Correcte snelle oplossing voor een verklaring van erfrecht. En een zeer goede prijs voor de geleverde diensten.
Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zien niets liever dan tevreden klanten en zijn erg blij dat u onze service op deze manier omschrijft. Snel en eenvoudig is precies wat we als online dienstverlening willen zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Simpel in te vullen.
Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze dienst als eenvoudig heeft ervaren. Ondanks dat u positief klinkt over onze dienstverlening, zijn we benieuwd hoe we in de toekomst een 10 van u zouden mogen ontvangen. We willen niets liever dan onze klanten een perfecte ervaring bieden, dus we horen graag van u tips om dit te bereiken. U kunt dit delen door te mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ondanks dat mijn neef vreselijk lang wachtte met tekenen bleven ze altijd beleefd. Ik vond het fijn dat ze me veel werk uit handen genomen hebben maar ben nu wel heel blij dat het tot een goed einde is gekomen!
Hartelijk dank voor uw persoonlijke review en toekennen van een 10 voor onze service. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het uiteindelijke resultaat en dat we wat werk uit handen hebben kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, netjes en adequaat afgehandeld tegen een heel concurrerend tarief. Zeer positieve ervaring, dus zeker aan te bevelen!
Hartelijk dank voor uw uitstekende review! We hopen onze klanten altijd een positieve ervaring te kunnen bieden. Het doet ons goed om te horen dat we hierin geslaagd zijn en dat u onze als dienstverlening zou aanbevelen aan anderen. Een groter compliment kunnen we ons niet wensen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hele procedure eenvoudig thuis doorlopen. Steeds snelle reacties na iedere stap. Geen notarisbezoek nodig en zeker €400 bespaard t.o.v. traditionele werkwijze.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling met een 10! We zijn blij dat we u een ritje naar de notaris en geld hebben kunnen besparen. Door middel van onze efficiënte processen kunnen we lijntjes én de doorlooptijd zo kort mogelijk houden. Bedankt voor uw vertrouwen en de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik vond de te volgen procedure helder en vlot te doorlopen. ALs zeer prettig ervaren.
Hartelijk dank voor uw positieve review en een beoordeling met een 10! We zijn blij om te lezen dat u het proces als helder en vlot heeft ervaren. De tevredenheid van klanten is voor ons het allerbelangrijkste, dus het doet ons goed om te horen dat we hierin geslaagd zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie hierboven.
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review. Snel, efficiënt en duidelijk - precies zoals we als dienstverlening willen zijn. Dit in combinatie met een 10 maakt onze dag helemaal goed. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en accuraat geholpen en heel gemakkelijk alles online
Bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij dat u onze online service als snel en accuraat heeft ervaren. We streven er altijd naar om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een digibeet als ik had soms even hulp nodig zoals 3 pagina's testament omvormen naar één pdf document. En dat document later uploaden. Weet niet wat ook deed maar ineens was het oké.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn dat het proces goed is verlopen en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit. We kunnen ons voorstellen dat het even wennen is om bepaalde zaken online af te handelen, maar we zijn blij te horen dat u hierin geslaagd bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gemakkelijke procedure , snelle en goede communicatie en goedkoop
Hartelijk dank voor uw perfecte review! Zo zien we ze graag binnenkomen. Het doet ons goed om te lezen dat u het proces als gemakkelijk en snel heeft ervaren inclusief duidelijke communicatie en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit is precies waar we naar streven als bedrijf. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Eenvoudig en snel, met vriendelijke medewerkers
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en mooie woorden. Het doet ons goed om te horen dat u het proces als eenvoudig en snel heeft ervaren. Bovenal zijn we blij te lezen dat u onze medewerkers als vriendelijk omschrijft. Ondanks dat we online werken, staan we altijd telefonisch en per mail klaar voor onze klanten om het zo persoonlijk mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlot, efficiënt en vooral een hele duidelijke communicatie. Iedere stap die gedaan is / moet worden wordt duidelijk gecommuniceerd.
Hartelijk dank voor uw ontzettend positieve review! Zulke mooie woorden ontvangen we graag. Het doet ons goed om te horen dat alles efficiënt is verlopen door middel van duidelijke communicatie. We zien dit ook als één van de belangrijkste onderdelen in onze online dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het contact via de mail was eenvoudig (kijk wel je spam na want daar kan het ook in komen) alles snel geregeld.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u uw zaken eenvoudig en snel heeft kunnen regelen via onze online dienstverlening. We waarderen de tip om de spamfolder in de gaten te houden. Helaas hebben wij daar niet altijd invloed op, omdat dit te maken heeft met de instellingen van uw mail provider. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gevraagde document snel en gemakkelijk geregeld
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! We streven altijd naar een zo'n accuraat mogelijke service, waarbij snelheid en gemak voorop staan. Prettig om te horen dat we hierin geslaagd zijn bij u. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Via Nabestaandendesk.nl in contact gekomen met Notariele Diensten. De ervaring is bijzonder prettig verlopen, snelle en duidelijke communicatie, heldere dienstverlening en dat alles vriendelijk geprijsd.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u een bijzonder aangename ervaring heeft gehad met onze dienstverlening via Nabestaandendesk.nl. Het is goed om te horen dat de communicatie, helderheid, en prijs allemaal naar tevredenheid waren. Daarnaast hopen we klanten altijd een zo'n prettig mogelijk ervaring te geven en we zijn blij dat we hierin geslaagd zijn bij u. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke informatie, stap voor stap op de hoogte gehouden, zodat ik wist wat ik kon verwachten. Alles digitaal, ideaal. Binnen 2 weken was de verklaring van erfrecht rond
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u onze service als soepel en duidelijk heeft ervaren. Fijn dat het digitale proces voor u ideaal was en dat alles binnen 2 weken geregeld was. Dit is natuurlijk altijd ons streven, maar fijn dat onze samenwerking zo soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer duidelijke online stappen, hierdoor was eea snel voor elkaar
Hartelijk dank voor uw review en het toekennen van een 10! Feedback van onze klanten over onze service zijn altijd heel waardevol voor ons. Fijn om te horen dat alles eenvoudig en snel geregeld was en dat daarnaast de online stappen duidelijk waren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Van hun diensten gebruik gemaakt voor de aanvraag van een verklaring van erfrecht. Doordat het proces in grote mate geautomatiseerd is werkt het snel en doeltreffend. Communicatie is uitstekend. Ook dacht met belastingtechnisch met ons mee.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zien niets liever dan tevreden klanten en het doet ons goed om te lezen dat u ons als snel en doeltreffend omschrijft. Fijn dat u zowel de communicatie als meedenken van onze collega's op prijs heeft gesteld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Blij dat we met het team van Notariële Diensten in zee zijn gegaan. Het proces werkt gedegen en snel. En door de adequate communicatie was het ook direct duidelijk wat de status was en wie welke actie moest ondernemen.
Bedankt voor uw mooie woorden en positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met ons proces en de communicatie. Het is voor ons prettig om te weten dat u de stappen en acties als helder heeft ervaren. Het was een genoegen om u te helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een snelle manier om een verklaring van erfrecht te verkrijgen voor iedereen die digitaal behendig is Het bedrijf is ook telefonisch goed bereikbaar en dat is in deze tijd een grote pre. Ben zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent met onze snelle en eenvoudige service. Dat u onze telefonische bereikbaarheid als een grote plus ervaart, waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De communicatie was erg goed. Via de site kon het meeste al geregeld worden, terwijl de verdere afhandeling via de mail perfect is gelopen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij dat de afhandeling vlot is verlopen en dat u de samenwerking als prettig heeft ervaren. Het is goed om te horen dat zowel de website als de e-mailcommunicatie aan uw verwachtingen voldeden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Netjes, kordaat en duidelijk geholpen. Dank.
Bedankt voor uw review! We zijn blij te horen dat u netjes, kordaat en duidelijk bent geholpen. We streven altijd naar de hoogste tevredenheid, dus we zouden graag willen weten hoe we de volgende keer een 10 van u kunnen ontvangen. U kunt uw tips delen door te mailen naar [email protected]. Uw feedback is zeer waardevol voor ons! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vriendelijk en goede behandeling
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze vriendelijke en goede behandeling. We streven er altijd naar om onze dienstverlening op deze manier te blijven aanbieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is snel, duidelijk en online afgehandeld.
Bedankt voor uw kort en krachtige review! We zijn blij dat u onze dienst als snel en duidelijk heeft ervaren. Precies zoals we het graag zien! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn verzoek tot het opstellen van een verklaring van erfrecht is snel en efficiënt afgehandeld. Erg fijn!
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle en efficiënte afhandeling van uw verzoek. Het is altijd ons doel om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl