Zeer tevreden.

De prijs was de reden om naar Notariële Diensten te gaan. Bij notarissen in mijn buurt zou ik 2,5 tot 3,5 keer meer kwijt zijn. Omdat er geen persoonlijk contact is verwachtte ik dat het moeizaam zou gaan. Dat ik alles zelf moest doen en geen vergissingen moest maken. Onterechte angst. Het ging heel soepel. Prima begeleiding. Binnen 3 weken geregeld. Zeer tevreden.

Snelle afhandeling

Duidelijke Site en vragen die beantwoord moeten worden. afhandeling ging snel. Binnen 2 weken de akte ontvangen

Bereikbaarheid wat lastig.

Via de mail snelle reactie bij aanmelding. Daarna duurde het langer. Telefonisch lastig te bereiken. Diverse keren voicemail ingesproken. Deze optie wordt gegeven zodat je terug gebeld kan worden. Helaas gebeurde dit niet. Bij telefonisch contact netjes te woord gestaan maar een enorme herrie op de achtergrond wat erg hinderlijk was. Mails kwamen niet aan doordat mailadres niet goed overgenomen was. Hierdoor langer geduurd dan de bedoeling was. Correcte afhandeling. Nette prijs.

• Gemak

Elke stap wordt duidelijk toegelicht en snel en adequaat afgehandeld.

Ik was eerst huiverig om een akte van erfrecht online aan te vragen. Maar eenmaal in werking gezet ben ik hier helemaal van terug gekomen. Je wordt stap voor stap meegenomen in het proces en de handelingen die je zelf moet doen worden uitstekend toegelicht en zijn eenvoudig af te handelen. Bij onduidelijkheden werden we prima en snel geholpen. Het hele proces verliep soepeltjes.

• Gemak

Uitstekende snelle dienstverlening, zowel online als telefonische ondersteuning

Bij twijfel bij invullen formulier even gebeld, werd snel en goes geholpen. Afhandeling van de door mij benodigde verklaring erfrecht en bieden onmacht was binnen 3 weken volledig geregeld.

Vlotte afhandeling

Positieve ervaring met de notariële diensten. Alles werd duidelijk en vlot geregeld.

Super werk geleverd

Net werk gedaan

Heel erg snelle behandeling

Alles is naar alle tevredenheid door jullie behandeld

Snel, duidelijk, goede informatievoorziening

Snel, duidelijk, goede informatievoorziening

• Gemak

Altijd bereikbaar en een antwoord

Feestdagen en gemeenteonderzoek vertraagden de snelheid, maar op het moment dat alle informatie binnen was werd de verklaring binnen een dag verstuurd.

Snel en duidelijk

Vanaf het eerste contact zeer duidelijk. Verklaring van erfrecht soepel en snel verstrekt, waardoor we verder kunnen met het afhandelen van de nalatenschap. Groot voordeel dat er geen bezoek aan kantoor nodig was.

Werkt klantgericht

Super en snel. Wordt vriendelijk benaderd. Heel tevreden.

Snelle efficiëntie afwikkeling

De afwikkeling van de aangevraagde erfrechtverklaring ging supersnel. Wanneer men de gevraagde dokumenten doorgestuurd heeft,de faktuur heeft betaald,die een stuk lager ligt dan bij een gemiddeld notariskantoor,dan wordt het gevraagde dokument binnen enkele dagen per e-mail doorgestuurd. In mijn geval nog dezelfde dag.

Snel en eenvoudig geregeld

Zeer snel geregeld. Invullen zonder veel moeite. Alles prima verzorgd.

Prima, snelle service

Prima, snelle service

Verloop aanvraag verklaring erfrecht

Het verloop had een vertraging bij de gemeente opgelopen. Er is vanuit de notaris regelmatig gemaild/belt om te horen hoe de zaak ervoor stond hiervan werden we op de hoogte gehouden. Probleem van de vertraging zat bij de gemeente en niet bij de notaris. Als ik ooit weer een notaris nodig mocht hebben zal ik niet twijfelen om weer contact met ze op te noemen

• Gemak

Zeer goed georganiseerd proces en communicatie

De verkrijging van de verklaring van erfpacht is zeer goed georganiseerd; eenvoudig proces, je moet zelf wel je mail in de gaten houden om zelf geen vertraging te creëren, en de communicatie was goed.

gaat wel

het is soms moeilijk te volgen wanneer je precies de stukken aangeleverd krijgt

• Gemak

Het heet Doehetzelfnotaris en dat klopt.

Voor Verklaring van Executele gebruikt. De methode is digitaal, vooruitstrevend en zeer betaalbaar. Er zijn m.i. twee verbeterpunten. 1. Opgegeven adressering is o.b.v. GBA en mist mogelijkheid voor verdere detaillering (bijv. gebouw, verd, kamer). Dat kan pas veel later in algemene opmerkingen. 2. Het proces kent een aantal stappen. Het is via de inlog niet zichtbaar in welke status die staan. Het moet toch mogelijk zijn daarvoor een dagelijks rapport te genereren. Nu moet je daarvoor contact opnemen. Verder ging alles heel soepel.

• Gemak

Snel, correct en efficient!

Snel, coreect en efficient

Zeer goed en duidelijk

Vanaf het begin was alles duidelijk ook al was het voor ons onbekend dat dit nodig was om verder te gaan na het overlijden van mijn moeder.

• Gemak

snel, eenvoudig, duidelijk en prima prijzen

Werken met deze dienst was eenvoudig. Snelle communicatie, makkelijk, prima prijzen. aanrader voor Verklaring van erfrecht in ieder geval.

Snelle reactie en leveren

Andere notarissen ben je in april een keer aan de beurt, maar hier gaat alles snel binnen 10 dagen had ik de verklaring erfrecht wat zo belangrijk is.

Safe, Snel, Simpel

Na de aanvraag volgt een stappenplan, dat je snel en safe door het traject helpt. Je wordt bij elke stap goed geïnformeerd en uitgelegd wat de volgende stap is. Wij waren er heel blij mee.

Duidelijk

Genoeg en eenvoudig alles te begrijpen en aan te leveren. Alles is snel en prima verlopen

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden