Uitstekend!

Goed advies, snelle reactie.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel en duidelijke communicatie.

Ik heb de communicatie via de mail als prettig ervaren. Snel en duidelijk.

Top bedrijf

Was wel een mail niet verstuurd geweest. Maar vervolgens hebben ze alles zo snel geregeld. Dus zeker een aanrader. Zelfs als er iets mis gaat

• Met welk product heeft u ervaring? Aangifte erfbelasting

Snelle afhandeling en goed contact

Via de site van de uitvaart onderneming uw adres gekregen en door u snel en goed geïnformeerd en goede links om aanvullende informatie te verkrijgen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Ten opzichte van andere zijn jullie niet duur. Er is een snelle service geleverd. Ik heb een paar keer contact met jullie gehad en toen ben ik netjes geholpen. Er wordt op een veilige manier gewerkt. Dankjewel voor jullie snelle en fijne hulp

Snelle service!

Alles vlot en keurig geregeld bij onze aanvraag verklating van erfrecht. Duidelijke informatie en contact.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prettige opvolging van de aanvraag

Duidelijk proces en ook goed bereikbaar voor vragen. Meer dan ik had verwacht voor een veel lagere prijs dan dat een notaris kantoor in mijn buurt ervoor vroeg. Kan me niet bedenken wat die meer hadden gedaan voor een veel hogere prijs.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heel erg goed altijd bereikbaar en heel snel

Heel goed

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle acties, duidelijke communicatie.

Snel en efficiënt

Ik werd goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Ook fijn was dat als ik vragen had, meteen telefonisch contact kon opnemen en werd geadviseerd. Duidelijke info over de verwachte onkosten. Kortom, ik ben zeer tevreden !

Gewoon uitstekend.

Er werd gewoon exact volgens mijn verwachting gehandeld. Snel en duidelijk.

Snel, betrouwbaar en gebruikersvriendelijk

Heel goed.

Vlot, effectief, geen gedoe

Het was een simpele afhandeling. Maar dat zegt niks natuurlijk. Ging super snel. Duidelijke communicatie. Blij met deze service.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Binnen 3 werkdagen de akte in de mail zo snel geregeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

snel, gemakkelijk en goed.

Snelle afhandeling, gemakkelijke identiteit vastgesteld via bank. snelle respons.

snel en acuraat

Snelle afhandeling, gemakkelijke invoer gevraagde documenten, dankzij de duidelijke beschrijvingen en een beperkt aantal overzichtelijke stappen. Ook vanuit het buitenland geen enkel probleem ervaren en kunnen we we nu verder met de geleverde verklaring van erfrecht

Matig

Ik heb een verklaring van erfrecht aangevraagd. Vervolgens kreeg ik bericht dat inschrijven bij het kadaster was ingetrokken en dat ik bij n andere notaris n legaat moest laten maken. Ik heb gebeld en opheldering gevraagd. Daar kreeg ik geen duidelijk antwoord. Ik ben verder gegaan bij een andere notaris en vervolgens krijg ik ineens bericht dat de verklaring klaar staat en of ik de nota wil betalen. Terwijl inschrijven in het kadaster niet is gebeurd. Waarom niet wachten tot ik dat legaat had?.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Toegankelijke website, snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding, goede communicatie over de voortgang van de aanvraag.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijke aanwijzingen/uitleg en snel geregeld.

Duidelijke uitleg en vlotte afhandeling.

Uitstekende behandeling

Uitstekende behandeling en benadering bij het afhandelen

Uitstekend!

Door een ongehuwde en kinderloze tante, bij leven, aangewezen als (2) executeurs, moesten wij de nalatenschap van deze tante gelijkelijk verdelen over 25 neven en nichten. Een gerenommeerd notariskantoor stelde dat een verklaring van erfrecht en een nabestaandenonderzoek door een notaris verplicht waren en deed daartoe een prijzig voorstel. Naar onze overtuiging konden wij volstaan met een verklaring van executele omdat zowel bank als verzekeringsmaatschappij daarmee genoegen namen. De nalatenschap was verder niet ingewikkeld: geld en wat spullen. Wij wisten precies wie de erfgenamen waren en konden hen zelf wel aanschrijven, aanvaarding vragen en verdelen. Uiteindelijk dure notaris vaarwel gezegd en via dit kanaal een snelle en betaalbare verklaring van executele gekregen. Binnen 1 week geregeld. Nalatenschap zonder verdere bemoeienis van een notaris afgehandeld. Bank en verzekeringsmaatschappij werken ook mee aan deze eenvoudige versie van afhandeling. Waarom moeilijk en duur als het gemakkelijk kan en mag?

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Alles goed en snel geregeld

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Het is een heel positieve ervaring geworden, daar waar ik eerst een beetje sceptisch was.

Daar ik geen echte digibeet ben, zag ik er een beetje tegenop om zo iets belangrijks als het aanvragen van een verklaring van erfrecht digitaal te laten verlopen. Echter die vrees duurde niet lang, die werd in het eerste telefoongesprek meteen weggenomen. Het hele proces daar na verliep naadloos en was er steeds een hele heldere communicatie. Alle stappen waren duidelijk en steeds was er een uitleg over wat ik moest doen en hoe ik het moest doen. Ook het afgesproken bedrag werd gehaald, wat maakt dat ik, in vergelijking met een “gewone” notaris, de helft minder kwijt was. Al met al een heel positieve ervaring, bedankt daarvoor.

Fast and good communication

Ben iedere keer goed en snel geholpen, zowel via de telefoon als via de mail. Responses waren snel en het personeel vriendelijk en knowledgeable. Vond het een beetje eng om online te regelen, maar zou zo weer doen. Het duurde 4 weken voordat ik een afspraak kon maken met een notaris kantoor… hier hebben ze gelijk aktie ondernomen

Professioneel en snel

Mijn gewenste verklaring van erfrecht, die ik onverwacht nodig bleek te hebben, werd zeer snel en professioneel geregeld..

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden