Zorgvuldig en snel

Duidelijke communicatie. Werd steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang

Snel vakkundig

Goed advies, snel en vakkundig.

Professionals

Snelle afhandeling, duidelijke uitleg. Een prima ervaring

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle afhandeling en uitstekende communicatie en terugkoppeling

De mailwisseling mbt de aanvraag en afhandeling van onze verklaring van erfrecht verliep bijzonder goed. Een goede tussentijdse terugkoppeling van de status en alle zaken werden snel en vakkundig afgehandeld. We zijn zeer tevreden!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vlot en netjes een verklaring van erfrecht

Via Google kwam ik hier terecht. De reviews zagen er goed uit. De doorlooptijd was echt heel kort en alles kon online. Alles netjes ontvangen. Professionele afhandeling. Zeer tevreden.

Snel en simpel

Snelle en simpele manier. Erg tevreden, ook de andere erfgenamen waren uiterst ccontent

Super makkelijk

Geweldig zo snel alles geregeld en dat voor een meer dan schappelijke prijs. Alles via e-mail en online echt TOP

Geweldig!

Communicatie via websites en e-mails is in één woord Geweldig. Zeer duidelijke uitleg en toelichting. Zeer snel antwoord.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Duidelijk en snel.

Informatie was duidelijk. Formulieren makkelijk in te vullen. Communicatie gedetailleerd. Duidelijke prijsopgaaf, geen verborgen kosten.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Levering van diensten gebeurt efficiënt en helder

Zie boven

Duidelijke communicatie

Bij iedere stap of download krijg je direct een bevestiging in de mail. Erg duidelijk gecommuniceerd welke documenten er nodig zijn.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Erg gemakkelijk. Alles vanuit huis te regelen.

Erg gemakkelijk. Alles vanuit huis te regelen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vlotte, accurate afhandeling tegen goed tarief

Handig dat je alles digitaal kunt aanleveren en regelen. Juiste en vlotte reactie. Gunstig tarief. Wij kregen niet door dat we dertig dagen moesten wachten wegens wen dertigdagenclausule. Na een telefoontje was dit opgehelderd maar we hadden er eigenlijk bericht over moeten krijgen. Deze werkwijze is geschikt voor mensen die de schriftelijke uitleg van de dienst goed kunnen begrijpen en overzien.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Doeltreffend, duidelijk, efficiënt en zeer klantvriendelijk.

Ik heb via deze diensten een verklaring van erfrecht laten regelen en ben hier zeer tevreden over. Het was snel geteld, uitstekend afgehandeld en bij vragen etc. ben ik duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. Tarieven zijn aantrekkelijk en zeer redelijk. Wanneer ik in de toekomst weer een notaris nodig heb dan ga ik zeker weer gebruik maken van deze dienstverlening.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vriendelijk en snel geholpen.

Ik heb nadat alles goed was geregeld nog een e-mail gestuurd met een vraag. De enqueteaanvraag was er sneller dan het antwoord op mijn vraag, daar is nog niet op gereageerd. Ook was was er wat mis gegaan met het versturen van e-mail naar de kinderen. Maar al met al best tevreden.

Snel, correct en betaalbaar

Na eerst een aantal offertes aangevraagd te hebben bij diverse notaris kantoren en wij enorm van de geoffreerde prijzen schrokken, zijn wij na enig zoeken bij de notariële diensten terecht gekomen. Het aangegeven tarief was in ieder geval stukken beter dan alle andere tarieven. Dus besloten gebruik te gaan kamen van de diensten van nd. Alle communicatie helder en vlot, eenvoudige procedures en als je er online niet uitkomt, kan je telefonisch contact opnemen, zonder dat hier een meerprijs aan vast zit. De akte was snel opgesteld en voor deze gepasseerd wordt, dien je de factuur te voldoen. Groot was onze verbazing dat deze lager uitviel dan gedacht. Mochten we in de toekomst nog een keer een akte van erfrecht nodig hebben, zullen we deze zeker door dit bedrijf laten opstellen.

Geweldig geholpen.

Afhandeling online razendsnel. Snelle en heldere communicatie. Schappelijk tarief.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prettig. Telefonisch bent u snel en makkelijk te bereiken. En daarna volgen van uw kant ook duidelijk en snel antwoorden. De financiële consequenties van de diverse mogelijkheden geeft u vooraf ook overzichtelijk aan. Dank.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goede tussentijdse communicatie met juiste verwachtingen

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer goed en snel geregeld

Zeer goed en snel geregeldH

Prima en vlotte afhandeling

De hele procedure is heel goed verlopen. De instructies aangaande wat we moesten doen en aanleveren waren heel duidelijk. De feedback omtrent de door ons ingevulde formulieren werd heel snel gegeven en de afronding van het geheel is vlot verlopen. Al met al een goede ervaring!

Duidelijk en snel

Duidelijke en snelle reacties. Mogelijk vooraf een meer duidelijke specificatie van extra kosten als erfenis niet zuiver geaccepteerd wordt.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Het was een langdurig traject.

Voor ons betrof het een relatief eenvoudige verklaring van erfrecht. We waren dan ook in de veronderstelling dat het snel geregeld zou zijn. Echter tussen aanvraag en de ontvangst van de verklaring van erfrecht zat ruim 3 maanden. Opdracht gegeven op 5 april en ontvangst verklaring 9 juli. Het zal er ook mee te maken hebben dat het bij de gemeente lang heeft geduurd maar we hebben ook niet het idee dat er echt tussentijds actie werd ondernomen. Op zich is het traject verder goed verlopen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer duidelijke, gebruiksvriendelijke site. Uiterst efficient en vlot.

Het hele proces verliep uiterst vlot en deskundig. Kosten zijn zeer transparant en de te nemen stappen worden duidelijk uitgelegd. Vragen worden goed en snel beantwoord.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel en zeer efficiënt tegen leuk tarief.

Proces loopt soepel. Ze reageren steeds zeer snel. Verder duidelijke instructies.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl