Snel, eenvoudig, correct en voordelig

Voor een eenvoudige verklaring van erfrecht vraagt de 'plaatselijke' notaris vraagt, 2 a 3 keer, meer geld, tijd en moeite voor iets dat geheel digitaal door Notariele Diensten kan worden uitgevoerd.

goed geregeld!

Nette en vlotte afhandeling, goed gebruik digitale middelen. Fijne ervaring.

• Gemak

Ik doe dit voor het eerst

Met zweet in mijn handen, maar het lukte.

Doet wat ze moeten doen

Duidelijk en simpel proces wat geheel via mailcontact verloopt. Waarom duur betalen terwijl ‘t ook voordelig kan. Waar ik me wel over verbaasde is het feit dat ik de testamenten moest aanleveren. Terwijl dit naar mijn mening hun taak is. Wat ik wel echt als een minpunt zie, was het moment dat ik telefonisch contact met ze heb gezocht. Hierbij werd ik erg kort en bijna brutaal te woord gestaan door een medewerker. Dat is iets wat echt beter moet, verder alles goed verlopen.

Duidelijk en correct.

Ondanks de droevige omstandigheden plezierige , correcte, duidelijke en snelle afhandeling van zaken.

Snelle afhandeling goede communicatie

Telefonische helpdesk heeft ons goed geholpen met vragen. Mail contact prima en snel.

• Gemak

Snelle service, uitstekende communicatie.

Prima ervaring, helder en duidelijke communicatie, snelle afhandeling, zeer klantgericht. Kosten zoals vooraf afgesproken, geen verrassingen achteraf. Doen wat beloofd is. Ik raad deze dienst zeker aan.

Goede communicatie, snelle afhandeling

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Het ging bijzonder spoedig, binnen een week had ik de akte van erfrecht.

• Gemak

Super snel, professioneel en voor een goede prijs.

We twijfelde om naar een lokale notaris te gaan of het online te doen. Na het overlijden van onze moeder moest er snel een akte erfrecht komen. Ikzelf woon in de vereniging staten en met deze optie kon het allemaal vlekkeloos en snel afgerond worden.

• Gemak

Eenduidig proces dat ontzorgt!

In mijn zoektocht naar een dienstverlener voor verklaring van erfrecht bij notariele diensten uitgekomen. Vanaf begin was duidelijk wat proces zou zijn en de 'hobbels' in het proces zijn duidelijk toegelicht. Daarnaast ook goed bereikbare telefonische helpdesk met kundige mensen,

• Gemak

Snel, eenvoudig en niet te duur

Het regelen van een verklaring van erfrecht ging bijzonder eenvoudig, snel en efficiënt via deze on-line notaris. Dat scheelde mij een hoop kopzorgen, het maken van afspraken, het afleggen van bezoeken én best wel veel geld, vergeleken met de tarieven die andere notarissen hiervoor rekenen.

Snel en effectief geholpen

Notariële diensten heeft voor ons zeer snel en heel effectief een Verklaring van Erfrecht opgesteld. De prijs was zeer acceptabel.

Snelle afwikkeling

Duidelijke mails en snelle reactie.

Snelle service

Snel een verklaring van erfrecht nodig, systeem volledig geautomatiseerd en binnen een week had ik het

• Communicatie N.v.t.
  • Gemak

Snelle levering en duidelijke instructies

Zeer snelle levering en duidelijk omschreven wat er moet gebeuren. Ik kan ze zeker aanbevelen

Heel goede ervaring

Snel, erg duidelijk en niet duur

Snel, erg duidelijk en niet duur

Snelle dienstverlening

Top, binnen 5 werkdagen was alles geregeld.

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.
  • Gemak

Snelle en zorgvuldige afhandeling met duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie en snelle afhandeling

Duidelijk

Snel duidelijk en bij vragen snelle reactie. Vooral de chat is erg vriendelijk

• Gemak

Ik ben erg tevreden over Notariele Diensten, ze hebben mijn verzoek snel behandeld, en wat ik super vond: aanvullende vragen kon ik online beantwoorden. Dus geen formulieren uitprinten, invullen, scannen, echt fijn. Ze waren duidelijk over de kosten en het proces. Van harte aanbevolen

• Gemak

Gedegen, snelle en adequate dienstverlening

Ondanks enige scepsis vooraf (want onbekend en digitaal) hebben wij een goede ervaring opgedaan met Notariële Diensten. Wij werden snel en adequaat geholpen. Wij ontvingen ook telkens een update van de stand van zaken en konden ook met vragen altijd terecht.

• Gemak

Snel, vriendelijk en niet duur.

Ik werd snel geholpen. Bij een paar telefonische vragen van mijn kant werd ik vriendelijk te woord gestaan. De kosten waren laag.

• Gemak

Een duidelijk en vlot proces

Het proces bij Notariële Diensten is mij zeer goed bevallen. Het enige waar is in het begin tegen aan zat te hikken is het bedrijf en de site betrouwbaar ? Ik kende ze niet. De bereikbaarheid via de chat verliep heel vlot en voelde betrouwbaar. Eenmaal het proces gestart, is het heel goed verlopen. Geen onduidelijkheden.

• Gemak

Goed en snel geregeld en voordelig

Bij standaard verklaring van Erfrecht is dit een goedkope en efficiënt geregelde oplossing.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden