Akte is zeer snel afgegeven
Snelle service, duidelijke communicatie, laagdrempelige manier om evt. vragen te stellen.
Goede ervaring en niet duur vergeleken bij een andere notaris.
Na overlijden van mijn vrouw moesten we een verklaring van erfrecht hebben. Onze vaste notaris had eind juni tijd. Toen besloten dit via LexNext te doen en dat is vlot en goed gegaan.
Maar begrijp nu wel waarom. Prima werk.
VVE was snel geregeld. Communicatie in duidelijke taal
Alles naar wens verlopen. Hele goede en snelle communicatie.
Snel en accuraat geholpen. Een ieder kon van uit zijn eigen thuis omgeving de dingen regelen die hij moest regelen. Je moet wel enige digitale vaardigheid hebben. Maar dan is het niet moeilijk en gaat het snel, binnen 3 weken waren de documenten in huis. Een dikke plus.
De diensten werden correct en zorgvuldig afgehandeld.
Snel, efficient, duidelijk.
Degelijk snel en overzichtelijk
Goede digitale vertaling. Snelle en adequate afhandeling van administratieve zaken zonder iemand te spreken. Persoonlijk zou ik de 1e intake telefonisch houden, maar dat is enkel een overweging van de dienstverlener.
Wij hebben een verklaring van erfrecht aangevraagd en waren zeer verrast over de vlotte afhandeling. Tussen moment van aanvragen en ontvangen van de verklaring van erfrecht zat ongeveer 10 dagen. Het versturen van de gevraagde documenten ging ook erg makkelijk via de beveiligde links. Prijs is ook erg acceptabel, duidelijke prijsopgave vooraf en duidelijke informatie voor welke extra diensten er kosten bij komen. Kortom, wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen LexNext aanraden.
Het was gemakkelijk om de verklaring van erfrecht aan te vragen, duidelijk om het formulier in te vullen en binnen heel korte tijd hadden we de verklaring van erfrecht. Waarvoor grote dank. Het voorbehoud is omdat we er nu nog niets mee gedaan hebben. We hebben er alle vertrouwen in dat het ons gaat helpen bij acties die ons nu nog vreemd zijn, bijvoorbeeld belastingaangifte doen voor mijn overleden vader of de bankzaken van mijn moeder regelen. Dat gaan we binnenkort, hopelijk succesvol, doen. Maar dank voor uw service!
Hartelijk dank voor uw review. Mede door de snelle reactie van alle erfgenamen hebben wij het dossier voor u in korte tijd kunnen afronden. Hopelijk kan ik uw voorbehoud wegnemen; de aan u verstrekte verklaring van erfrecht is een notariële akte waarin de bepalingen in het, door de overledene, opgestelde testament zijn overgenomen. Er is geen reden om aan te nemen dat u deze niet kunt gebruiken voor de afwikkelingen. Juiste de digitale akte maakt het voor u makkelijker om deze te delen met organisaties zoals de Belastingdienst. Indien u onze dienstverlening toch de volledige vijf sterren waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Zeer snelle en goede afhandeling, prima geregeld!
Dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Je kunt direct aan de slag verificatie via idin is prima je hoeft zelf niets te organiseren met kopieën van ID. Documenten aanleveren via een beveiligde omgeving. Ze werken zeer snel en stapsgewijs zeer overzichtelijk allemaal.
Hartelijk dank voor uw review. Door het aanbieden van het identificeren en/of legaliseren via iDIN kan de gehele aanvraag digitaal verlopen en hoeft u bijvoorbeeld ook geen extra kosten te maken voor het legaliseren bij een gemeentehuis. Indien u onze dienstverlening toch de volledige vijf sterren waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Ik vroeg mij eerst af of het allemaal wel betrouwbaar zou zijn maar er zaten geen addertjes onder het gras. Scheelde uiteindelijk wel de helft van de prijs t.o.v. mijn lokale notaris. Terwijl de handelingen die je zelf moet doen zoals bepaalde documenten inscannen en uploaden vrij eenvoudig zijn.
Bedankt voor uw review. U zult bij ons zeker geen 'addertjes onder het gras' vinden. Transparantie vooraf over de kosten vinden wij juist erg belangrijk. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Wonende in het buitenland, het was voor mij lastig een verklaring van erfrecht te verkrijgen na het overlijden van mijn moeder. Ik dacht dat ik weer naar NL moest vliegen en een notaris bezoeken. Gelukkig net op tijd Notariele Diensten gevonden, alles opgelost voor een relatief zeer klein bedrag. Duidelijke uitleg, het was allemaal heel goed te volgen, ik wist steeds waar ik aan toe was. Petje af!
Hartelijk dank voor uw review! Het legaliseren van het aanvaardingsdocument van de erfenis via een afspraak met videoverbinding levert in het geval van het buiteland direct gemak op. Fijn om te lezen dat wij u daarmee veel extra werk en kosten hebben kunnen besparen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Mijn ervaring is dat ze snel en professioneel te werk gaan. Ik ben zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw review. Professionaliteit is uiteraard erg belangrijk en wat u ook mag verwachten van een organisatie als LexNext. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Aangename manier van werken: informatief en aanvullend tot compleet geheel. Daarnaast ook financieel gunstig. Aan te bevelen .
Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Laagdrempelig, snel, efficiënt en (veel) goedkoper dan de reguliere notaris.
Dank voor uw review! Door onze veelal geautomatiseerde en digitale werkwijze zijn de tarieven veel lager dan bij een lokale notaris. Dit komt ook de doorlooptijd van de aanvraag zeer ten goede. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Als je helaas noodgedwongen een verklaring van erfrecht nodig hebt, dan ben je hier aan het juiste adres. Vlotte afhandeling en heel gemakkelijk aan te vragen. Idin echt fantastisch! Slechts 2 schoonheidsfoutjes, de rekening klopte niet en de VVE was niet goed. Dat was echt wel jammer want dan moet je weer bellen. Wel goed bereikbaar per telefoon en direct opgelost, factuur aangepast. VVE daar waren ze toch wel iets heel belangrijks vergeten voor de afhandeling met de bank. Weer gebeld en Britt snapte het probleem direct. Die pakte goed door en binnen 3 dagen (weekend niet meegerekend) een nieuwe VVE. Dus geen 5 sterren voor het gemak want er moest extra heen en weer gemaild worden. Zeer correct aan de telefoon, behulpzaam, begripvol en adequaat. Via een link van de ABN-AMRO krijg je korting.
Dank voor uw review. Het niet opnemen van een volmacht in de verklaring van erfrecht is geen fout zoals u schrijft, maar wij begrijpen dat in uw dossier het wenselijk was geweest deze toch op te nemen. Daarom hebben wij u kosteloos een aangepaste verklaring van erfrecht toegezonden. Door het delen van uw ervaring kunnen wij onze processen waar nodig verbeteren. Hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Dit was voor mij een experiment dat zeer geslaagd is. Het contact en het insturen van alle Documenten gaat soepel. Ik ben zeer tevreden en kom volgende keer weer.
Hartelijk dank voor uw review en het in onze organisatie gestelde vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Ik heb de dienstverlening als prettig en accuraat ervaren.
Hartelijk dank voor uw review! Ook in dossiers met veel erfgenamen zorgen wij door onze accurate dienstverlening voor het juiste overzicht. Fijn om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren. Indien u onze dienstverlening toch de volledige vijf sterren waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Omdat het hele proces (in dit geval de aanvraag van een erfrechtverklaring) geautomatiseerd verloopt moet je wel de email in de gaten houden. Iedere stap is keurig uitgelegd en verliep vlot. Prima voor mij!
Bedankt voor uw review en mooie cijfer! De meeste communicatie verloopt inderdaad gemakkelijk via de e-mail en is dus op ieder moment van de dag te raadplegen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl