Efficiënt snel en duidelijk geholpen

Ik ben heel positief omdat het proces verloopt zoals is beloofd. Alles digitaal, na iedere stap worden de vervolgacties snel uitgevoerd. Het identificeren metiDIN is heel praktisch. Ook voor voor familie die geen bank hebben die. Dat ondersteunt is het identificeren bij gemeente en vervolgens gegevens uploaden eenvoudig en efficiënt. Ook voor familie in het buitenland was de ondersteuning uitstekend met identificatie en aanvaarding via Teams. In eerdere situatie bij andere notaris moesten deze familieleden naar Nederland vliegen om te aanvaarden en identificeren. De prijs is heel transparant en totale kosten laag t.o.v. andere, traditioneel werkende, notariskantoren.

Vlotte afhandeling

• Gemak

In toch al een hektische tijn rustgevend

In een tijd waarin je met je gevoelens al niet weet wat te doen en allerlei instanties je min of meer ook nog onder druk zetten is het een verademing om eens met een transparant bedrijf te werken. Geen gesmoes Duidelijke uitleg snelle reactie

• Gemak

Duidelijke uitleg, en snel het gevraagde document mogen ontvangen.

• Gemak

Zeer toegankelijke en vlotte dienstverlening

Goede communicatie mogelijk, is naar mijn ervaring zwak punt bij notariaat.

goed en makkelijk

Goed geholpen

Super geregeld

• Gemak

Goede communicatie en snelle afhandeling

Prettige communicatie en snelle afhandeling

Super fijn

Snelle afwikkeling, goede communicatie!!!

• Gemak

Prettig, duidelijk, snel en betaalbaar

Bijzonder duidelijke communicatie, elke stap werd keurig uitgelegd en het hele proces verliep snel.

Duidelijk

Heel overzichtelijk en netjes geprijst

Snel en perfect

Ik heb een verklaring van erfrecht laten opstellen. Communicatie was helder. Alles was veel sneller geregeld dan opgegeven. Echt een aanrader.

Goede keus gemaakt!

Ik had aanvankelijk een ander notariskantoor om een offerte gevraagd inzake een Verklaring van Erfrecht maar na een week nog niets gehoord te hebben viel mijn keuze op Notariële Diensten. Via de site verklaringvanerfrecht.nl heb ik dan contact opgenomen. Ik kreeg gelijk de offerte en allerlei duidelijke informatie toegestuurd, ook over de tarieven. Alles uitstekend en snel afgehandeld en bij eventuele vragen kon ik hen bellen.

• Gemak

prima service, snel en accuraat

• Gemak

prima, doen wat ze zeggen

Informeren ook tussentijds goed, ook als er onverwachte andere stappen genomen moeten worden. Alleen is de notaristaal niet altijd goed te begrijpen.

Heel goed

Het gaat soepel en gemakkelijk. Kom je er toch niet helemaal uit, dan bel je even en wordt je keurig te woord gestaan. Prima systeem!!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Makkelijk en heel snel

Na online contact te hebben opgenomen voor een verklaring van erfrecht, begon alles gelijk te rollen. Het process ging heel snel met duidelijke instructies en updates. Al na 2 weken heb ik hem digitaal ontvangen. Goedkoper en veel sneller dan bij mijn eigen notaris! Deze service is zeker een aanrader!

Goed geholpen

Prima communicatie. Wat extra kosten voor nader onderzoek. aadit was vooraf bekend.

Makkelijk en snel

Eenvoudig en zeer duidelijk

Duidelijk snel en betaalbaar

Een goede betaalbare service. Alles wordt online geregeld, ook het tekenen van de akte. Ook een keer telefonisch contact gehad. Hier ook snel en duidelijk geholpen.

Snelle en efficiënte adfhandeling

Op advies van de bank heb ik een erfrechtverlaring aangevraagd. De hele procedure kon digitaal worden afgehandeld en binnen enkele werkdagen was dat geregeld.

goede communicatie prima afhandeling

Goede communicatie prima afhandeling

• Gemak

Snel, efficiënt en betaalbaar.

Voor het overlijden van mijn echtgenoot dachten we alles goed te regelen door alle bankrekeningen en/of te maken. Dat hielp maar half, voor 1 rekening was toch een verklaring van erfrecht nodig. De inkt van het testament was nog niet droog maar een verklaring van erfrecht zou wederom duur zijn. De bank wees mij op deze online notaris.

Zeer goede ervaring

Snelle en duidelijke service.

Alles ging soepel

Duidelijke aanwijzingen en als je wat te vragen hebt wordt je snel telefonisch of via email geholpen

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden