De prijs was de reden om naar Notariële Diensten te gaan. Bij notarissen in mijn buurt zou ik 2,5 tot 3,5 keer meer kwijt zijn. Omdat er geen persoonlijk contact is verwachtte ik dat het moeizaam zou gaan. Dat ik alles zelf moest doen en geen vergissingen moest maken. Onterechte angst. Het ging heel soepel. Prima begeleiding. Binnen 3 weken geregeld. Zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw review! We stellen het erg op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Al helemaal met zulke mooie woorden van een tevreden klant. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat klanten huiverig zijn om dit soort persoonlijke documenten online aan te vragen. Fijn om te horen dat we deze twijfel hebben weggenomen en u een ritje naar de lokale notaris hebben bespaard. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Duidelijke Site en vragen die beantwoord moeten worden. afhandeling ging snel. Binnen 2 weken de akte ontvangen
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze site en vragen als duidelijk heeft ervaren. Doordat we alle processen online geautomatiseerd hebben, kunnen we een efficiënte en snelle service bieden. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Via de mail snelle reactie bij aanmelding. Daarna duurde het langer. Telefonisch lastig te bereiken. Diverse keren voicemail ingesproken. Deze optie wordt gegeven zodat je terug gebeld kan worden. Helaas gebeurde dit niet. Bij telefonisch contact netjes te woord gestaan maar een enorme herrie op de achtergrond wat erg hinderlijk was. Mails kwamen niet aan doordat mailadres niet goed overgenomen was. Hierdoor langer geduurd dan de bedoeling was. Correcte afhandeling. Nette prijs.
Ik was eerst huiverig om een akte van erfrecht online aan te vragen. Maar eenmaal in werking gezet ben ik hier helemaal van terug gekomen. Je wordt stap voor stap meegenomen in het proces en de handelingen die je zelf moet doen worden uitstekend toegelicht en zijn eenvoudig af te handelen. Bij onduidelijkheden werden we prima en snel geholpen. Het hele proces verliep soepeltjes.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat ontzettend fijn om uw review te lezen. We stellen het erg op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het doet ons goed om te horen dat u alle stappen duidelijk vond toegelicht en tevreden bent met de snelle afwikkeling. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Bij twijfel bij invullen formulier even gebeld, werd snel en goes geholpen. Afhandeling van de door mij benodigde verklaring erfrecht en bieden onmacht was binnen 3 weken volledig geregeld.
Hartelijk dank voor uw review! Een uitstekende snelle dienstverlening, met zulke mooie woorden zien we de beoordelingen graag. Fijn om terug te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad, zowel online als telefonisch. Ondanks dat we digitaal werken zijn we altijd blij als klanten ons ook telefonisch weten te benaderen bij onduidelijkheden. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Positieve ervaring met de notariële diensten. Alles werd duidelijk en vlot geregeld.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze online dienstverlening. Duidelijke uitleg is van groot belang om vertraging te voorkomen en een snelle afhandeling te kunnen bieden. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Net werk gedaan
Dank voor uw review! We zijn blij om terug te lezen dat u ons werk als net omschrijft en u tevreden bent met het geleverde werk. Toch zijn we ook graag kritisch naar onze proccessen, en ontvangen we het liefst alleen maar tienen. Mocht u daarom nog suggesties of aanvullende opmerkingen hebben, zodat we de volgende keer een 10 mogen ontvangen, horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Alles is naar alle tevredenheid door jullie behandeld
Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed om te horen dat u naar alle tevredenheid bent behandeld. De snelle afhandeling kunnen we bieden doordat we alles online afhandelen met onze klanten. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Snel, duidelijk, goede informatievoorziening
Hartelijk dank voor uw review met het cijfer 10! Een duidelijke omschrijving van onze dienst, kort en krachtig, zo zien we de reviews graag. Fijn om te lezen dat we u een snelle en duidelijke online ervaring hebben kunnen bieden. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Feestdagen en gemeenteonderzoek vertraagden de snelheid, maar op het moment dat alle informatie binnen was werd de verklaring binnen een dag verstuurd.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u ons als goed bereikbaar heeft ervaren. Dit is voor ons van groot belang, omdat we nog steeds een persoonlijke ervaring willen geven, ondanks dat we online werken. We zijn het met u eens dat processen bij de gemeente soms lang kunnen duren en dit ligt helaas buiten onze macht. Bedankt voor uw geduld en vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Vanaf het eerste contact zeer duidelijk. Verklaring van erfrecht soepel en snel verstrekt, waardoor we verder kunnen met het afhandelen van de nalatenschap. Groot voordeel dat er geen bezoek aan kantoor nodig was.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg dankbaar voor de tijd die u heeft genomen om uw ervaring te delen. Het doet ons goed om te horen dat we u snel en soepel hebben kunnen helpen, waardoor u verder kon met de afhandeling van andere zaken. De snelheid kunnen we bieden doordat we alles online verwerken en onnodige ritjes naar een fysiek kantoor weten te besparen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Super en snel. Wordt vriendelijk benaderd. Heel tevreden.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u ons als klantgericht omschrijft en een vriendelijke benadering. Dit is voor ons van groot belang, aangezien we alles online afhandelen met onze klanten, maar wel een persoonlijke ervaring willen geven. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
De afwikkeling van de aangevraagde erfrechtverklaring ging supersnel. Wanneer men de gevraagde dokumenten doorgestuurd heeft,de faktuur heeft betaald,die een stuk lager ligt dan bij een gemiddeld notariskantoor,dan wordt het gevraagde dokument binnen enkele dagen per e-mail doorgestuurd. In mijn geval nog dezelfde dag.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaring! Wat goed om terug te lezen dat u zo tevreden bent met onze snelle afhandeling en efficiënte werkwijze. De snelheid van onze dienst hangt vaak samen met de snelheid van onze klant, dus bedankt voor de snelle en prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Zeer snel geregeld. Invullen zonder veel moeite. Alles prima verzorgd.
Hartelijke dank voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat u het invullen van alle vragen en documenten als niet al te veel moeite omschrijft. We proberen onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen door processen snel en efficiënt te laten verlopen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Prima, snelle service
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Als iets goed plus snel is dan heeft het vaak niet meer woorden nodig. We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle online dienstverlening. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Het verloop had een vertraging bij de gemeente opgelopen. Er is vanuit de notaris regelmatig gemaild/belt om te horen hoe de zaak ervoor stond hiervan werden we op de hoogte gehouden. Probleem van de vertraging zat bij de gemeente en niet bij de notaris. Als ik ooit weer een notaris nodig mocht hebben zal ik niet twijfelen om weer contact met ze op te noemen
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn ontzettend dankbaar voor uw mooie review. We zien het als een grote eer dat, indien nodig, u weer met ons contact op zal nemen. Het is inderdaad vervelend dat processen bij de gemeente soms op zich laten wachten en hierdoor het proces vertragen. Bedankt voor uw geduld en prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
De verkrijging van de verklaring van erfpacht is zeer goed georganiseerd; eenvoudig proces, je moet zelf wel je mail in de gaten houden om zelf geen vertraging te creëren, en de communicatie was goed.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We lezen graag dit soort positieve reviews en verhalen van tevreden klanten. Het klopt inderdaad dat er veel mails worden gestuurd, dus een scherp oog op de mail inbox is van belang. We willen u bedanken voor de prettige samenwerking tijdens dit aanvraagproces. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
het is soms moeilijk te volgen wanneer je precies de stukken aangeleverd krijgt
Dank voor uw review en feedback. We zijn dankbaar dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en voor uw terugkoppeling. Kunt u wellicht wat specifieker zijn over het moment in het proces waar het moeilijk te volgen was? We proberen door regelmatige updates zo veel mogelijk met onze klanten te communiceren en updates te sturen over de voortgang van het proces. U kunt uw suggesties of aanvullende opmerkingen delen door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Voor Verklaring van Executele gebruikt. De methode is digitaal, vooruitstrevend en zeer betaalbaar. Er zijn m.i. twee verbeterpunten. 1. Opgegeven adressering is o.b.v. GBA en mist mogelijkheid voor verdere detaillering (bijv. gebouw, verd, kamer). Dat kan pas veel later in algemene opmerkingen. 2. Het proces kent een aantal stappen. Het is via de inlog niet zichtbaar in welke status die staan. Het moet toch mogelijk zijn daarvoor een dagelijks rapport te genereren. Nu moet je daarvoor contact opnemen. Verder ging alles heel soepel.
Hartelijk dank voor uw review en feedback! We zijn erg dankbaar dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Allereerst zijn we blij om te horen dat u onze dienst als vooruitstrevend omschrijft. Aangezien we pioniers zijn als digitale notaris, zijn er ook altijd punten voor verbetering. We hebben uw punten genoteerd en zijn het met u eens dat dit prettige toevoegingen zijn in de online klantervaring. Op basis van prioriteiten zullen we hiermee aan de slag gaan. Nogmaals dank. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Snel, coreect en efficient
Dank voor uw review! We zijn blij om terug te lezen dat u onze online dienstverlening omschrijft als snel, correct en efficient. Wij kunnen dit bieden doordat we alles online afhandelen met onze klanten en geautomatisseerde processen de vaart erin houden. Toch zijn we ook graag kritisch naar onze proccessen, en ontvangen we het liefst alleen maar tienen. Mocht u daarom nog suggesties of aanvullende opmerkingen hebben, zodat we de volgende keer een 10 mogen ontvangen, horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Vanaf het begin was alles duidelijk ook al was het voor ons onbekend dat dit nodig was om verder te gaan na het overlijden van mijn moeder.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u alles als zeer goed en duidelijk heeft ervaren. We kunnen ons voorstellen dat er veel op u afkomt na een overlijden van uw dierbare, en daarom is duidelijke communicatie en snelheid ook van groot belang voor ons. We wensen u veel sterkte. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Werken met deze dienst was eenvoudig. Snelle communicatie, makkelijk, prima prijzen. aanrader voor Verklaring van erfrecht in ieder geval.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We stellen het erg op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Bovenal zien we het als een groot compliment dat u ons voor een verklaring van erfrecht zou aanbevelen aan anderen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Andere notarissen ben je in april een keer aan de beurt, maar hier gaat alles snel binnen 10 dagen had ik de verklaring erfrecht wat zo belangrijk is.
Dank voor uw review! Aangezien wij online werken hebben wij inderdaad geen wachttijden en kunt u gemakkelijk en snel een verklaring van erfecht online aanvragen. Als u nog suggesties of aanvullende opmerkingen heeft, zodat we de volgende keer een 10 mogen ontvangen, horen we die graag door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Na de aanvraag volgt een stappenplan, dat je snel en safe door het traject helpt. Je wordt bij elke stap goed geïnformeerd en uitgelegd wat de volgende stap is. Wij waren er heel blij mee.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat we u een snelle en fijne online ervaring hebben kunnen bieden. We zijn blij om terug te lezen dat u het stappenplan prettig vond en u zich bij elke stap goed geïnformeerd voelde. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Genoeg en eenvoudig alles te begrijpen en aan te leveren. Alles is snel en prima verlopen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze online dienstverlening als duidelijk omschrijft en dat het eenvoudig was om alle documenten aan te leveren. Dit is van groot belang als alle communicatie zich online afspeelt. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl