Ze hebben mij goed begeleid en mij goed uitleg gegeven waar ik vast liep bij bepaalde documenten.
Bedankt voor uw zeer goede beoordeling! Ondanks dat we het proces grotendeels geautomatiseerd hebben, werken hier ook gewoon mensen van vlees en bloed, die kunnen helpen in het geval er iets niet helemaal lukt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles werd goed voorspeld en nagekomen overeenkomstig geschetste verwachtingen. Bij de enige afwijking ben ik bij navraag daarover snel en adequaat geïnformeerd. De techniek via beveiligde pagina's voortgang over de communicatie met andere erfgenamen, uploads en downloads waren gemakkelijk en probleemloos. Doorlooptijd bleef iets achter op de verwachting maar dt stoorde mij niet omdat de communicatie uitmuntend was en we bovendien met feestdagen als kerst en de jaarwisseling te maken hadden. Ook prefect maatwerk. Geen mail teveel. Zeer gelukkig met mijn keuze voor jullie.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! We zijn heel blij om te lezen dat u zeer gelukkig bent met het feit dat u voor onze dienstverlening heeft gekozen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles online kunnen regelen, duidelijk en vertrouwd.
Hartelijk dank voor uw mooie waardering van onze dienstverlening! We zetten ons dagelijks in om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken en dat is zo te lezen weer gelukt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Aanvraag is snel afgehandeld. Alles kon vanachter de computer worden geregeld.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! De verklaring van erfrecht vanuit huis regelen. Makkelijker kunnen we het niet maken. Bijkomend voordeel is dat we sneller en goedkoper zijn dan de traditionele notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede en snelle online dienstverlening tegen scherpe prijs. Goede en duidelijke online terugkoppeling na elke stap. Verklaring van erfrecht (2 erfgenamen) snel binnen. Erg tevreden!
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Doordat we het proces grotendeels geautomatiseerd hebben kunnen we snel en goedkoop leveren. Fijn dat u erg tevreden bent over de geboden dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed geholpen en snel reactie terug
Hartelijk dank voor deze hele positieve beoordeling! We zijn blij dat u onze dienstverlening als prima waardeert en dat u goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afwikkeling en goede heldere communicatie
Bedankt voor deze mooie review en waardering met een 10! Fijn dat u onze goede en heldere communicatie benoemt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wat mooi dat een standaard dienstverlening zoals een verklaring van erfrecht zo goed geautomatiseerd met een korte doorlooptijd kan plaatsvinden. Het via IDIN identificeren met de eigen bankapplicatie voorkomt het plannen van een fysieke bijeenkomst. Voor een korte toelichting/vraag heb ik telefonisch contact opgenomen en dit was zonder wachtrij mogelijk met een zeer goede dienstverlening.
Hartelijk dank voor deze hele mooie beoordeling! U geeft een hele mooie samenvatting van onze dienstverlening. Daar kunnen we weinig aan toevoegen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en goed geregeld
Hartelijk dank voor uw positieve waardering! Fijn dat we u op een goede en correcte manier, snel hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het kantoor heeft mij snel en duidelijk geholpen. Offerte en factuur helder en correct.
Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn blij om te lezen dat we u snel hebben kunnen helpen, en dat alles duidelijk was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed lopend afhandelingsproces dat snel en efficient zijn werk doet. Identiteitscontrole via iDIN reuze handig, maar zelfs als dat niet kan dan snelle afhandeling via Zoom. Kortom, prima werk, snel afgeleverd
Heel erg bedankt voor deze hele mooie beoordeling! Wij doen er alles aan om het proces tot het verkrijgen van de verklaring van erfrecht zo makkelijk mogelijk te maken. iDIN en een videobelverbinding zijn daar voorbeelden van. Alles kan vanuit huis geregeld worden. Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed en snel geregeld
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! Fijn dat we de verklaring van erfrecht goed en snel voor u hebben kunnen regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke communicatie via de mail. Ben goed geholpen door u om verklaring van erfrecht optevragen. Mailcontact verliep soepel.
Bedankt voor deze mooie terugkoppeling! Wat fijn om te lezen dat u de communicatie via de mail duidelijk en soepel vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb al eerder gebruik gemaakt van jullie diensten dus de keus was niet moeilijk. Wat ik als prettig ervaar is de snelle , digitale weg. Kortom , het is een heldere , makkelijke manier om ,in dit geval, de nalatenschap te kunnen regelen.
Hartelijk dank voor deze mooie feedback! Fijn dat we u voor een tweede keer hebben kunnen helpen. Ook leuk om te lezen dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke, zorgvuldige en snelle dienstverlening!
Bedankt voor deze hele mooie waardering van onze dienstverlening! We zijn blij om te lezen dat u de dienstverlening als deskundig, snel en zorgvuldig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Toegankelijk en begrijpelijk. Alles via internet netjes geregeld. Eenvoudig en helder. 1 familielid woont in Frankrijk en die hoefde niet naar Nederland te komen om dit af te handelen. Je wordt via emails heel duidelijk door de stappen heen geholpen. Afzender is "Juridisch Assistent". Soms duurde het even voordat de volgende stap was genomen. Betaling achteraf.
Wij zijn blij om te lezen dat u de dienstverlening toegankelijk en begrijpelijk vindt. Verder is het inderdaad een groot voordeel dat een familielid uit het buitenland zich niet fysiek ergens hoeft te melden. Alles digitaal via internet, wel zo makkelijk! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben prima geholpen en er is direct online contact met duidelijke instructies. Paar opmerkingen: ik heb moeten vragen om voortgang en dat is in de situatie waarin ik verkeerde niet prettig. De verklaring van erfrecht heb je voor meerdere partijen nodig, die daarom ook vragen. Ik zou dan graag weten wanneer de verklaring van erfrecht klaar is. Tweede opmerking/tip: er werd gevraagd naar 2 notariële aktes om de verklaring van erfrecht op te stellen, die niet relevant bleken te zijn. Je kunt heel snel opdracht geven aan Notariële diensten om deze aktes op te vragen á € 98 per stuk. Ik heb dat zelf kosteloos gecheckt. Kleine moeite.
Bedankt voor deze mooie en uitgebreide beoordeling van onze dienstverlening! Fijn om te lezen dat u prima geholpen bent. We begrijpen dat de situatie waarin u verkeerde niet prettig was. Daarom proberen we iedereen ook zo duidelijk mogelijk op de hoogte te houden over de diverse te nemen stappen. Het is niet de bedoeling dat een klant daar zelf achteraan moet gaan. We horen dan ook graag in welk gedeelte u de communicatie minder goed heeft ervaren. Een verklaring van erfrecht is altijd maatwerk, en er is vooraf niet duidelijk te zeggen hoe lang het gaat duren. Gemiddeld duurt het 3 weken bij ons. Het record staat op 3 dagen. In uw geval duurde het 2 weken. Ter vergelijk: bij een traditionele notaris moet u 2 maanden wachten voordat hij überhaupt voor u aan de slag gaat. Voor wat betreft de navraag naar de twee aktes. Wij kunnen zien dat er aktes geregistreerd staan. Wij kunnen niet zien wat de inhoud ervan is, en of dat die wel of niet van belang zijn voor de aanvraag voor de verklaring van erfrecht. In uw geval blijken ze niet relevant, maar het kan dus ook anders zijn. We zien uw verbeterpunt graag tegemoet via [email protected]. En het staat u uiteraard vrij om uw waardering van onze dienstverlening aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het proces van Verklaring van Erfrecht is binnen een week afgehandeld en behandeld.
Bedankt voor deze positieve waardering van onze dienstverlening! Fijn om te lezen dat u de verklaring van erfrecht binnen een week in huis had. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Beetje uitzoekerij voor ons 70 plussers, het duurt iets langer maar is zeer betaalbaar in vergelijk met reguliere weg via notariskantoor
Bedankt voor deze positieve review! We zetten ons in om het proces voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken. Als u verbeterpunten voor ons heeft, die het proces voor u makkelijker hadden gemaakt, dan horen wij dat graag via [email protected]. In uw geval heeft het traject langer geduurd dan gemiddeld (namelijk anderhalve maand). Daarbij hebben wij bijna 4 weken moeten wachten op stukken die bij de gemeente vandaan moesten komen. Bij een regulier notariskantoor had dat niet anders geweest. Sterker nog, daar kunt u eerst 2 maanden wachten voordat u een eerste afspraak heeft met de notaris. Dus in vergelijk met de traditionele notaris hebben we alsnog veel sneller de verklaring van erfrecht geregeld, en ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Indien u onze dienstverlening toch een 9 of een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede communicatie via de mail Duidelijkheid en overzichtelijkheid Correct en heel tevreden
Hartelijk dank voor deze zeer positieve waardering van onze dienstverlening! Goed om te lezen dat u de goede communicatie en overzichtelijkheid heeft gewaardeerd. Leuk dat u heel tevreden bent. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De aanvraag op maandag ingediend, de verklaring op woensdagavond binnen. Uitermate efficiënt, duidelijk in communicatie en heerlijk correct. Kan niet anders dan aanbevelen!
Bedankt voor deze uitstekende evaluatie! Fijn dat we u op een efficiënte en correcte wijze heel snel aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op advies van ABN-AMRO Heb ik de DoeHetZelfNotaris ingeschakeld. Het contact met Notariskantoor Scherfke verliep goed en duidelijk via e-mail. Ik had het idee dat het wat lang duurde voor de Verklaring van Erfrecht was afgehandeld, maar dat zal te maken hebben met de zorgvuldigheid die hierbij is vereist. De in rekening gebrachte kosten leken me bij deze procedure reëel. Het is gebleken dat de afhandeling juist snel was verlopen. Daarom heb ik mijn beoordeling aangepast.
Heel erg bedankt voor deze uitgebreide review! Fijn dat het gehele proces probleemloos is verlopen. Tussen de aanvraag en het verkrijgen van de verklaring van erfrecht zat 2 weken. Dit is sneller dan gemiddeld, en binnen die tijd heeft u bij een traditionele notaris nog niet eens de eerste afspraak. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Goede ervaring.
Bedankt voor deze hele positieve beoordeling! We zijn blij dat de afhandeling als makkelijk, soepel en snel is ervaren. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Goede ervaring.
Eenvoudig en snel geregeld. Prima prijs-kwaliteit verhouding
Hartelijk dank voor deze prachtige terugkoppeling! Fijn om te lezen dat u de dienstverlening als snel en duidelijk beoordeelt, en dat tegen een prima prijs-kwaliteitverhouding. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlotte afhandeling en duidelijk in berichtgeving. Tevens is het kosten- plaatje natuurlijk fijn voor de consument.
Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij om te lezen dat u de vlotte afhandeling en duidelijke berichtgeving waardeert. En dat uiteraard allemaal tegen een scherpe prijs. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl