Snelle reactie , goed geholpen.

Na insturen van de aanvraag wordt je snel geholpen, en keurig op de hoogte gehouden van de status van het proces. Duidelijke uitleg over de stappen die je moet nemen.

• Gemak

Een goede ervaring en een aanrader !

Een goede ervaring en een aanrader !

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Helemaal top

Snel geholpen, vriendelijk. Alles was met 1.5 week geregeld. Een keer gebeld en ik werd heel.goed geholpen.

Snel en transparant

Snel, en duidelijk over de proces stappen en de kosten die hoog zijn maar goedkoper dan het lokale alternatief.

makkelijk en snel

Verklaring van erfrecht simpel en snel geregeld.

Keurige afhandeling Erfrecht verklaring

De afhandeling duurde even, vanwege juridische controles, maar ik werd van iedere stap keurig op de hoogte gehouden. De prijsstelling was ook prima.

• Gemak

Duidelijk en makkelijk digitaal te regelen

Ik had nog geen ervaring met digitale Notariële diensten, maar heb dit als zeer prettig ervaren.

Top service

Had de verklaring nodig en heb het sneller dan verwacht binnen De prijs die jullie vragen is beter dan dat je een persoonlijke afspraak moet maken met een fysieke notaris . Daardoor is het ook voor mensen met een smaller budget te doen

• Gemak

Snel, makkelijk en duidelijke uitleg.

De contacten verliepen soepel. Snelle reacties op vragen. Erg tevreden.

Snelle en duidelijke afhandeling

Binnen 2 weken hadden wij de verklaring van erfrecht binnen, zonder al te veel gedoe. Erg prettig

• Gemak

Uitstekend afgehandeld voor redelijke kosten

Regelmatige updates vond ik heel plezierig Ook de toon van de correspondentie was prettig Ik zou notariële diensten ook zeker bij anderen aanbevelen

Perfecte afhandeling online.

Ik ben door 'Notariële Diensten' in korte tijd uitstekend online begeleid en geholpen bij het verkrijgen van een Verklaring van Erfrecht.

Fantastisch

Woon in Duitsland. Mijn broer in Hoofddorp , 09.01,24 heel onverwacht gestorven . Nadat het afschijd, met alles wat er bij hoort, per telefoon en online geregelt heb,niet alleen geregelt het was fantasties. Het weerspiegelde mijn broer totaal. Als ik met de hele papieren weer thuis was met de Bank Kontakt opgenomen. Ook hier is online de eerste informatie te lesen. Wat te doen is en hoe de afloop is. Hier heb ik ook van jullie gelezen en Kontakt opgenomen. En dan ging alles zijn weg. Het is zo heerlijk te ontdekken dat zoiets zo goed en zeker online afgewikkelt wordt. In Duitsland is de "Bürokratie " het allerbeste stuk. Veel werk /loperij en nooit klaar worden. En dan word gehuild dat niets loopt / steeds minder bedrijven werk hebben en dat geen nieuwe bedrijven ontstaan. Ik ben zo blij dat het voor mij mogelijk was met jullie alles goed af te wikkelen . Snel , geen problemen. Kan ik voor jullie hopen dat jullie verder kunnen op-en uitbouwen. Veel succes en nog eens hartstikke bedankt .

• Gemak

Verklaring van Erfrecht redelijk snel kunnen regelen. Met duidelijke communicatie en uitleg over te volgen stappen.

• Gemak

Verklaring van erfrecht aangevraagd. Verliep zonder problemen. Goede communicatie en redelijk snel ontvangen. En voor de helft van de kosten dan wat de locale notaris daarvoor vroeg.

• Gemak

Goede service met een enkele onnauwkeurigheid

De verklaring van erfrecht kwam vrij snel tot stand. Ik zijn twee punten waar ik enige moeite mee had: - het testament bestond uit verschillende pagina's. Die moesten eerst tot één document bijeen gevoegd worden. Dat koste mij de nodige moeite. Denkbaar is dat ook losse pagina's geaccepteerd worden. - van de erfgenamen werd één persoon twee maal benaderd over de aanvaarding, terwijl een ander in het geheel niet benaderd werd. Om dit probleem op te lossen was telefonisch contact nodig. De telefonische bereikbaarheid was goed.

• Gemak

Goede informatie, verwachtingen volledig ingevuld, resultaat goed.

Uw informatie is volstrekt duidelijk. Goede communicatie over procesgang. Snel gehandeld! Prijs-kwaliteit verhouding goed.

Super snel geregeld

Super snel verklaring van erfrecht geregeld. Alles duidelijk en alles digitaal aanleveren.. ook niet langs hoeven om te tekenen scheelt veel tijd. Top service en niet duur !

Perfect en snel geregeld

Perfect en snel geregeld

• Gemak

Zeer vlot en deskundig geholpen

Vlot en duidelijk geholpen. Ook de vragen die gesteld waren waren duidelijk en eenvoudig te beantwoorden. Ook netjes en zeer snel op de hoogte gehouden gedurende het proces. Dank hiervoor.

Snelle duidelijke service

Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kon alles wat ik nodig had stap voor stap online geregeld krijgen op een veilige manier. Erg prettig

Veel te traag

Verzoek op 9 januari gedaan en de Verklaring van Erfrecht pas 7 weken later op 27 februari (toen het al niet meer nodig en het meeste was afgehaald was) ontvangen. Zonde van de €337.

Vriendelijk en snel

precies zoals aangeboden

werkt goed

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Vakkennis leverde een probleemloze procedure op

Mail communicatie was helder en duidelijk. Gehele afwikkeling liep op rolletjes.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden