Voor een eenvoudige verklaring van erfrecht vraagt de 'plaatselijke' notaris vraagt, 2 a 3 keer, meer geld, tijd en moeite voor iets dat geheel digitaal door Notariele Diensten kan worden uitgevoerd.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn het helemaal met u eens dat onze service prima online kan worden afgehandeld. Dit kan daarnaast inderdaad ook veel tijd en geld schelen. Fijn dat u heeft gekozen voor onze dienst en dat u het als eenvoudig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Nette en vlotte afhandeling, goed gebruik digitale middelen. Fijne ervaring.
Hartelijk dank voor uw review! We horen niets liever dan dat klanten een fijne ervaring hebben met onze online dienstverlening. Een correcte en snelle afhandeling is voor ons van groot belang. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Met zweet in mijn handen, maar het lukte.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u een prettige eerste ervaring heeft gehad met onze online dienstverlening. We kunnen ons voorstellen dat dit spannend kan zijn, maar deste meer trots mag u voelen dat het gelukt is. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Duidelijk en simpel proces wat geheel via mailcontact verloopt. Waarom duur betalen terwijl ‘t ook voordelig kan. Waar ik me wel over verbaasde is het feit dat ik de testamenten moest aanleveren. Terwijl dit naar mijn mening hun taak is. Wat ik wel echt als een minpunt zie, was het moment dat ik telefonisch contact met ze heb gezocht. Hierbij werd ik erg kort en bijna brutaal te woord gestaan door een medewerker. Dat is iets wat echt beter moet, verder alles goed verlopen.
Dank u wel voor deze review. Er is inmiddels contact met u opgenomen om e.e.a. toe te lichten. En daarnaast uiteraard excuses gemaakt voor het onprettige telefoongesprek. Zoals afgesproken nemen we dit intern mee, want dit is en mag nooit de bedoeling zijn en past niet bij ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ondanks de droevige omstandigheden plezierige , correcte, duidelijke en snelle afhandeling van zaken.
Hartelijk dank voor uw review. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om onze dienstverlening te beoordelen, zeker in een verdrietige tijd. We zijn blij dat, ondanks de omstandigheden, we u plezierig, correct en duidelijk hebben weten te ondersteunen. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Telefonische helpdesk heeft ons goed geholpen met vragen. Mail contact prima en snel.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze online dienstverlening en dat u een voorspoedige ervaring heeft gehad. Ondanks dat we online werken, zijn we blij om terug te lezen dat u ons zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar vond. Want persoonlijk klantcontact is voor ons nog steeds van groot belang in deze digitale wereld. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Prima ervaring, helder en duidelijke communicatie, snelle afhandeling, zeer klantgericht. Kosten zoals vooraf afgesproken, geen verrassingen achteraf. Doen wat beloofd is. Ik raad deze dienst zeker aan.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zien het als een groot compliment als klant ons zouden aanraden aan anderen. Wij proberen inderdaad zo accuraat mogelijk te werk te gaan, door middel van duidelijke communicatie en verwachtingsmanagement. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Het ging bijzonder spoedig, binnen een week had ik de akte van erfrecht.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u een voorspoedige ervaring heeft gehad met onze online dienstverlening en de updates gedurende het proces prettig vond. De snelheid hangt vaak samen met de snelheid van de klant, dus vanuit ons een dank voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
We twijfelde om naar een lokale notaris te gaan of het online te doen. Na het overlijden van onze moeder moest er snel een akte erfrecht komen. Ikzelf woon in de vereniging staten en met deze optie kon het allemaal vlekkeloos en snel afgerond worden.
Hartelijk dank voor uw review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het doet ons goed om terug te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze service. Doordat we online werken kunnen we onze processen snel en efficiënt houden, maar ook aanbieden in het geval van erfgenamen in het buitenland. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
In mijn zoektocht naar een dienstverlener voor verklaring van erfrecht bij notariele diensten uitgekomen. Vanaf begin was duidelijk wat proces zou zijn en de 'hobbels' in het proces zijn duidelijk toegelicht. Daarnaast ook goed bereikbare telefonische helpdesk met kundige mensen,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat ontzettend fijn om te lezen dat u een ontzorgde ervaring heeft gehad met onze online dienstverlening. Voor ons is een duidelijke communicatie en verwachtingsmanagement van groot belang voor een goede samenwerking. Goed om te horen dat u dit gewaardeerd heeft. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Het regelen van een verklaring van erfrecht ging bijzonder eenvoudig, snel en efficiënt via deze on-line notaris. Dat scheelde mij een hoop kopzorgen, het maken van afspraken, het afleggen van bezoeken én best wel veel geld, vergeleken met de tarieven die andere notarissen hiervoor rekenen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! We stellen het erg op prijs dat u de tijd heeft genomen om een uitgebreide beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat we u een aantal kopzorgen hebben weten te besparen, evenals een ritje naar een fysiek kantoor. Doordat we alles online afhandelen met onze klanten, kunnen we processen snel en efficiënt houden. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Notariële diensten heeft voor ons zeer snel en heel effectief een Verklaring van Erfrecht opgesteld. De prijs was zeer acceptabel.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn erg blij om terug te lezen dat u een zeer snelle en efficiënte ervaring heeft gehad met onze online dienstverlening. Door middel van onze geautomatiseerde processen kunnen we onze prijs scherp houden en een snelle dienst waarborgen. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Duidelijke mails en snelle reactie.
Hartelijk dank voor uw review! Duidelijke communicatie zien wij als één van de belangrijkste middelen om klanten een prettige online ervaring te kunnen geven met onze dienst. Fijn dat u dit op prijs heeft gesteld en dat u tevreden bent met de snelle afwikkeling. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Snel een verklaring van erfrecht nodig, systeem volledig geautomatiseerd en binnen een week had ik het
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We stellen het erg op prijs dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Het verheugd ons om te lezen dat u onze geautomatiseerde processen op prijs heeft gesteld, want daardoor kunnen we onze service zo snel mogelijk leveren. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Zeer snelle levering en duidelijk omschreven wat er moet gebeuren. Ik kan ze zeker aanbevelen
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zien het als een groot compliment dat u ons aanbeveelt na aanleiding van het gebruik van onze dienstverlening. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de duidelijke uitleg. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze online dienstverlening. Echter zijn we ook graag kritisch naar onze processen. Daarom zijn we benieuwd of u nog suggesties of aanvullende opmerkingen heeft, zodat we de volgende keer een 10 mogen ontvangen. U kunt dit delen door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Snel, erg duidelijk en niet duur
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! We zijn altijd blij om het cijfer 10 terug te zien in een beoordeling. Daarnaast doet het ons goed om terug te lezen dat u ons omschrijft als snel, duidelijk en tegen een scherpe prijs. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Top, binnen 5 werkdagen was alles geregeld.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u ons omschrijft als een snelle dienstverlening. We proberen onze processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, maar dit heeft ook te maken met de snelheid van de klant, dus vanuit ons een dank voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Duidelijke communicatie en snelle afhandeling
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Duidelijke communicatie en snelle afhandeling is voor ons van groot belang om onze klanten een optimale online ervaring te kunnen bieden. Fijn om te horen dat u dit op prijs heeft gesteld en u de afhandeling als zorgvuldig beschrijft. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Snel duidelijk en bij vragen snelle reactie. Vooral de chat is erg vriendelijk
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zullen uw compliment doorgeven aan onze collega's die via de chat met u hebben gecommuniceerd. We lezen natuurlijk graag dat klanten een snelle en goede ervaring hebben gehad met onze online dienst en dat het aanvraagproces duidelijk was. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Ik ben erg tevreden over Notariele Diensten, ze hebben mijn verzoek snel behandeld, en wat ik super vond: aanvullende vragen kon ik online beantwoorden. Dus geen formulieren uitprinten, invullen, scannen, echt fijn. Ze waren duidelijk over de kosten en het proces. Van harte aanbevolen
Hartelijk dank voor uw bemoedigende woorden! Een aanbeveling van een klant naar aanleiding van onze geleverde dienst zien we als een groot compliment. Bedankt voor uw vertrouwen. Goed om terug te lezen dat u een snelle en fijne ervaring heeft gehad, zonder al te veel papierwerk. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Ondanks enige scepsis vooraf (want onbekend en digitaal) hebben wij een goede ervaring opgedaan met Notariële Diensten. Wij werden snel en adequaat geholpen. Wij ontvingen ook telkens een update van de stand van zaken en konden ook met vragen altijd terecht.
Hartelijk dank voor uw review! We kunnen ons voorstellen dat het wennen is om bepaalde zaken online af te handelen, zeker als de meeste notariële diensten nog met een fysiek kantoor werken. We zijn blij om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad door adequaat handelen en regelmatige updates. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Ik werd snel geholpen. Bij een paar telefonische vragen van mijn kant werd ik vriendelijk te woord gestaan. De kosten waren laag.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Ondanks dat het gehele aanvraagproces online verloopt, zijn we altijd blij als klanten ons ook telefonisch weten te bereiken in het geval van onduidelijkheden. Doordat we online werken, kunnen we onze klanten snel en tegen een scherpe prijs van dienst zijn. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Het proces bij Notariële Diensten is mij zeer goed bevallen. Het enige waar is in het begin tegen aan zat te hikken is het bedrijf en de site betrouwbaar ? Ik kende ze niet. De bereikbaarheid via de chat verliep heel vlot en voelde betrouwbaar. Eenmaal het proces gestart, is het heel goed verlopen. Geen onduidelijkheden.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! We zijn dankbaar dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het doet ons goed om te lezen dat u na gedegen onderzoek met ons in zee bent gegaan en dat we u niet teleurgesteld hebben. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Bij standaard verklaring van Erfrecht is dit een goedkope en efficiënt geregelde oplossing.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat u onze online dienstverlening omschrijft als een goedkope en efficiënte oplossing. We zijn blij dat onze geautomatiseerde processen u een goede en snelle ervaring hebben gegeven. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl