correct

Jammer dat het verlenen van diensten gaat tot de kantonrechter bij beneficiair aanvaarden en er toch nog extra werk voor de nabestaanden is als de bewindvoerder niet erg bereidwillig is om de zaak te behandelen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijk, correct, snel en relatief goedkoop

Communicatie liep vlot en duidelijk, eens compleet was alles snel afgehandeld. En letterlijk 65% goedkoper dan de eerst onderzochte notaris.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Een verklaring van Erfrecht aanvragen online is toch lastig omdat je dit gelukkig niet zo vaak hoeft te doen. Maar gelukkig zijn jullie ook goed telefonisch bereikbaar bij vragen. Ik ben goed geholpen en de kosten zijn niet zo hoog als een afspraak bij de notaris aan tafel.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijke, snelle en professionele afhandeling.

Prettig en zeer adequaat.

Doen wat ze beloven

Je wordt van elke stap die er gezet moet worden op een duidelijke manier geïnformeerd.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Een prima online service voor een verklaring van erfrecht.

Ik heb deskundig, gemakkelijk en snel online een verklaring van erfrecht gekregen. De kosten zijn in vergelijking met een bezoek aan de notaris veel goedkoper. En alles ging prima.! Heel erg tevreden.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima optie online, wordt netjes afgehandeld

Al met al netjes afgehandeld. Je krijgt regelmatig een update maar een kleine manco is dat je niet kan zien hoever je in het proces bent en wie van de erfgenamen nog een actie online moet doen. Daarmee zou het proces veel sneller kunnen.

Snel en efficient

Snel en efficient. Goed communicatie en advies.

erg laagdrempelig en effectief

Was zeer eenvoudig om digitaal alle benodigde info t.b.v. verklaring van executele aan te leveren. Ook de identiteitsverificatie via IDIN werkte eenvoudig. Werkproces verliep vlot, met duidelijke tussenmeldingen. Alleen jammer dat de verklaring van executele in mijn spam mailbox terecht kwam, waar ik hem pas een dag later vond.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snelle duidelijke afhandeling !

De informatie vooraf was heel helder. De afhandeling en benodigde actie die wij moesten doen was ook duidelijk. Voortgang werd gemonitord, wie had wat ingeleverd. De terugkoppeling was ook duidelijk en de documenten werden correct en vlot afgeleverd .. Hele goede communicatie per mail.! ( oh ja , tarief ook duidelijk en vergeleken met andere aanbieders zeer redelijk ! )

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Als prima ervaren was duidelijk in te vullen En werden goed op de hoogte gehouden

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Oke

Een goede en duidelijke verwerking.

Snel, efficiënt en klantvriendelijk

Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Duidelijke aanwijzingen was ze nodig hebben om deze op te kunnen stellen en daarna heel snel de verklaring. De opgegeven prijs is ook wat we hebben betaald, zonder onverwachte extra kosten. Zeker een aanrader.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima service en zeer snelle en correcte afhandeling.

Communicatie is duidelijk en bij elke stap in het proces is duidelijk omschreven wat aangeleverd of gedaan moet worden. Zeer snelle reacties na aanleveren documenten e.d. waardoor het hele proces zeer spoedig doorlopen kan worden. Alles is online te regelen waardoor geen extra tijd voor afspraken bij een notaris nodig is. Ik ben zeer tevreden in alle opzichten met de geleverde diensten.

Snel , duidelijk, goed bereikbaar

Kundig advies, accurate afhandeling

Vlot en duidelijk

Erg eenvoudig en door de directe reacties op je mail is het hele proces simpel en vooral erg gemakkelijk.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Professioneel en betrouwbaar

Wordt heel goed en snel gereageerd en afgehandeld. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en wijze van communiceren .

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heel het proces verliep soepel, alles via email. En uiteindelijk duurde het nog geen twee weken. Aanrader.

Prima, snel, gemakkelijk

Fijn dat alle identificatie met idin kon

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle afhandeling, zeer duidelijk allemaal

Snelle afhandeling

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Snel geregeld

Communicatie was goed en snel geregeld Het was eigenlijk heel makkelijk

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vanaf 1e contact tot het binnen krijgen van de gevraagde documenten heeft precies een week geduurd. In 1 woord geweldig.

Supersnelle en correcte afhandeling

Na het geven van de opdracht werd werkelijk elke stap supersnel afgehandeld en tot in detail digitaal terug gekoppeld. Als je ook maar een beetje feeling hebt met digitale afhandeling, dan raad ik het iedereen aan.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

goede snelle duidelijke service.

Bij onduidelijkheden even gebeld en werd vriendelijk en daadkrachtig geholpen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heel goed en duidelijk geholpen

Alles goed duidelijk ervaren , goed bereikbaar en snelle antwoorden op mijn vragen. Fijn dat alles digitaal kan.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl