnen bespraken. Bedankt voor uw mooie woorden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dit is een compleet digitaal en gestroomlijnd proces om een notariële akte of verklaring op te laten maken. Het scheelt vooral tijd, maar ook zeker geld t.o.v. een fysieke notaris-afspraak.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze online dienstverlening. Precies zoals u zegt, we kunnen snel en tegen een scherpe prijs onze service aanbieden door geautomatiseerde processen. Bedankt voor het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op een snelle en duidelijk manier de verklaring van Erfrecht verkregen. Het blijft een ingewikkeld proces, maar met de online hulp en ook af en toe telefonisch, werden de zaken snel en goed geregeld.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zien natuurlijk graag een 10 als beoordeling. Daarnaast vinden we het prettig om terug te lezen dat u, ondanks het ingewikkelde online aanvraagproces, zich goed telefonisch ondersteund voelde en alles snel geregeld is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gemakkelijk om online een aanvraag te doen. Duidelijke instructies. Goede info over de status. En een deskundig advies.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Het bevorderen van gemak tijdens het online aanvragen van een verklaring van erfrecht is voor ons van groot belang, dus prettig om te horen dat dit naar verwachting is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is vlekkeloos en snel verlopen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Ook wij zijn niet perfect, maar we zijn altijd heel erg blij en dankbaar als de samenwerking met onze klanten vlekkeloos verloopt. Fijn om te horen dat u zich goed ondersteund voelde in het aanvraagproces. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor een vlotte afhandeling van de nalatenschap van mijn moeder heb ik notariële diensten ingezet voor het opstellen van een Verklaring van Erfrecht. Alle mails werden direct beantwoord, de afhandeling verliep zeer vlot en accuraat en de kosten werden duidelijk gecommuniceerd. Ik ben uiterst tevreden!
Hartelijke dank voor uw positieve review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze online dienstverlening en dat we u goed hebben kunnen helpen met de aanvraag voor verklaring van erfrecht. Onze snelheid hangt samen met de snelheid van aanleveren van stukken van de klant, dus vanuit ons een dank voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ging er vanuit dat het erg lang zou duren voor ik mijn verklaring van erfrecht in mijn bezit zou hebben. Maar omdat alles gedigitaliseerd is en een handtekening via de bank gaat, was het zelfs geen probleem voor mijn nicht uit Amerika om snel en makkelijk te reageren. Ik had een paar vragen en deze werden zowel per e-mail als telefoon direct beantwoord. En dan zijn ze ook nog een heel scherp met hun prijzen!!! Kort samengevat, een topbedrijf.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Dit soort reviews lezen we natuurlijk maar al te graag. We doen er alles aan om processen zo eenvoudig en snel te laten verlopen en zijn blij om te horen dat we uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles werd snel geregeld. Goed bereikbaar. Snel antwoord op vragen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van iedere stap in het proces.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Prettig dat u, ondanks het volledig online aanvraagproces, het gevoel had dat u ons goed kon bereiken en dat we u nauwkeurig op de hoogte hielden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ja alles goed geregeld en snel afgewerkt
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Vaak zijn er niet meer woorden nodig als iets goed en snel is gegaan. Dat horen we graag en we waarderen dat u de tijd heeft genomen om ons een 10 te geven. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer tevreden met het proces en de uitleg die bij iedere stap werd gegeven. Begrijp niet waarom deze online dienstverlening niet standaard voor 1 prijs wordt aangeboden door alle notarissen. Iets voor de KNB?
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u onze manier van werken inclusief uitleg bij iedere stap zo op prijs heeft gesteld. Wij geloven ook dat een online dienstverlening zoals die van ons helemaal in de huidige tijd past. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Precies gedaan wat afgesproken was. Proces was erg prettig in een vervelende situatie. Raad het iedereen aan
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling! Uw aanraden zien we als een groot compliment. Een betrouwbare en prettige samenwerking is het minste wat we kunnen doen in vervelende periode voor veel van onze klanten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik was eerst een beetje huiverig, maar geheel onterecht. Echt een aanrader.gemakkelijk en goedkoop.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We snappen dat er in eerste instantie wat weerstand kan ontstaan bij het online aanvragen van een verklaring van erfrecht. Des te dankbaarder zijn we als we dit gevoel bij klanten kunnen wegnemen door onze manier van werken en deze klanten vervolgens onze dienst zouden aanbevelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor de tweede keer een verklaring van erfrecht aangevraagd. Dat is boilerplate werk maar wel fijn dat het correct en niet al te duur wordt uitgevoerd.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Vaak is de achterliggende reden van terugkerende klanten voor verklaring van erfrecht niet positief, maar het feit dat u in deze situatie weer voor onze dienstverlening heeft gekozen, zien we als groot compliment. Een betrouwbare en correcte online dienstverlening is voor ons van groot van belang. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik werd prima geïnformeerd, en e.e.a. werd vlot afgehandeld
Hartelijk dank voor uw review! We horen natuurlijk niets liever dan dat klanten zich goed geïnformeerd voelen tijdens een online proces dat vaak over ingewikkelde zaken gaat. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden