Vakkennis leverde een probleemloze procedure op

Mail communicatie was helder en duidelijk. Gehele afwikkeling liep op rolletjes.

• Gemak

Goed en snel geholpen, duidelijke communicatie

Akte van Nalatenschap geregeld. Was een goede ervaring. Duidelijke stappen en prima geïnformeerd over elke stap via de mail. Snelle afhandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Top geregeld

Snel, helder en correct geregeld voor een hele goede prijs.

Goed en snel geregeld

Eenvoudig via website, dit is echter wel wat afstandelijk en klinisch.

Erg fijn

Erg fijne ervaring, alles ging vlot en ik ben zeer goed geholpen. Mooie service, zeker een aanrader

Snelle afhandeling

Je wordt gelijk geholpen

• Gemak

Met enige aarzeling hieraan begonnen (omdat alles online moest) maar ik ben zeer tevreden.

Ik vond de dienstverlening heel erg prettig. Het tempo lag hoog, ik hoefde nooit lang te wachten. Ook was het heel prettig dat ik steeds een bevestiging kreeg dat de documenten, die ik in moest sturen, goed ontvangen waren.

Uitstekende snelle afhandeling

Binnen een week alle stappen doorlopen. Prima communicatie.

• Gemak

Snel, ter zake en betaalbaar

Precies wat ik zocht. Geen poespas maar snel handelen. Binnen een week was de verklaring van executele geregeld. Mijn inbreng in tijd was niet meer dan 5 minuten. Kosten? Ongeveer een derde van wat een deftige notaris vraagt. Aanrader!

• Gemak

Ik vind deze manier van de notaris nodig te hebben echt een uitkomst. Je hoeft geen bezoek af te leggen zoals ik dat voor 30 jaar terug moest . Het is erg gemakkelijk,duidelijk en snel.

professioneel en vlot

zeer professioneel en snelle afwikkeling waarbij alles digitaal kon, tegen een prima prijs

Snel en goed geregeld

Snel en accuraat

• Gemak

Fijne en vlotte gedegen service !

Als hiervoor

• Gemak

Verklaring van erfrecht binnen no-time geregeld

Wel zo makkelijk. On-line een verklaring erfrecht regelen, zonder bezoeken aan notariskantoor. Voor de erven die door het land verspreid wonen een praktische oplossing. Tegen een redelijk tarief ook snel opgepakt en afgehandeld. Maar we hadden dan ook geen bijzonderheden, gewoon een nalatenschap zonder poespas, maar toch... Top!

• Gemak

Uitstekend. Zelfs geen klein puntje van kritiek.

Uitstekende en snelle service.

Goed en snel geregeld

In het begin was ik wat sceptisch om de verklaring van erfrecht online te doen en niet via de traditionele weg bij een notaris. Maar al snel bleek dat dit niet nodig was want de duidelijke communicatie via de mail verliep probleemloos en snel. Ook de kosten zijn erg laag in vergelijking met een traditionele notaris. Binnen 10 dagen had ik de nodige documenten. Ik zou deze digitale notaris zeker aanraden.

• Gemak

Uit eindelijk ben ik zeer tevreden, mijn gewenste verklaring tegen een schappelijke prijs.

De doorlooptijd voor het opmaken van de verklaring duurde mij wel wat lang.

• Gemak

Goede snelle en duidelijke dienstverlening

Heldere afspraken vooraf, snelle reactie op vragen en aanlevering van stukken. Fijn dat je niet vooraf hoeft te betalen, geeft vertrouwen over en weer.

We hadden een positieve ervaring met de Notariele Diensten

Wij hebben een verklaring van erfrecht aangevraagd. Tijdens het proces werden wij goed op de hoogte gehouden. We wisten welke stappen er werden gedaan en wat wij nog moesten doen. Een aantal keren was er telefonisch contact en ook daar werden we goed geïnformeerd over de stand van zaken.

Fantastisch

Na overlijden van mijn moeder komt er ineens veel geregel op je af. Mede dankzij de ABN-AMRO bank die mij de tip gaf contact met jullie op te nemen voor de afhandeling . Snel toegankelijk en begrijpelijk. Dat zijn de goede steekwoorden , wat ook nagekomen wordt. Ook belangrijk de kosten, precies zoals afgesproken een goede prijs . Hartelijk dank daarvoor !!! Vriendelijke groet Marjan van der Veen

• Gemak

Dit was voor mij de eerste keer en alles werd goed geregeld en goede voorlichting.

• Communicatie N.v.t.
  • Gemak

Eenvoudig, snel en niet duur !

Gemakkelijk online alles regelen, duidelijke informatie over het hele proces.

zeer vlotte afhandeling

Professioneel

• Gemak

Goede duidelijke en snelle communicatie en dienstverlening

Makkelijk account aan te maken. Na elke stap in het proces wordt aangegeven wat de vervolgstappen zijn.

100% tevreden.

Duidelijke werkwijze en snelle respons en afwikkeling. Voor mij zeer klantvriendelijk.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl