Redelijk eenvoudig. Goede snelheid en betaalbaar. Ik ben wel gewend om een conceptversie altijd van een akkoord te voorzien voor dat het eindproduct opgeleverd wordt. Dat is niet de werkwijze bij dit product.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u onze online dienstverlening als redelijk eenvoudig heeft ervaren en dat de snelheid naar verwachting is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
De emails waren allemaal erg duidelijk, identificatie via IDIN lekker snel.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze e-mails als duidelijk heeft ervaren. Wij zijn ook erg blij met de online identificatie van onze klanten, waardoor wij snel en digitaal kunnen schakelen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Vlot en duidelijk.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Snel handelen en duidelijke communicatie zijn voor ons van groot belang, dus fijn om te horen te horen dat u dit op prijs heeft gesteld en naar verwachting is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Alles gaat online, snel geregeld. Aanrader.
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Wij zijn heel dankbaar als klanten ons aanraden naar aanleiding van een goede ervaring met onze online dienstverlening. Fijn om te horen dat u ons omschrijft als een super service en de snelheid naar verwachting is verlopen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Het was even wennen, dat alles digitaal ging en de zaken op een wat “robot” achtige manier verliep. De respons was echter zeer snel.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We kunnen ons voorstellen dat het even wennen is om via onze online dienstverlening een verklaring van erfrecht aan te vragen. Door onze geautomatiseerde processen kunnen we onze klanten snel van dienst zijn. Echter zijn we ook dankbaar dat u deelt dat de ervaring voelde als een robot, want we willen de ervaring graag persoonlijk houden ondanks dat alles zich online afspeelt. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
ook voor leken goed te doen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Een mooie review om het jaar af te sluiten. Goed om te horen dat u het proces als duidelijk heeft ervaren, ook voor leken, en dat we naar verwachting hebben gehandeld met betrekking tot de snelheid. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Het was prettig om in een onzekere tijd hulp te hebben. De medewerkers van Notariële Diensten lieten mij stap voor stap weten wat ik zelf diende aan te leveren, alles online, en gaven steeds aan wat de vervolgstap Zou zijn.. Buitengewoon helder en transparant. De kosten werden vooraf besproken dus ik wist precies waar ik aan toe was.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij sluiten het jaar graag af met zulke mooie woorden. Fijn dat we u van dienst konden zijn in een onzekere tijd en dat u de communicatie met betrekking tot de vervolgstappen op prijs heeft gesteld. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Zie hierboven
Hartelijk dank voor uw feedback! We hopen dat u over het algemeen een prettige ervaring heeft gehad met onze online dienstverlening. Wij snappen dat het digitale gedeelte soms wat uitdagingen kan geven, maar fijn dat het uiteindelijk gelukt is. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Snelle en goede afhandeling
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent met de snelheid en afhandeling van onze dienstverlening. Echter zijn we ook graag kritisch naar onze dienstverlening en zijn we nieuwsgierig hoe we in de toekomst naast een "top" ook een cijfer 10 zouden mogen ontvangen. Heeft u suggesties of aanvullende opmerkingen over het online proces? Dan horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Ik heb de afhandeling van de verklaring van executele ervaren als een uitstekende dienstverlening. Snelle contacten en zeer snelle afhandeling. Het gemak van digitale dienstverlening was optimaal.
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zien niets liever dan positieve klanten die een foutloze ervaring hebben gehad met onze dienstverlening. Bedankt voor de prettige samenwerking, want dankzij uw snelle handelen konden wij direct elke vervolgstap in gang zetten. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Mijn verklaring van erfrecht was snel in handen via een hele prettige en gemakkelijke website en goede updates via email. Prima en betaalbare manier om een akte te verkrijgen!
Hartelijk dank voor uw positieve review! Het doet ons goed om te zien dat u onze dienstverlening met een 10 beoordeeld. Bovenal, zijn we blij dat u een prettige online ervaring heeft gehad, waarbij u onze website als gemakkelijk heeft ervaren en de regelmatige mails heeft gewaardeerd. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
De verklaring van erfrecht werd op een constructieve en op een snelle manier afgewerkt
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als zeer goed omschrijft en dat u tevreden bent met de snelle afhandeling van uw gewenste document. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Na het overlijden van mijn moeder hadden wij een Verklaring van Erfrecht nodig voor de financiële afwikkeling. Bij de plaatselijke Notaris kon ik pas 5 weken later terecht maar via Notariële Diensten was het online binnen een paar dagen geregeld.
Hartelijk dank voor uw persoonlijke review! We zijn blij om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze service door de snelle afhandeling. We zien het als groot voordeel dat we al onze klanten online van dienst kunnen zijn en daarom wachttijden kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Nieuwe ervaring om alles online te doen. Dit is de toekomst. Een snellere methode om alles te regelen in mijn eigen tijd. Zeer vakkundig. Volgende keer weer!
Hartelijk dank voor uw positieve review en mooie woorden! We zien niets liever dan klanten die we verrassen met onze digitale en moderne dienstverlening. We zijn het helemaal met u eens dat een verklaring van erfrecht gemakkelijk online geregeld kan worden. Bedankt voor de prettige samenwerking en mocht het in de toekomst weer nodig zijn, helpen we u graag nogmaals. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Te vaak verschillende mensen aan de lijn en onduidelijke verzoeken bij aanvullen dossier.
Dank u wel voor uw feedback. Zojuist is er telefonisch contact met u geweest en hebben wij onder andere onze visie van meerdere behandelaars van een dossier besproken. Terecht merkte u op dat uw dossier een aantal dagen stil heeft gelegen, waarvoor onze excuses. De totale doorlooptijd van uw aanvraag was desondanks 3 weken. Ik hoop u naar tevredenheid meer duidelijk te hebben geven. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle service voor een redelijke prijs
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Als iets goed is, zijn er vaak niet meer woorden voor nodig. We zijn blij dat u onze dienst als snel en voor een redelijk prijs omschrijft. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Alles snel en prima digitaal geregeld tegen een redelijke prijs
Hartelijk dank voor uw review! We stellen het erg op prijs dat u de tijd heeft genomen om onze online dienstverlening te beoordelen. Het doet ons goed om terug te lezen dat u zo tevreden bent over onze snelheid en de prijs-kwaliteit. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Heel duidelijk werd verteld welke volgende stap er gezet werd en waar we waren in het proces.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u onze uitleg van iedere stap op prijs heeft gesteld en u zich goed op te hoogte voelde gedurende het gehele aanvraagproces. Wij kunnen alleen snel zijn als u ook snel reageert op onze mails, daarom bedankt voor uw snelle handelen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Ik heb alles kunnen afhandelen vanaf mijn pc, maar even zo goed had ik de aanvraag helemaal kunnen doen vanaf mijn smartphone. Binnen 5 dagen had ik de verklaring van erfrecht in mijn mailbox. Fantastisch!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fantastisch voor ons om te horen dat u onze online dienstverlening als gemakkelijk heeft ervaren. Gemak en snelheid zijn voor ons van groot belang, zodat u tijd heeft voor belangrijkere zaken. Bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Steeds binnen een dag reactie op de volgende te nemen actie en terugkoppeling van de status.
Hartelijk dank voor uw review! Een snelle afhandeling gaat vaak in samenwerking met de snelheid van onze klanten. Daarom willen wij u ook graag bedanken voor het adequaat handelen op onze emails en de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Mijn tweede verklaring van erfrecht die vlot en keurig is afgewikkeld. Telefonische beantwoording van vragen ging heel correct.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat u ook bij een tweede verklaring weer voor onze dienstverlening heeft gekozen. We zien dit als een groot compliment. We zijn blij om terug te lezen dat u nogmaals een prettige ervaring heeft gehad en u ons zowel digitaal als per telefoon wist te benaderen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Snel, eenvoudig en goedkoop bij een standaard erfenis
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zien graag dat klanten een 10 uitdelen als het gaat om onze dienstverlening. Door geautomatiseerde online processen kunnen we onze dienst snel en tegen een scherp tarief aanbieden. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Kernwoorden waar we ons graag bij aansluiten. We streven er naar om onze klanten een makkelijke en efficiënte online ervaring te bieden, zodat ze snel het gewenste resultaat in de mailbox kunnen ontvangen, fijn dat u dit gewaardeerd heeft. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
alle stappen zijn helder uitgelegd in een laagdrempelig taalgebruik. De prijs is zeer acceptabel.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Een betere beoordeling kunnen we ons niet wensen. Fijn om te lezen dat de stappen helder voor u waren en dat u het taalgebruik als laagdrempelig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Na aanmelding werd ik vlot geholpen met het verkrijgen van een akte erfrecht. Binnen een week had ik de akte. Deze wordt via email doorgestuurd en het origineel blijft bij de notaris. Alles top geregeld. Dank jullie wel voor de snelle en professionele afhandeling!
Hartelijk dank voor uw review! We zijn erg dankbaar dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het doet ons goed om te horen dat u een prettige en snelle ervaring heeft gehad met onze online dienstverlening. Bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl