Ik ben heel positief omdat het proces verloopt zoals is beloofd. Alles digitaal, na iedere stap worden de vervolgacties snel uitgevoerd. Het identificeren metiDIN is heel praktisch. Ook voor voor familie die geen bank hebben die. Dat ondersteunt is het identificeren bij gemeente en vervolgens gegevens uploaden eenvoudig en efficiënt. Ook voor familie in het buitenland was de ondersteuning uitstekend met identificatie en aanvaarding via Teams. In eerdere situatie bij andere notaris moesten deze familieleden naar Nederland vliegen om te aanvaarden en identificeren. De prijs is heel transparant en totale kosten laag t.o.v. andere, traditioneel werkende, notariskantoren.
Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling, en uw persoonlijke ervaring met de dienstverlening! We werken inderdaad anders dan traditioneel werkende notariskantoren, en kunnen daardoor snel en goedkoop de diensten leveren. Tevens zijn we ook zo transparant mogelijk. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlotte afhandeling
Bedankt voor de mooie review! En goed om te vernemen dat het allemaal vlot afgehandeld is. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch de volledige vijf sterren waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In een tijd waarin je met je gevoelens al niet weet wat te doen en allerlei instanties je min of meer ook nog onder druk zetten is het een verademing om eens met een transparant bedrijf te werken. Geen gesmoes Duidelijke uitleg snelle reactie
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! Goed om te horen dat u de dienstverlening snel en duidelijk vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke uitleg, en snel het gevraagde document mogen ontvangen.
Bedankt voor deze beoordeling met een 10, top! Mooi dat u de verklaring van erfrecht snel heeft mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede communicatie mogelijk, is naar mijn ervaring zwak punt bij notariaat.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! En goed om te horen dat u de dienstverlening als zeer toegankelijk en vlot heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
goed en makkelijk
Bedankt voor de mooie review! En goed om te vernemen dat u de dienstverlening als goed en makkelijk heeft ervaren. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Super geregeld
Hartelijk dank voor deze korte en bondige review! Meer woorden zijn ook eigenlijk niet nodig om onze dienstverlening te beschrijven. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prettige communicatie en snelle afhandeling
Bedankt voor de mooie waardering van onze diensten! Wat fijn dat u de goede communicatie en snelle afhandeling benoemt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afwikkeling, goede communicatie!!!
Hartelijk dank voor deze 5-sterren review! En we zijn blij om te lezen dat u de snelle afwikkeling, en goede communicatie weet te waarderen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bijzonder duidelijke communicatie, elke stap werd keurig uitgelegd en het hele proces verliep snel.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! We waarderen het dat u de bijzonder duidelijke communicatie benoemt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel overzichtelijk en netjes geprijst
Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij dat onze dienstverlening duidelijk, overzichtelijk en netjes geprijsd is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb een verklaring van erfrecht laten opstellen. Communicatie was helder. Alles was veel sneller geregeld dan opgegeven. Echt een aanrader.
Bedankt voor deze beoordeling met een 10! Fijn dat u de dienstverlening als snel en perfect heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had aanvankelijk een ander notariskantoor om een offerte gevraagd inzake een Verklaring van Erfrecht maar na een week nog niets gehoord te hebben viel mijn keuze op Notariële Diensten. Via de site verklaringvanerfrecht.nl heb ik dan contact opgenomen. Ik kreeg gelijk de offerte en allerlei duidelijke informatie toegestuurd, ook over de tarieven. Alles uitstekend en snel afgehandeld en bij eventuele vragen kon ik hen bellen.
Bedankt voor deze positieve review! U heeft inderdaad een goede keuze gemaakt! Wij regelen de verklaring van erfrecht sneller en goedkoper dan dat een klassiek notariskantoor dat doet. Fijn dat u dat heeft gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
prima service, snel en accuraat
Leuk deze goede beoordeling, bedankt! En we zijn blij om te zien dat u de dienstverlening als prima, snel en accuraat heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Informeren ook tussentijds goed, ook als er onverwachte andere stappen genomen moeten worden. Alleen is de notaristaal niet altijd goed te begrijpen.
Hartelijk dank voor deze beoordeling! Fijn dat u de informatievoorziening als goed heeft ervaren. En we proberen altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren zonder vakjargon. Maar we kunnen het ons voorstellen dat het soms lastig te begrijpen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het gaat soepel en gemakkelijk. Kom je er toch niet helemaal uit, dan bel je even en wordt je keurig te woord gestaan. Prima systeem!!
Bedankt voor deze positieve recensie! En inderdaad, wij helpen graag (ook telefonisch) bij eventuele vragen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na online contact te hebben opgenomen voor een verklaring van erfrecht, begon alles gelijk te rollen. Het process ging heel snel met duidelijke instructies en updates. Al na 2 weken heb ik hem digitaal ontvangen. Goedkoper en veel sneller dan bij mijn eigen notaris! Deze service is zeker een aanrader!
Hartelijk dank voor deze positieve feedback! Fijn om te vernemen dat u de dienstverlening als makkelijk en heel snel heeft ervaren. En dat ook nog tegen een scherpe prijs! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima communicatie. Wat extra kosten voor nader onderzoek. aadit was vooraf bekend.
Bedankt voor uw review! Goed om te vernemen dat u goed geholpen bent. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch de volledige vijf sterren waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Eenvoudig en zeer duidelijk
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u de dienstverlening als eenvoudig en zeer duidelijk heeft ervaren. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch de volledige vijf sterren waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een goede betaalbare service. Alles wordt online geregeld, ook het tekenen van de akte. Ook een keer telefonisch contact gehad. Hier ook snel en duidelijk geholpen.
Een mooie beoordeling van onze dienstverlening, dank daarvoor! Goed om te vernemen dat u de dienst als duidelijk, snel en betaalbaar heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op advies van de bank heb ik een erfrechtverlaring aangevraagd. De hele procedure kon digitaal worden afgehandeld en binnen enkele werkdagen was dat geregeld.
Leuk om deze mooie review te mogen ontvangen! Fijn dat u de dienstverlening als snel en efficiënt heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede communicatie prima afhandeling
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! En goed om te vernemen dat alles prima afgehandeld is. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor het overlijden van mijn echtgenoot dachten we alles goed te regelen door alle bankrekeningen en/of te maken. Dat hielp maar half, voor 1 rekening was toch een verklaring van erfrecht nodig. De inkt van het testament was nog niet droog maar een verklaring van erfrecht zou wederom duur zijn. De bank wees mij op deze online notaris.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle en duidelijke service.
Hartelijk dank voor deze beoordeling! We vinden het goed om te horen dat we een snelle en duidelijke service hebben verleend. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke aanwijzingen en als je wat te vragen hebt wordt je snel telefonisch of via email geholpen
Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij dat alles soepel is verlopen, en dat u snel telefonisch en per e-mail bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden