Prima ervaring, snelle communicatie, werd goedvop de hoogte gehouden van de vooruitgang, alleen jammer dat de verklaring van erfrecht in de spam terecht is gekomen, waardoor er vertraging was in de afwikkeling. Alle andere communicatie kwam wel goed binnen.

goed/ correct

goed geholpen voor de afhandeling van een verklaring van Erfrecht en verklaring van Executele

Prima.

Jammer dat de verklaring via de notaris in de spam terecht kwam. Hierdoor een paar dagen tijd verloren.

Snel en kundig

goed , duidelijk en praktosch

Goede betrouwbare ervaring. Het scheelde me aanzienlijk tov een offerte die van een andere notaris had gekregen

Gemakkelijk, toegankelijk en overzichtelijk

Gemakkelijk bereikbaar, korte lijnen en begrijpelijke documenten en communicatie. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Vlotte en zorgvuldige verwerking

De gevraagde documenten waren vlot en zorgvuldig verwerkt. Na iedere stap direct een terugkoppeling via de mail. Ook telefonisch zeer adequaat geholpen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel en goedkoper dan notaris

Alles online kunnen regelen, snel reageren. Van alles op de hoogte gehouden, hoever alles was. Alles binnen 1,5 week kunnen regelen, toen had ik de verklaring al binnen. De prijs was een stuk goedkoper dan bij een gewone notaris. Alles goed en snel geregeld. Mijn complimenten.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Ben zeer tevreden om de snelle en correcte behandeling

Ben tevreden over de snelle en correcte behandeling

Prima, eenvoudig en goed

Ik heb en goede ervaring gemaakt en kan deze dienst aanbevelen.

efficient

alles online, goede terugkoppeling van de processtappen

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Goed en snel geregeld. TOP

De begrafenisondernemer gaf me de raad om me aan te melden bij de nabestaandedesk. Daar kwam ik de notariële diensten tegen. Ik heb hier de Verklaring van Erfrecht aangevraagd. Goede communicatie via e-mail. Van alles op de hoogte gehouden, hoever alles was. Het heeft nog geen 4 weken geduurd en had ik de verklaring binnen. De prijs was een heel stuk goedkoper, dan bij een gewone notaris. Alles goed en snel geregeld.

Vlot, zorgvuldig en begrijpelijk

Via app abn-amro beroep op gedaan en goede ervaring zoals boven aangegeven. Voor mij als redelijke digibeet koste het wel veel moeite,maar voor meer vaardiger mensen denk ik geen enkel probleem

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Gemakkelijk zelf aan te vragen en stukken goedkoper

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vakkundig en snel werk geleverd,

Medewerkers van de Notariële Diensten zijn vakkundig en correcte met het beantwoorde van de vragen. Eerste maal dat ik van de digitale diensten heb gebruik gemaakt, ik ben er zeer content mee. Wat aandacht dient te hebben is de documenten welke door de Notaris wordt verstuurd.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Komt eigen levertijden niet na

Bij het aanvragen van een verklaring van erfrecht alle documenten en benodigde identificatie stappen tijdig aangeleverd. Moet hierbij opmerken dat ik de tijd tussen de verschillende stappen in het proces onnodig lang vind. Op dinsdag 23 juli een betalingsverzoek ontvangen en onmiddelijk voldaan. In de verwachting dat e.e.a. binnen de aangegeven 4 werkdagen zou worden geleverd. Na 5 dagen een herinnering gestuurd. 2 dagen erna, bij geen reactie, nog een. Vervolgens de reactie ontvangen dat de betaling niet ontvangen is. Hiervoor direct het bewijs van betaling aangeleverd. Dag erna mocht ik een betalingsherinnering ontvangen???!!! Hierop telefonisch contact gezocht en kort daarna bevestiging van betaling ontvangen met de mededeling dat binnen 5 werkdagen de verklaring wordt geleverd. Zonder excuses voor de al opgelopen vertraging er gewoon een week aan toevoegen? Niet onder de indruk. Prijs mag competitief zijn, maar de dienstverlening kan beter en sneller zonder onnodige vertragingen tussen de stappen. Wacht nog steeds op mijn verklaring van erfrecht.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

mooie online service juist in moeilijke tijden

duidelijke instructies voor aanvragen van verklaring van erfrecht. Het lastige is wel dat in ons geval formeel mijn moeder eea dient te regelen terwijl in de praktijk het wel op zoon neer komt. Tarieven zijn zeker vergeleken met reguliere notaris concurrerend. Ik zou het zeker aanbevelen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vriendelijk personeel en altijd meteen bereid te helpen bij vragen.

Goede uitleg en altijd snel telefonisch bereikbaar. Bereid mee te denken bij vragen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

De procedure was duidelijk en er werd snel gereageerd

Mijn ervaring is dus positief.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Aanvraag en afhandeling verklaring van erfrecht ging snel en efficient!

Alles online af kunnen handelen met snelle reacties en al boven verwachting snel de verklaring van erfrecht mogen ontvangen. Kan het aanbevelen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijke intake en vervolgstappen, bij vragen telefonisch goed geholpen en duidelijk afsluiting.

Stap voor stap goed begeleid in aanvraag voor Verklaring van Erfrecht, duidelijke communicatie over inhoud van de opdracht en de opdrachtbevestiging met daarin heldere prijsafspraken.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima en snelle afhandeling van zaken

Men reageert snel en adequaat op vragen. Ze gaan snel en goed aan de gang. Prima service en goede afhandeling.

Simpele aanvraag en goede (mail)communicatie

Helaas kom je soms niet onder bepaalde verplichtingen na het overlijden van een naaste uit. Doordat je al voldoende aan je hoofd heb zit niet op nog extra rompslomp te wachten daardoor is het fijn dat de afhandeling digitaal gebeurd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status, wel met in mijn ogen standaard mailtjes waardoor je soms toch met een vraagteken zit. Ik ben content met de afhandeling tegen een schappelijke vergoeding!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer snelle en correcte service.

Had binnen 8 dagen de gevraagde verklaring van erfrecht in huis. Makkelijk aan te vragen en stap voor stap op de hoogte gehouden.

Alles zeer snel geregeld

Verklaring van erfrecht in 1 week geregeld en zeer duidelijke communicatie.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl