Prima alternatief voor de 'ouderwetse' notaris die veel trager en veel duurder is.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u onze communicatie als helder en duidelijk waardeert. En wij zijn inderdaad veel sneller en goedkoper dan de traditionele notaris. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed geholpen in alle opzichten
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat we u in alle opzichten goed hebben kunnen helpen. En ook fijn dat u de correcte afhandeling benoemt. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is vlot en correct afgehandeld.
Bedankt voor deze goede recensie! We zijn blij om te lezen dat u onze dienstverlening als vlot en snel waardeert. En dat alles correct is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
op een klein hikje na ging alles feilloos en zonder problemen
Hartelijk dank voor uw mooie evaluatie! Fijn dat u onze dienstverlening als prima waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ze zijn goedkoper dan een reguliere notaris E. Ze reageren ook veel sneller. Ik had de akte van erfrecht binnen een week.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! We zijn blij dat we u zo snel aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. We zijn inderdaad sneller en goedkoper dan de traditionele notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel erg handig en super snel het document wat ik nodig had om de erfenis af te handelen. Alles online kunnen afhandelen en binnen een week de benodigde papieren via de mail ontvangen. Geen gedoe met een kantoor te moeten bezoeken en wachttijden. Goede prijs en korting via ABNAMRO.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! We zijn blij om te lezen dat u onze dienstverlening als heel erg handig en supersnel waardeert. En de verklaring van erfrecht kan gewoon vanuit huis geregeld worden, dus geen kantoorbezoek, en geen wachttijden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Makkelijk te regelen via internet
Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij om te lezen dat u via ons online op een makkelijke manier aan een verklaring van erfrecht bent gekomen. En dat u de dienstverlening als prima waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Makkelijker kan bijna niet en voor een schappelijke prijs
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u de goede, snelle en duidelijke communicatie benoemt. En goed om te lezen dat we u op een makkelijke manier en voor een schappelijke prijs aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Snelle afhandeling en een goeie prijs t.o.v.een fysieke notaris
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Fijn dat u onze snelle afhandeling en goede prijs t.o.v. een fysieke notaris weet te waarderen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Erg goed
Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze dienstverlening als supersnel en erg goed waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Aanvraag verklaring van erfrecht was binnen 5 dagen geregeld. Daarnaast waren de kosten ca € 300,00 goedkoper t.o.v. de de gevestigde notariskantoren.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Fijn dat u onze dienstverlening als snel, deskundig en goedkoop waardeert. Binnen 5 dagen, lekker snel, en ook nog een stuk goedkoper dan traditionele notariskantoren. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Prima online dienstverlening. Communicatie kan wat sneller. Als je vaak reminders blijft sturen hou je de snelheid erin. Totale doorlooptijd was ruim 5 weken
Bedankt voor uw positieve waardering! Fijn dat u onze online dienstverlening als prima waardeert. De snelheid van onze dienstverlening is een samenspel tussen ons en de erfgenamen. Als er snel op verzoeken of aanleveren van documenten gereageerd wordt, dan kunnen wij ook weer verder. Als het te lang duurt, dan versturen wij reminders, maar in eerste instantie ligt er verantwoordelijkheid bij de erfgenamen om op de verzoeken in te gaan. In dit geval stond het overlijden ook nog niet geregistreerd, waardoor er ook ruim een week overheen is gegaan. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande toch onze dienstverlening hoger dan een 8 waarderen, dan staat het u vrij dit aan te passen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Duidelijke informatie op de website. Duidelijke vragenlijst voor de akte. Goede communicatie over wat te verwachten en wat te doen. Snelle afhandeling van de akte. We hadden ook niks bijzonders maar daarom fijn dat het snel kan en tegen een betere prijs.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te lezen dat we u op een snelle en goedkope manier aan een verklaring van erfrecht hebben mogen helpen. Fijn dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Zo gemakkelijk om te doen en je hoeft niet naar een notaris toe
Bedankt voor deze mooie feedback! We zijn blij om te lezen dat we u op een gemakkelijke manier aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Er wordt goed, tijdig en duidelijk gecommuniceerd. Afspraken die worden gemaakt worden keurig en tijdig nagekomen. Ook niet onbelangrijk, de prijs is meer dan concurrerend!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te lezen dat u onze communicatie goed, tijdig en duidelijk vindt. En dat we de afspraken keurig en tijdig nakomen. En dat alles voor een concurrerende prijs. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Wij hadden vrij eenvoudige afwikkeling. Testament aanwezig en twee erfgenamen. Geen probleem met aanvaarding. Enig minpuntje was een herhaalverzoek om kopie testament terwijl 1e verzoek hiervoor niet was ontvangen. Hierdoor had het proces nog sneller kunnen verlopen. Doorlooptijd nu 3 weken.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Fijn dat u de afhandeling van de aanvraag als prima waardeert. Er is inderdaad geen eerste verzoek voor het testament verzonden, excuus daarvoor! Anders had u de verklaring van erfrecht nog sneller in huis gehad. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Het onderzoek van de gemeente zou 6 weken duren, maar duurde uiteindelijk anderhalve week langer. De nota viel €78,00 hoger uit dan ik had verwacht.
Hartelijk dank voor uw review! Het komt soms voor dat er gemeentelijk onderzoek noodzakelijk is. Het nadeel daarvan is dat we extra kosten door moeten belasten, en dat de doorlooptijd tot wel 6 weken toe kan nemen. Overigens is het vooraf niet met zekerheid te zeggen of dat er extra onderzoek nodig is of niet. Over extra werkzaamheden en bijkomende kosten wordt vooraf geïnformeerd. Blijkbaar is dat in uw geval niet helemaal goed gegaan. Fijn dat de rest van de communicatie wel goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
De website is zeer duidelijk en geeft voortdurend de juiste informatie en aanwijzingen. Op deze wijze is het verkrijgen van, in ons geval, een verklaring van erfrecht, zeer eenvoudig. Overigens zijn de kosten ook lager dan gemiddeld, alhoewel dat waarschijnlijk wel verschillend kan zijn naarmate de complexiteit van het gevraagde document. Voor de meer ambtelijke notarispraktijken is deze online-mogelijkheid wat ons betreft de duidelijkste en meest snelle wijze, zonder dat je verplicht een gang naar een notaris hoeft te gaan.
Bedankt voor deze hele mooie review! Fijn dat u onze dienstverlening als deskundig, snel en gemakkelijk waardeert. Buiten deze eigenschappen, zijn de kosten van onze dienstverlening ook nog een heel stuk lager dan die van de traditionele notaris. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Alles werd goed en snel geregeld. Makkelijk dat de handtekening via i-DIN geregeld kan worden. Anders moet je allemaal persoonlijk naar een notaris, dus dat scheelt tijd en kosten Hadden tijdens het proces nog een vraag, deze werd telefonisch netjes beantwoord.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te lezen dat we alles goed en snel hebben geregeld. En u hoeft er de deur niet voor uit. Uiteraard staan we ook telefonisch klaar bij eventuele vragen. Fijn dat we u ook op deze wijze hebben kunnen helpen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Erg fijn om op deze wijze met de notaris te werken. Duidelijk. Overzichtelijk en snel.
Hartelijk dank voor deze mooie waardering! Fijn dat u onze dienstverlening duidelijk, snel en overzichtelijk vindt. Daar zijn ontzettend blij mee (met hoofdletter O). Met vriendelijke groet, Team LexNext
Vond het fijn, dat er over iedere gedane stap duidelijke communicatie was. Er direct actie werd ondernomen toen de gemeente traag was met het verstrekken van de gegevens. Dank u voor uw goede service.
Hartelijk dank voor deze mooie feedback! U kon geheel online de verklaring van erfrecht regelen. Soms is er helaas gemeentelijk onderzoek nodig, en dat komt de doorlooptijd niet ten goede. U bedankt voor de opdracht! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Notaris nodig voor verklaring erfrecht t.b.v. bankafhandeljng rekening na overlijden. Snelle en duidelijke afhandeling, waarbij geweldig geïnformeerd over de genomen stappen en voortgang van het proces. Natuurlijk niet vergeten te vermelden dat het ook nog eens kostentechnisch een aanrader is.
Bedankt voor deze hele mooie review! Fijn dat u onze dienstverlening als snel en perfect waardeert. Ook leuk om te lezen dat u duidelijk en goed geïnformeerd bent over de stappen en voortgang van het proces. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Toen mijn moeder overleed ging ik op zoek naar “hoe krijg ik een verklaring van erfrecht”, zo kwam ik bij LexNext. Je wordt goed per mail begeleid doordat de stappen die je moet nemen helder uitgelegd worden en het digitale systeem fijn werkt, de kosten zijn helder inzichtelijk en uitlegbaar, plus ik had al na 8 dagen m’n Verklaring van Erfrecht - dat zelfs de bank zei “goh dat is snel, bij de meeste notarissen duurt het 6 tot 8 weken”. Al met al een prettige ervaring.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! Het verdriet kunnen wij niet wegnemen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat u op een snelle en makkelijke manier aan een verklaring van erfrecht komt. Fijn dat we dat voor u hebben mogen verzorgen, en dat u een prettige ervaring aan onze dienstverlening heeft overgehouden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Stap-voor-stap word je begeleid door het proces. Heel goed te volgen.
Bedankt voor uw review! We zijn blij dat onze procedure goed te volgen is. U wordt inderdaad stap voor stap door het proces begeleid. De snelheid is relatief. Bij een traditionele notaris moet u 2 maanden wachten, voordat u voor een eerste afspraak mag komen. Wij hebben u in 1 maand aan een verklaring van erfrecht geholpen. De gemiddelde doorlooptijd is 3 weken. Bij uw dossier zijn er bovengemiddeld veel handmatige werkzaamheden uitgevoerd, waardoor de doorlooptijd oploopt. Wel kunnen we ons voorstellen dat het voor uw gevoel sneller had gekund. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande reactie de waardering toch meer dan een 8 waard vinden, dan staat het u vrij dit aan te passen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Originele beoordeling
Stap-voor-stap word je begeleid door het proces. Heel goed te volgen. Mag wat mij betreft wel iets sneller gewerkt worden.
De eerste ervaring met online notariële diensten was erg goed. Je vraagt je vooraf af of alles zonder persoonlijk contact goed verloopt maar dat was het geval. Bij vragen was via de chat snel en duidelijk contact mogelijk. De "laagste prijsgarantie" werd ook netjes toegepast. Kortom: aan te bevelen om eenvoudige notariële producten op deze manier af te nemen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat we u zonder persoonlijk contact goed hebben kunnen helpen. Uiteraard staan wij graag klaar bij vragen, of dat nou per mail, chat of telefonisch is. We zijn blij dat u ons als toegankelijk, makkelijk en alert waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl