Prima ervaring, snelle communicatie, werd goedvop de hoogte gehouden van de vooruitgang, alleen jammer dat de verklaring van erfrecht in de spam terecht is gekomen, waardoor er vertraging was in de afwikkeling. Alle andere communicatie kwam wel goed binnen.
Hartelijk dank voor uw uitstekende review! We zijn blij te horen dat u een prima ervaring heeft gehad met onze snelle communicatie en dat u goed op de hoogte werd gehouden van de voortgang. Het spijt ons te horen dat de verklaring van erfrecht in uw spamfolder terecht is gekomen en dat dit heeft geleid tot een vertraging in de afwikkeling. We begrijpen hoe vervelend dat kan zijn en zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Helaas hangt dit vaak samen met de mail-instellingen die onze klanten hebben. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
goed geholpen voor de afhandeling van een verklaring van Erfrecht en verklaring van Executele
Originele beoordeling
Jammer dat de verklaring via de notaris in de spam terecht kwam. Hierdoor een paar dagen tijd verloren.
Hartelijk dank voor uw review en de feedback. We zijn blij te horen dat u onze service als prima heeft ervaren. Het spijt ons te horen dat de verklaring via de notaris in uw spamfolder terecht is gekomen en dat dit heeft geleid tot een vertraging van een paar dagen. We begrijpen hoe vervelend dat kan zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en kundig
Hartelijk dank voor uw uitstekende review! We waarderen uw korte en krachtige feedback – net zoals wij onze diensten graag leveren: snel en kundig. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede betrouwbare ervaring. Het scheelde me aanzienlijk tov een offerte die van een andere notaris had gekregen
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u onze dienstverlening als goed, duidelijk en praktisch heeft ervaren. Het is fijn om te weten dat uw ervaring met ons betrouwbaar was en dat onze tarieven aanzienlijk voordeliger waren in vergelijking met een andere notaris. Uw feedback bevestigt onze inzet om betaalbare en efficiënte oplossingen te bieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gemakkelijk bereikbaar, korte lijnen en begrijpelijke documenten en communicatie. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze dienstverlening als gemakkelijk, toegankelijk en overzichtelijk heeft ervaren. Uw complimenten over onze bereikbaarheid, de korte lijnen en de begrijpelijke documenten en communicatie waarderen wij zeer. Wij streven ernaar om onze processen zo eenvoudig en klantvriendelijk mogelijk te houden, en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De gevraagde documenten waren vlot en zorgvuldig verwerkt. Na iedere stap direct een terugkoppeling via de mail. Ook telefonisch zeer adequaat geholpen.
Dank voor uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vlotte en zorgvuldige verwerking van uw documenten en dat u onze terugkoppeling via e-mail en telefonische hulp als adequaat heeft ervaren. Om onze dienstverlening nog verder te verbeteren, zouden we graag willen weten wat we kunnen doen om in de toekomst een nog hogere score van u te mogen ontvangen. Uw feedback is voor ons van grote waarde, zodat we de volgende keer een 10 mogen ontvangen. U kunt u tips delen door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles online kunnen regelen, snel reageren. Van alles op de hoogte gehouden, hoever alles was. Alles binnen 1,5 week kunnen regelen, toen had ik de verklaring al binnen. De prijs was een stuk goedkoper dan bij een gewone notaris. Alles goed en snel geregeld. Mijn complimenten.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid en kostenefficiëntie van onze dienstverlening. Het is fijn om te weten dat u alles online heeft kunnen regelen en dat u het heeft gewaardeerd dat u steeds op de hoogte werd gehouden van de voortgang. We zijn er trots op dat we binnen 1,5 week de verklaring konden leveren en dat u onze tarieven voordeliger vond dan die van een reguliere notaris. Uw complimenten worden zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ben tevreden over de snelle en correcte behandeling
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de snelle en correcte behandeling van uw aanvraag. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we waarderen uw vertrouwen in onze service. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb en goede ervaring gemaakt en kan deze dienst aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw positieve review en de perfecte score van een 10! We zijn blij te horen dat u een prima, eenvoudige en goede ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Uw aanbeveling betekent veel voor ons en we waarderen uw vertrouwen in onze service. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
alles online, goede terugkoppeling van de processtappen
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Wat fijn dat u ons met een 10 heeft geoordeeld en dat u onze dienst als efficient heeft ervaren. Aangezien we online werken, zien we duidelijke communicatie door middel van terugkoppelingen over het proces als essentieel onderdeel. Fijn om te weten dat u dit gewaardeerd heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De begrafenisondernemer gaf me de raad om me aan te melden bij de nabestaandedesk. Daar kwam ik de notariële diensten tegen. Ik heb hier de Verklaring van Erfrecht aangevraagd. Goede communicatie via e-mail. Van alles op de hoogte gehouden, hoever alles was. Het heeft nog geen 4 weken geduurd en had ik de verklaring binnen. De prijs was een heel stuk goedkoper, dan bij een gewone notaris. Alles goed en snel geregeld.
Hartelijk dank voor uw top review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid en kwaliteit van onze dienstverlening. Het is goed om te weten dat de communicatie via e-mail duidelijk was en dat u de regelmatige updates heeft gewaardeerd. Wat fijn dat we u hebben verrast met onze snelheid en dat u onze tarieven concurrerend vond in vergelijking met een reguliere notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Via app abn-amro beroep op gedaan en goede ervaring zoals boven aangegeven. Voor mij als redelijke digibeet koste het wel veel moeite,maar voor meer vaardiger mensen denk ik geen enkel probleem
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u onze service als vlot, zorgvuldig en begrijpelijk heeft ervaren. Het is fijn dat u, ondanks de uitdaging als redelijke "digibeet", een goede ervaring heeft gehad en ons heeft gevonden via de ABN-AMRO app. We streven ernaar om onze diensten zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen, en uw feedback helpt ons hierbij. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gemakkelijk zelf aan te vragen en stukken goedkoper
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze diensten als zeer goed heeft ervaren en dat u het gemakkelijk vond om zelf de aanvraag te doen. Het is fijn om te weten dat u ook tevreden bent met de kostenefficiëntie van onze service. Uw feedback is voor ons van grote waarde en wordt zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Medewerkers van de Notariële Diensten zijn vakkundig en correcte met het beantwoorde van de vragen. Eerste maal dat ik van de digitale diensten heb gebruik gemaakt, ik ben er zeer content mee. Wat aandacht dient te hebben is de documenten welke door de Notaris wordt verstuurd.
Hartelijk dank voor uw geweldige review! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met het vakkundige en snelle werk van onze medewerkers en dat u onze digitale diensten als positief heeft ervaren. Uw complimenten over onze correcte beantwoording van uw vragen worden zeer gewaardeerd. We zijn blij dat u content bent met onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bij het aanvragen van een verklaring van erfrecht alle documenten en benodigde identificatie stappen tijdig aangeleverd. Moet hierbij opmerken dat ik de tijd tussen de verschillende stappen in het proces onnodig lang vind. Op dinsdag 23 juli een betalingsverzoek ontvangen en onmiddelijk voldaan. In de verwachting dat e.e.a. binnen de aangegeven 4 werkdagen zou worden geleverd. Na 5 dagen een herinnering gestuurd. 2 dagen erna, bij geen reactie, nog een. Vervolgens de reactie ontvangen dat de betaling niet ontvangen is. Hiervoor direct het bewijs van betaling aangeleverd. Dag erna mocht ik een betalingsherinnering ontvangen???!!! Hierop telefonisch contact gezocht en kort daarna bevestiging van betaling ontvangen met de mededeling dat binnen 5 werkdagen de verklaring wordt geleverd. Zonder excuses voor de al opgelopen vertraging er gewoon een week aan toevoegen? Niet onder de indruk. Prijs mag competitief zijn, maar de dienstverlening kan beter en sneller zonder onnodige vertragingen tussen de stappen. Wacht nog steeds op mijn verklaring van erfrecht.
Dank voor uw review. Helaas is er met de verwerking van uw betaling inderdaad iets niet goed gegaan waardoor er een vertraging in het versturen van de verklaring is ontstaan. En vervolgens kwam de mail ook niet aan en hebben we de verklaring naar een ander mailadres gestuurd. Het spijt ons dat dit in uw geval niet goed verlopen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
duidelijke instructies voor aanvragen van verklaring van erfrecht. Het lastige is wel dat in ons geval formeel mijn moeder eea dient te regelen terwijl in de praktijk het wel op zoon neer komt. Tarieven zijn zeker vergeleken met reguliere notaris concurrerend. Ik zou het zeker aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u onze online service, vooral in deze moeilijke tijden, als nuttig heeft ervaren en dat u onze instructies voor het aanvragen van de verklaring van erfrecht duidelijk vond. We begrijpen dat de formele aspecten van dergelijke procedures soms verwarrend kunnen zijn, vooral als andere familieleden de praktische zaken afhandelen. Het is fijn om te weten dat u onze tarieven concurrerend vindt ten opzichte van reguliere notarissen, en we waarderen uw aanbeveling zeer. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede uitleg en altijd snel telefonisch bereikbaar. Bereid mee te denken bij vragen.
Hartelijk dank voor uw fantastische review en de perfecte score van een 10! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vriendelijkheid van ons personeel en onze bereidheid om u bij vragen direct te helpen. Het doet ons goed dat u de uitleg duidelijk vond en dat u onze telefonische bereikbaarheid en bereidheid om mee te denken waardeert. Uw positieve ervaring is precies waar we naar streven. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring is dus positief.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u een duidelijke procedure en snelle reacties heeft ervaren tijdens uw aanvraag. Het is fijn om te weten dat u tevreden bent met onze service en dat uw ervaring positief is geweest. Uw feedback is voor ons belangrijk en wordt zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles online af kunnen handelen met snelle reacties en al boven verwachting snel de verklaring van erfrecht mogen ontvangen. Kan het aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is geweldig om te horen dat u de aanvraag en afhandeling van de verklaring van erfrecht als snel en efficiënt heeft ervaren. We zijn blij dat u onze online diensten als handig en responsief heeft gevonden en dat de verklaring sneller dan verwacht is ontvangen. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Stap voor stap goed begeleid in aanvraag voor Verklaring van Erfrecht, duidelijke communicatie over inhoud van de opdracht en de opdrachtbevestiging met daarin heldere prijsafspraken.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Het is prettig om te horen dat u tevreden bent met onze duidelijke intake procedure en de begeleiding bij het aanvragen van de Verklaring van Erfrecht. We zijn blij dat u onze communicatie, zowel over de inhoud van de opdracht als de prijsafspraken, als helder heeft ervaren. Uw feedback over de telefonische ondersteuning is ook zeer gewaardeerd; het is belangrijk voor ons dat onze klanten zich goed geïnformeerd en ondersteund voelen tijdens het gehele proces. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Men reageert snel en adequaat op vragen. Ze gaan snel en goed aan de gang. Prima service en goede afhandeling.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle en adequate reactie op uw vragen en de afhandeling van uw zaken. We streven ernaar om onze klanten een snelle en efficiënte service te bieden, en het doet ons goed te weten dat u dit zo heeft ervaren. Uw complimenten over onze service en afhandeling zijn een mooie bevestiging van ons werk. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Helaas kom je soms niet onder bepaalde verplichtingen na het overlijden van een naaste uit. Doordat je al voldoende aan je hoofd heb zit niet op nog extra rompslomp te wachten daardoor is het fijn dat de afhandeling digitaal gebeurd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status, wel met in mijn ogen standaard mailtjes waardoor je soms toch met een vraagteken zit. Ik ben content met de afhandeling tegen een schappelijke vergoeding!
Hartelijk dank voor uw review en uw waardevolle feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de eenvoudige aanvraagprocedure en de communicatie tijdens het proces. We begrijpen dat deze periode al moeilijk genoeg is en dat u niet op extra rompslomp zit te wachten. Daarom streven wij ernaar om het proces zo soepel en digitaal mogelijk te laten verlopen. Onze (deels) geautomatiseerde processen/mailtjes helpen ons om de snelheid erin te houden, terwijl we u op de hoogte houden van de voortgang. We merken op dat u de statusupdates soms als standaard mailtjes ervaart en dat dit soms vragen opriep. Mocht er onduidelijkheid zijn, staan we altijd klaar om uw vragen persoonlijk te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Had binnen 8 dagen de gevraagde verklaring van erfrecht in huis. Makkelijk aan te vragen en stap voor stap op de hoogte gehouden.
Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn blij om te lezen dat u onze service als zeer snel en correct heeft ervaren, en dat de gevraagde verklaring van erfrecht binnen 8 dagen bij u thuis was. Het is goed om te weten dat u het aanvraag proces als gemakkelijk heeft ervaren en dat onze stapsgewijze communicatie u tevreden heeft gesteld. Uw positieve feedback is een mooie bevestiging van onze inspanningen om een uitstekende service te bieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht in 1 week geregeld en zeer duidelijke communicatie.
Hartelijk dank voor uw uitstekende review en het toekennen van een 10. We zijn blij te horen dat de verklaring van erfrecht binnen één week is geregeld en dat u onze communicatie als zeer duidelijk heeft ervaren. Uw tevredenheid met de snelheid en helderheid van onze dienstverlening is precies waar we naar streven. Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback en uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl