Snel, professioneel, goedkoop en fijn dat de service online kan. Ook bij informatievragen ben ik goed geholpen. Prettig contact en als ik weer notaris-service nodig heb ga ik zeker terug.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

adequate juridische dienstverlening zonder poespas

goede en begrijpelijke juridische dienstverlening, zeker ook voor wie in deze materie niet thuis is.

Matig

Als client heb ik 2x de notaris erop moeten wijzen dat er fouten zijn gemaakt bij het proces van uitvoeren van het opmaken van akte van erfrecht. Het testament is duidelijk in zijn verhaal, echter medewerker haalde erfgenamen door elkaar en had geen oog voor de onterfde kinderen. Er werd door medewerker verkeerde email gestuurd naar erfgenaam, met de persoonsgegevens van onterft kind. Jammer dat het proces niet vlot en foutloos is verlopen!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles keurig en snel afgewerkt

Voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

• Communicatie N.v.t.

positieve ervaring

mooi dat dit zo online kan geregeld worden !!

Snel en uitstekend geholpen

Het verzoek om een verklaring van erfrecht is snel opgepakt. Het digitaal afhandelen is een succes.

Volgens afspraak

Volgens afspraak zijn de diensten geleverd.

Waardeloos.

6 september factuur ontvangen m.b.t. aanvraag verklaring erfrecht. Deze zou ik binnen 4 werkdagen (na betaling) ontvangen. 7 september d.m.v. hun eigen Ideal-link betaald. 15 september kijk ik verwachtingsvol in mijn inbox maar .i.p.v. de gevraagde verklaring van erfrecht ontvang ik betalingsherinnering! Diezelfde dag nog teruggemaild (mét betalingsbewijs) dat factuur toch écht 7 september al betaald is. Reactie na Notariële Diensten: 0,0 niks, nop, nada. 18 september maar eens gebeld: "o ja, ik zie dat uw mail ontvangen is maar ben er nog niet aan toe gekomen. Ik zie dat u het betalingsbewijs heeft meegestuurd, We gaan het uitzoeken". 20 september nog geen reactie; weer gebeld met N.D. : Andere meneer: "ik zie dat u gebeld heeft, ik ga het nog eens doorzetten naar financiële afdeling". 24 september, inmiddels zijn 12 werkdagen i.p.v. beloofde 4 verstreken en nog steeds géén verklaring. Weer gebeld, weer een andere persoon aan de telefoon: ze kan zien dat ik eerder gebeld heb en gaat het nogmaals doorgeven. Nu bij de directie want die "die er over gaat is met vakantie" (zucht)

Snel, duidelijk en gemakkelijk

Zie hierboven

Snel en netjes

Duidelijke info en instructie op de site en snelle afhandeling.

super efficiënt

De opdracht is heel efficient uitgevoerd, vrijwel direct gestart en binnen twee weken helemaal afgewerkt. En ik hoefde er niet voor naar een kantoor te komen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Klantvriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel.

Duidelijk in de communicatie, wisten meteen waar we aan toe waren,. Kregen ook meteen een terugkoppeling indien er weer een document beschikbaar was.

Duidelijke en snelle afhandeling van de vraag

Duidelijke en snelle afhandeling van de vraag

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Prima dienstverlening

Er wordt op de juiste momenten goed informatie verstrekt, bereikbaar voor eventuele vragen en relatief snelle levering.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

goede en snelle afhandeling verklaring van erfrecht

Snelle afhandeling verzoek verklaring van erfrecht. Een goede communicatie bij iedere stap in het proces.

snel en goede communicatie

Het door ons gevraagde is snel geregeld, de communicatie was heel goed, zeer klantgericht. Wij zijn heel tevreden.

Snelle afwikkeling, goede communicatie

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel, makkelijk en duidelijke communicatie!

Makkelijk benaderbaar, alles online en snelle afwikkeling.

Goeie service

Goeie service werd netjes op de hoogte gehouden van alles

Snel en duidelijk

Vakkundig geholpen

De medewerkers hebben allert gereageerd en ons goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

In het aanvraagproces voor verklaring van erfrecht goed geholpen, het meeste lukt gewoon online. Even lag het dossier stil naar mijn idee, wegens voor mij onduidelijke oorzaak. Maar na 1 telefoontje weer direct opgepakt.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Soepel, snelle beantwoording vragen en hulp bij juiste 'formulier'

Online en toch persoonlijk, erg fijn dar onnodige fysieke bezoekjes aan een notaris niet nodig zijn.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed contact. Jammer op het wachten op verklaring Gemeente Amsterdam maar verder snel afgehandeld.

Snel en netjes geregeld.

Mijn ervaring is dat het op een nette en goede manier is afgehandeld. Snel en duidelijk.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden