Het op deze manier werken bespaard mij tijd en reiskosten.
Bedankt voor deze hele mooie waardering! Goed om te vernemen dat we u tijd en (reis)kosten hebben bespaard. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en duidelijk
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! Fijn dat u onze dienstverlening als snel en duidelijk waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle duidelijke communicatie en oplevering
Bedankt voor uw mooie feedback! We zijn blij om te lezen dat u de snelle en duidelijke communicatie benoemt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer goede communicatie.
Bedankt voor uw hele mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u heel erg tevreden bent, en onze zeer goede communicatie benoemt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Precies wat wordt beloofd, een handig portaal in een anders onoverzichtelijk landschap.
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat wij u een prima oplossing hebben kunnen bieden, voor iets dat helaas vaak noodzakelijk is. En ook fijn dat wij u overzichtelijkheid hebben kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Tevreden met de gang van zaken.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent over de gang van zaken. En dat voor een scherpe prijs. De snelheid van het verkrijgen van de verklaring van erfrecht is een samenspel tussen ons en de erfgenamen. Indien wij snel reactie krijgen, kunnen we snel een stap verder in het proces. Doordat wij een herhaald verzoek hebben moeten doen bij de andere erfgenaam, heeft het proces ruim 2 weken vertraging opgelopen. Anders had u de verklaring van erfrecht binnen 10 dagen in huis gehad. Indien uw onze dienstverlening bij nader inzien toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het is allemaal duidelijk en er wordt snel actie ondernomen. Wat wel een uitdaging is om het testament te comprimeren zodat het verstuurd kan worden.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! We zijn blij om te lezen dat alles allemaal duidelijk was, en dat u de snelle actie benoemt. We nemen uw aandachtspuntje ter harte. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Was eenvoudig te doen
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! Wat fijn om te lezen dat u op eenvoudige manier aan een verklaring van erfrecht bent gekomen door ons. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Goed om te lezen dat u fijn en snel geholpen bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bedankt voor uw review! Fijn om te vernemen dat u onze dienstverlening als goed waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Duidelijk proces en eenvoudig in gebruik. Bovendien zeer snel afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te lezen dat het proces goed en vlot is verlopen, en dat het duidelijk en eenvoudig in gebruik was. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Duidelijk proces en eenvoudig in gebruik. Bovendien zeer snel afgehandeld.
Wat ik jammer vond was dat ze geen groot bestand kunnen downloaden en ik niet meteen wist hoe ik het grote PDFbestand moest verkleinen. Ik moest het in delen "hakken" maar hoe doe je dat met een PDF bestand. Daardoor duurde het langer. Maar eenmaal geklaard en betaald was het VVEdocument er erg snel. Dank daarvoor. Het is toch al enorm veel regelwerk wat op je afkomt na het overlijden van iemand.
Bedankt voor uw review en de uitleg van uw persoonlijke ervaring! Allereerst fijn om te lezen dat u de dienstverlening prima vond. En dat u de verklaring van erfrecht snel in huis had. Zoals u terecht aangeeft, komt er een hoop regelwerk op u af na het overlijden. Daarvoor hebben we onze dienstverlening dusdanig ingericht, dat er op een makkelijke en snelle wijze een verklaring van erfrecht is te verkrijgen. Documenten aanpassen kan lastig zijn. Gelukkig heeft u daarvoor bij ons aan de bel getrokken en hebben wij u verder op weg geholpen. Desondanks zullen we kijken of dat daar verbeteringen in door te voeren zijn, zodat het nog makkelijker wordt. Mocht u onze dienstverlening bij nader inzien toch hoger waarderen, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Ik ben uitstekend door zeer deskundig personeel geholpen..
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! We zijn blij om te lezen dat u uitstekend en door zeer deskundig personeel bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima service, je hoeft nergens naar toe en het werkt eenvoudig. Je krijgt bericht zodra er iets gedaan moet worden zoals een document uploaden, formulier invullen of een vraag beantwoorden. Het is ook duidelijk waar je aan toe bent, de prijzen staan er bij.
Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Fijn dat onze werkwijze u prima is bevallen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is vlot en snel geregeld!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat we alles vlot en snel hebben geregeld voor u. En dat u de dienstverlening als prima heeft ervaren. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en doorpakkend
Bedankt voor uw mooie feedback! Fijn dat u ons als zeer professioneel, met vakkundige ondersteuning waardeert. Waarbij we ook nog een snel kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Toen ik een vraag had werd die snel middels de chat functie beantwoord. De doorlooptijd werd helder gecommuniceerd en was, met 3 weken, niet te lang.
Hartelijk dank voor deze positieve evaluatie! Bij vragen staan wij zowel per chat, mail als telefonisch voor u klaar. Fijn dat wij u snel via de chat hebben kunnen helpen. En dat we u relatief snel aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
duidelijke communicatie en te volgen stappen
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! We zijn blij om te lezen dat u onze communicatie en de te nemen stappen duidelijk vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Waar amper iemand iets vanaf wist, duidelijk onze verbijstering toen haar bank dit feit bij ons neerlegde!! Geheel onbekend met notariële diensten ansich. Uiteraard geschrokken van de kosten dus na lang zoeken én offertes aanvragen/vergelijken bij de online notaris uitgekomen. Redelijk veel zelf moeten doen, opzoeken/navragen maar toch snel geregeld voor een fatsoenlijke prijs. Wij zijn tevreden.
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij dat u bij ons terecht bent gekomen, en we u zo snel en voor een scherpe prijs aan een verklaring van erfrecht hebben geholpen. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Stap voor stap gemakkelijk en duidelijk. Goede communicatie en makkelijke afwikkeling.
Hartelijk dank voor deze positieve review! Fijn dat we u stap voor stap in het proces tot het verkrijgen van de benodigde verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Mooi dat we dat op een makkelijke manier met goede communicatie voor u hebben kunnen regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zelf ben ik onhandig met computers en heb er zelf ook geen, via mijn dochter gedaan en telefonisch ook goed geholpen. Al met al toch gelukt.
Bedankt voor deze hele mooie beoordeling! We zijn heel blij om te lezen dat wij, als online dienstverlener, zelfs mensen kunnen helpen die niet in het bezit zijn van een computer. Fijn dat uw dochter u geholpen heeft, en dat wij u telefonisch op weg hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Je word zo vriendelijk en netjes geholpen. Er komt zoveel op je af na een overlijden. Vind een notaris. Nou ik heb ze gevonden ik raad het ieder aan om deze te nemen.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Het verdriet kunnen wij niet wegnemen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat u op een makkelijke en snelle manier aan een verklaring van erfrecht kunt komen. We zijn blij om te lezen dat u door ons op een vriendelijke en nette manier bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles snel en volledig digitaal afgehandeld. Duidelijke en goede communicatie via de mail. Als je het toch nodig hebt, dan maar zonder poespas.
Hartelijk dank voor uw geweldige review! Fijn dat wij u zonder poespas hebben kunnen helpen aan een verklaring van erfrecht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede communicatie en snelle afhandeling tegen redelijk tarief
Bedankt voor uw mooie recensie! Fijn dat u de communicatie goed vond, en onze dienstverlening snel en correct. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig voor de bank. Er was geen notaris in Den Haag die tijd had. Via de ABN AMRO bij notariële diensten terecht gekomen
Hartelijk dank voor deze mooie waardering van onze dienstverlening! We zijn blij om te lezen dat u naar ons doorverwezen bent. En dat we u snel en vakkundig aan een verklaring van erfrecht hebben geholpen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl