Beter kan het niet.

Zeer tevreden. Efficiënt proces. Bij aanleveren documenten volgt er direct vervolg actie. De verklaring van executele vrijdag gestart en donderdag van de notaris ontvangen. Waar andere kantoren 4 weken aanhouden en 2x zo prijzig zijn. Top!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Prima online, betaling is helaas niet goed gegaan

Prima online afhandeling. Website gebruikersvriendelijk. Belanging ging helaas niet goed en werd niet door de systemen herkent, ondanks mijn iDeal betaling. Ik had antwoord verwacht en belde na een aantal dagen. Telefoon werd prima opgenomen en ik werd geholpen. Vreemd meneer, ik zie uw betaling wel in de systemen. Ik geef het door. In totaal heb ik 3 dagen dagelijks 1 keer gebeld tot het opgelost was. Vertraging was vervelend, we willen dingen doorpakken verklaring van erfrecht was hierin cruciaal. In totaal 14 dagen vertraging.

Goed geholpen!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Verklaring van erfrecht binnen 4 werkdagen, super snel en gemakkelijk.

Binnen 4 dagen een verklaring van erfrecht voor 2 personen zonder testament. Ging erg gemakkelijk zonder dat je daar voor naar een notariskantoor moet.

In een woord, Uitstekend

Zowel in prijs, snelheid en communicatie, Uitstekend. Nemen een hoop werk uit handen en dat is fijn in die toch al verdrietige periode .

uitstekende service en bereikbaarheid

Snelle en efficiënter service. Goede beveiliging maar niet hinderlijk, je wordt gemakkelijk door gelinkt. Schrik wel wat van de prijs, misschien valt daar nog wat aan te doen..

Zeer goede ervaring

Duidelijke communicatie Proces gaat snel Zeer tevreden

Zeer snel

Donderdag had ik voor het eerst contact, maandag had ik het document waar ik om vroeg. Sneller kan niet.

• Gemak
  • Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.

Via internet deze service gevonden. Zeer snel en accuraat werd er gehandeld. Binnen enkele dagen was alles rond. Zeer aanbevolen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle service maar erg duur

Alles vlot afgehandeld maar voor een paar klikken op de knop moet je 298 euro betalen het lijkt een geheel geautomatiseerd proces. Ze zijn een van de goedkoopste maar je doet zelf het meeste werk dus vraag mij af waarom het zoveel moet kosten.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijk en zeer vlot geregeld

Het is duidelijk en makkelijk Ik werd de volgende dag meteen gebeld en een dag later was alles klaar

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heel snel, makkelijk en duidelijke voortgang

Mijn eerste idee was moeten we dit wel zo doen. Maar gezien de prijs en het feit dat je nergens naar toe hoeft te gaan was dit een betere optie. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang, het gaat snel en het is ook vooral erg makkelijk. In tijden waarin het al druk is en je bezig bent met rouw dan is dit een super servies. Ik zou het dan ook iedereen aanraden!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Als een geoliede machine!

Petje af voor het systeem waarmee e.e.a. gerealiseerd wordt.

Vlot en helder

De akte die wij nodig hadden na het overlijden van onze moeder hebben we razendsnel binnen. Alle stappen in het proces werden helder uitgelegd en we werden stapsgewijs meegenomen in de acties die we moesten ondernemen. Heel prettig.

Prima een tevreden cliënt

Goed en snelle communicatie en financieel heel aantrekkelijk.

Perfect geregeld

Goede uitleg hoe het werkt, en snelle afhandeling

• Communicatie N.v.t.

Snelle reactie op vragen. Duidelijke uitleg. Correcte afhandeling

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Paar x telefonisch contact gehad en werd dan direct geholpen. Mocht ik dit weer ooit bij de hand krijgen,schakel ik ze gelijk weer in .

Prima verlopen

Alles werd snel geregeld en we werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook was het voordelig.

erg goed

alles wordt duidelijk en goed uitgelegd en ook de acties zijn logisch, wel moet iemand van de familie de regie doen. Dit alles levert een lagere rekening op als bij een notaris niet via internet.

Prima, snel enN accuraat

Zie boven

• Communicatie N.v.t.

Uitstekend geholpen

Zeer snel en vakkundig geholpen na het aanvragen van een verklaring van executele. Vooral de regelmatige communicatie over de voortgang van de aanvraag heb ik als zeer prettig ervaren.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snelle en betaalbare verzorging verklaring van erfrecht

Vanwege de kosten bij onze eigen notaris, op zoek naar een minder dure mogelijkheid om een verklaring van erfrecht te verkrijgen via internet. Hetgeen zeer goed bevallen is, zoals gezegd, zeer snel, en betaalbaar.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, duidelijk en correct.

Aangezien in onze situatie de erfenisverdeling heel simpel leek (geen bijzonderheden, geen erfbelasting verschuldigd, geen testament, geen eigen huis…. ) had ik niet verwacht dat we een Verklaring Van Erfrecht nodig zouden hebben. De RABOBANK dacht daar helaas anders over. Het tarief van de plaatselijke notaris was hoog, daarom zocht ik op internet en kwam bij VerklaringVanErfrecht.nl uit. Dat heeft veel tijd en geld bespaard!

Uitstekende dienstverlening

Duidelijk Makkelijk aan te vragen Telefonisch goed bereikbaar Duidelijke antwoorden Goede medewerking als er wat problemen zijn Goede communicatie Uiteindelijk een dienstverlener waar ik voorbidt soort aanvragen zeker terug keer

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden