Super snel geregeld allemaal

Alles snel geregeld!

• Gemak

Snel goed en makkelijk bereikbaar

Goede ervaring ze zijn sbel vakkunnig

• Gemak

Makkelijk en duidelijk en snel.

Snelle afwikkeling en heel transparant.

• Gemak

Goede communicatie snel en betrouwbaar

Prima. Na veel oponthoud van onze kant is alles goed voor elkaar gekomen.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld. Heel makkelijk via de mail. Als je belt met een vraag word je meteen netjes te woord gestaan en goed geholpen.

vlotte diestverlening

alles online werkt perfect

• Gemak

Snelle afhandeling, en duidelijke communicatie.

In een moeilijke periode wat zaken te regelen is het erg prettig dat dit online snel en gemakkelijk geregeld kan worden.

Prima!

Alles is zeer snel afgehandeld en toen ik nog wat vragen had ben ik telefonisch snel en zeer vriendelijk geholpen. Echt een aanrader!

• Gemak

adequate en snelle hulp gekregen bij verkrijgen van verklaring van erfrecht

onverwacht een verklaring van erfrecht moeten aanvragen. stappen die genomen moeten worden werden heel duidelijk uitgelegd. vooraf was de te volgen procedure dan ook geheel duidelijk. communicatie verliep zeer snel en adequaat verklaring van erfrecht werd zo binnen 5 weken verkregen.

• Gemak

Ik heb de dienstverlening als zeer prettig en professioneel ervaren. Vooral de constante terugkoppeling over de gang van zaken werd positief ontvangen.

Heel professioneel en snel

Verklaring van erfrecht aangevraagd. Alles kan online. Duidelijke uitleg. Handig voor de erfgenamen in binnen en buitenland. Binnen 2 weken alles geregeld.

Prima.

Het duurde wat langer dan verwacht, maar het resultaat is prima. Dank je wel.

Als verwacht

Helder en duidelijk - digitaal! - proces. Ook voor overige erfgenamen. Stap voor stap naar het eindresultaat. Redelijk snel ook.

Snel, duidelijk, efficient

Vanaf mijn aanvraag werd alles supersnel afgehandeld. Alles werd heel duidelijk uitgelegd zodat ik de zaken vanaf mijn mobiel af kon handelen, ook het bevestigen van mijn handtekening en dergelijke. Daardoor had ik binnen 2 weken (inclusief de feestdagen!) mijn verklaring van erfrecht binnen, veel goedkoper dan bij een ander notariskantoor.

effectief tegen redelijke kosten

No nonsense, duidelijke communicatie en redelijk tarief.

Werd snel geholpen

Na het indienen van de aanvraag Kreeg ik al snel een eerste reactie. Met de benodigde aanvraag papieren.

Snel, adequaat.

Alles volgt elkaar snel en maximaal op. Logische communicatie.

Makkelijk

Stukken indienen en klaar, lekker makkelijk!

uitstekende dienst

uitstekende dinst en er wordt op behoorlijke snelheid gewerkt

Absolute aanrader!

Niets op aan te merken. Het proces was helder en zeer snel. Binnen één week heb ik de akte ontvangen en daar zaten twee nog Kerstdagen tussen. De communicatie per e-mail was heel duidelijk, bij elke stap in het proces krijg je duidelijke uitleg. Veilige en snelle ondertekening en identificatie via iDIN. Het tarief is zeer scherp en transparant opgebouwd via een prijsopgave vooraf dus geen verassingen achteraf. De offerte van de notaris waar mijn moeder haar testament destijds had laten opmaken was twee keer zo hoog en daarvoor was ook een afspraak ten kantore noodzakelijk. Nu kon alles digitaal, wel zo prettig. Kortom, ik beveel dit iedereen aan.

Correcte notariële dienstverlening

Over het algemeen verliep de notariele dienstverlening correct. Echter de in het vooruitzicht gestelde tijden werden niet gehaald. Ik moest vaak vrij lang wachten op terugkoppeling. Dit zou kunnen worden ondervangen door een frequente update. Verder is ook de prijs kwaliteit verhouding prima.

• Gemak

Heel snel en gemakkelijk de akte in mijn bezit

Wat een prima oplossing, gewoon achter de computer, de nodige documenten aanvragen. Heel snel en gemakkelijk en veilig (IDIN ondertekening). Een prima communicatie per email met uitgebreide uitleg over het verloop en status van de aanvraag. Echt top !

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Snel en efficiënt en respectvol.

Een ervaring die ik zeker wil delen. Met een week was het allemaal geregeld en dat met de Kerstdagen ertussen. Houden je steeds op de hoogte via de mail Geen overbodige vragen, maar hebben gewoon gedaan wat er moest gedaan worden. Top!

Vlotte afhandeling.

Het aanvragen van de verklaring van erfrecht was online in een paar dagen geregeld. Duidelijke uitleg over procedure en tijdspad.

• Gemak

Overzichtelijk, begrijpelijk, eenvoudig en snel

Ik doe zelden aanbevelingen maar deze is verdiend en een aanrader om je erfrecht verklaring snel, efficiënt, begrijpelijk en eenvoudig te laten regelen.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl