Super! Snel resultaat, zonder poespas!

Verzoek indienen. Formulier invullen. Gegevens checken. Antwoord....Klaar. Duidelijke antwoorden, zonder moeilijke ambtelijke taal.

• Gemak

Notaris versterkt informatie die niet klopt! Dit kan echt niet.

Wanneer je niet meer op de woorden en of tekst van de notaris kan vertrouwen, wanneer de notaris onjuiste informatie versterkt dan ben ik het vertrouwen in dit kantoor kwijt. Een simpel sorry door de telefoon geeft aan dat het jullie geen bal interesseert. Omzet is omzet blijkbaar.

• Gemak

Verklaring van Erfrecht was snel en efficient geregeld

Ik vond het van tevoren een beetje eng om via internet contact te zoeken met een bedrijf dat zelf geen notariaat was, je weet immers nooit of er een slimme hacker achter zit die al jouw persoonlijke gegevens verzamelt. Maar aan eenieder die daar ook bezorgd over is, kan ik meedelen dat dit een zeer betrouwbaar bedrijf is gebleken. Alles ging heel snel, heel efficiënt, en alle vragen waren duidelijk. Alle acties die van mij verwacht werden waren gemakkelijk uit te voeren. In 9 kalenderdagen was een verklaring van erfrecht geregeld, waarvoor toch ook nog een testament moest worden beoordeeld en navraag bij de gemeente moest worden gedaan. Top!

• Gemak

Heel eenvoudig te volgen proces naar het beoogde document

Doordat het proces in kleine stappen is geknipt, waarbij per stap steeds een heldere toelichting wordt gegeven, is het goed te volgen en uit te voeren.

• Gemak

Klantvriendelijk, snel met 1 week geregeld en veel voordeliger dan andere aanbieders.

• Gemak

Duidelijke begeleiding en snelle afhandeling

Mijn aanvraag voor een verklaring van erfrecht werd met een duidelijke begrijpelijke manier en begeleiding snel geregeld.

• Gemak

Verklaring van erfrecht snel en goed geregeld

Duidelijke communicatie over aan te leveren documenten en snelle verwerking van de aanvraag.

Snel en goedkoop

Snel geregeld en redelijk goedkoop

Geweldige dienstverlening.

De dienstverlening verliep als een trein. Alles was heel transparant, duidelijk en snel.

• Gemak

Volledig volgens afspraak, erg tevreden!

Zeer goed en snel geholpen. Van iedere aktie werd ik direkt op de hoogte gebracht zodat ik het verloop goed kon volgen. Met deze "digitale notarissen" is helemaal niets mis.

Zeer betrouwbaar

Ik was wat sceptisch om online een erfrecht aan te vragen online maar kan niet anders zeggen dat ik blij verrast ben. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en wat je nog aan documenten moet aanleveren. Fijn dat het zo goed geregeld is!

Vriendelijk en goed geholpen

Ze hebben mij goed geholpen met het erfrecht,daarbij gaven ze ook nog adviezen. Wat je nog eventueel moet doen,als er geen testament is. Heel top

Uitstekend en snel

Niet meer fysiek naar de notaris maar gewoon vanuit huis alles online regelen. Zeer snel en heel duidelijk alles geregeld.

Uitstekende dienstverlening

Duidelijke communicatie Snelle reactie Korte afhandelingstermijn

Goed en prettig.

Goed en effectief geholpen, contact was prettig. Online werken gaat prima.

• Gemak

Prima snelle digitale service!

Goede snelle service

• Gemak

Alles ging makkelijk en bij evt. vragen konden we bellen en werden meteen zonder lange wachttijden te woord gestaan. Ook de prijs was natuurlijk acceptabel. Succes verder met jullie werkzaamheden. met vriendelijke groet, Mevr. I Hiemstra.

Snelle en goede service.

Er is snel geantwoord op de mail en aan de telefoon werd ik goed en vriendelijk geholpen.

Behulpzaam en snel

Het is spannend om als je alleen bent zaken te moeten afwikkelen en bij jullie organisatie ging dat vlekkeloos

• Gemak

Goede snelle afhandeling en betaalbaar

• Gemak

Zeer snel en goed geholpen!

Contact opgenomen ivm verklaring van erfrecht. Goede en snelle communicatie. Alles is zeer snel afgehandeld ( binnen een week).

Super snel en keurig

De papieren voor de verklaring van Erfrecht, keurig en snel ingevuld. Binnen 4 dagen de verklaring binnen. Hoefde geen weken of maanden te wachten. Heel fijn, ik kan weer verder met het afronden van de papieren.

Zeer goed verzorgde service

Heb een verklaring van erfrecht gevraagd via deze service en ben zeer tevreden en kan het echt aanbevelen. Had eerst een prijsopgaaf gevraagd bij een lokale notaris dit ging richting €1000, met veel rompslomp zoals een intake gesprek etc etc. Hier was de communicatie erg duidelijk en ging het allemaal erg snel en zonder poespas voor eenderde van de prijs.

• Gemak

Ik was onbekend met het verloop na overlijden van mijn man , vooral over de tijdsduur die het alles in beslag neemt. Ik was vooral bang dat ik te laat zou zijn met antwoorden op wat gevraagd werd.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid N.v.t.
  • Gemak N.v.t.

Snel en zeer correct en duidelijk afgewerkt

Alles binnen zeer snelle termijn en correct afgehandeld

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl