Snel, professioneel, goedkoop en fijn dat de service online kan. Ook bij informatievragen ben ik goed geholpen. Prettig contact en als ik weer notaris-service nodig heb ga ik zeker terug.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u onze service als snel, professioneel en betaalbaar heeft ervaren, en dat het online gemak u beviel. Fijn om te horen dat u ook goed geholpen bent met uw vragen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
goede en begrijpelijke juridische dienstverlening, zeker ook voor wie in deze materie niet thuis is.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat u onze juridische dienstverlening als adequaat en begrijpelijk heeft ervaren, ook voor wie minder bekend is met dit soort zaken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Als client heb ik 2x de notaris erop moeten wijzen dat er fouten zijn gemaakt bij het proces van uitvoeren van het opmaken van akte van erfrecht. Het testament is duidelijk in zijn verhaal, echter medewerker haalde erfgenamen door elkaar en had geen oog voor de onterfde kinderen. Er werd door medewerker verkeerde email gestuurd naar erfgenaam, met de persoonsgegevens van onterft kind. Jammer dat het proces niet vlot en foutloos is verlopen!
Onze oprechte excuses voor de fouten die in het proces zijn gemaakt. Helaas is er inderdaad niet goed opgelet op de instructies van de juristen, wat absoluut niet had mogen gebeuren. Dit was een slordige fout van onze kant en uw feedback is dan ook volledig terecht. We begrijpen dat dit een grote impact heeft gehad op uw ervaring, en we zullen onze procedures aanscherpen om te voorkomen dat dit in de toekomst nogmaals gebeurt. Nogmaals onze excuses, en dank u voor het delen van uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voldeed geheel aan mijn verwachtingen.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij dat alles keurig en snel is afgewerkt en dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
mooi dat dit zo online kan geregeld worden !!
Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u het fijn vond om alles online te kunnen regelen en dat u een prettige ervaring heeft gehad. Echter zijn we ook graag kritisch op onze service en streven we altijd naar een 10. Daarom zijn we benieuwd of u nog specifieke feedback heeft zodat we in de toekomst een nog hogere beoordeling mogen ontvangen. U kunt uw tips delen door te mailen naar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het verzoek om een verklaring van erfrecht is snel opgepakt. Het digitaal afhandelen is een succes.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat uw verzoek om een verklaring van erfrecht snel is opgepakt en dat de digitale afhandeling voor u een succes was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Volgens afspraak zijn de diensten geleverd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij dat de diensten volgens afspraak en naar verwachting zijn geleverd. We streven er altijd naar om onze service verder te verbeteren, dus als u specifieke feedback heeft, horen we dat graag, zodat we in de toekomst een 10 mogen ontvangen. U kunt uw tips delen door te mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
6 september factuur ontvangen m.b.t. aanvraag verklaring erfrecht. Deze zou ik binnen 4 werkdagen (na betaling) ontvangen. 7 september d.m.v. hun eigen Ideal-link betaald. 15 september kijk ik verwachtingsvol in mijn inbox maar .i.p.v. de gevraagde verklaring van erfrecht ontvang ik betalingsherinnering! Diezelfde dag nog teruggemaild (mét betalingsbewijs) dat factuur toch écht 7 september al betaald is. Reactie na Notariële Diensten: 0,0 niks, nop, nada. 18 september maar eens gebeld: "o ja, ik zie dat uw mail ontvangen is maar ben er nog niet aan toe gekomen. Ik zie dat u het betalingsbewijs heeft meegestuurd, We gaan het uitzoeken". 20 september nog geen reactie; weer gebeld met N.D. : Andere meneer: "ik zie dat u gebeld heeft, ik ga het nog eens doorzetten naar financiële afdeling". 24 september, inmiddels zijn 12 werkdagen i.p.v. beloofde 4 verstreken en nog steeds géén verklaring. Weer gebeld, weer een andere persoon aan de telefoon: ze kan zien dat ik eerder gebeld heb en gaat het nogmaals doorgeven. Nu bij de directie want die "die er over gaat is met vakantie" (zucht)
Onze oprechte excuses voor de zeer vervelende ervaring die u heeft gehad. We begrijpen dat dit absoluut niet acceptabel is en dat u onnodig lang heeft moeten wachten. De betaling was inderdaad ontvangen, maar door een probleem dat vaker is voorgekomen, werd dit helaas niet goed verwerkt. We hebben het probleem inmiddels uitgezocht om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. We begrijpen dat dit uw ervaring niet beter maakt en betreuren de situatie ten zeerste. Nogmaals onze excuses, en we zullen alles in het werk stellen om dit recht te zetten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie hierboven
Bedankt voor uw korte en krachtige review! We zijn blij dat u onze service als snel, duidelijk en gemakkelijk heeft ervaren. We zien niets liever dan tevreden klanten die ons ook nog eens met een 10 beoordelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke info en instructie op de site en snelle afhandeling.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met de duidelijke informatie en instructies op onze site, en dat de afhandeling snel en netjes is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De opdracht is heel efficient uitgevoerd, vrijwel direct gestart en binnen twee weken helemaal afgewerkt. En ik hoefde er niet voor naar een kantoor te komen.
Hartelijk voor uw fantastische review en toekennen van een 10! We zijn blij dat u onze service als super efficiënt heeft ervaren. Wij zien het zelf ook als een groot voordeel dat alles vanuit huis afgehandeld kan worden, dit zorgt voor een snellere afhandeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijk in de communicatie, wisten meteen waar we aan toe waren,. Kregen ook meteen een terugkoppeling indien er weer een document beschikbaar was.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze klantvriendelijkheid en professionaliteit zo waardeert. Fijn dat u de communicatie als duidelijk heeft ervaren en dat u de regelmatige updates op prijs heeft gesteld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke en snelle afhandeling van de vraag
Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u de afhandeling als duidelijk en snel heeft ervaren. We streven altijd naar een 10, dus mocht u specifieke tips hebben hoe we onze service nog verder kunnen verbeteren, horen we dat graag. U kunt uw tips delen door te mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Er wordt op de juiste momenten goed informatie verstrekt, bereikbaar voor eventuele vragen en relatief snelle levering.
Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze dienstverlening en de informatieverstrekking. Fijn om te horen dat we goed bereikbaar waren voor uw vragen en dat de levering naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afhandeling verzoek verklaring van erfrecht. Een goede communicatie bij iedere stap in het proces.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat de afhandeling van de verklaring van erfrecht snel en soepel is verlopen en dat de communicatie bij elke stap duidelijk was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het door ons gevraagde is snel geregeld, de communicatie was heel goed, zeer klantgericht. Wij zijn heel tevreden.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat alles snel en naar wens geregeld is, en dat de communicatie helder en klantgericht was. Uw tevredenheid is voor ons het grootste compliment. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afwikkeling, goede communicatie
Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een 10! We zijn blij dat u zeer tevreden bent met de snelle afwikkeling en goede communicatie. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we staan altijd klaar om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Makkelijk benaderbaar, alles online en snelle afwikkeling.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u onze service als snel, makkelijk en duidelijk heeft ervaren. Fijn om te horen dat onze online aanpak en snelle afwikkeling u goed zijn bevallen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goeie service werd netjes op de hoogte gehouden van alles
Bedankt voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij dat u onze service goed vond en dat u netjes op de hoogte bent gehouden gedurende het aanvraagproces. We streven er altijd naar om een 10 te ontvangen van onze klanten en het geeft ons extra moed wanneer dat ook gebeurd. Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en duidelijk
Hartelijk voor uw korte en krachtige review! We zijn blij dat u onze service als snel en duidelijk heeft ervaren en dat u dit met een 10 heeft beoordeeld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De medewerkers hebben allert gereageerd en ons goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn blij te horen dat onze medewerkers vakkundig hebben gereageerd en u goed op de hoogte hebben gehouden van de voortgang. Uw tevredenheid is voor ons het grootste compliment. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In het aanvraagproces voor verklaring van erfrecht goed geholpen, het meeste lukt gewoon online. Even lag het dossier stil naar mijn idee, wegens voor mij onduidelijke oorzaak. Maar na 1 telefoontje weer direct opgepakt.
Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u goed geholpen bent tijdens het aanvraagproces voor de verklaring van erfrecht en dat het meeste online goed verliep. We begrijpen dat het stilleggen van het dossier frustrerend kan zijn. Onze excuses hiervoor, maar we zijn blij dat uw telefoontje het weer op de rails heeft gezet. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Online en toch persoonlijk, erg fijn dar onnodige fysieke bezoekjes aan een notaris niet nodig zijn.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat u onze service als soepel heeft ervaren, met snelle beantwoording van vragen en hulp bij de juiste formulieren. Het is fijn om te horen dat onze online aanpak zo goed bevalt en onnodige fysieke bezoeken aan een notaris overbodig maakt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed contact. Jammer op het wachten op verklaring Gemeente Amsterdam maar verder snel afgehandeld.
Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met het contact en de afhandeling. We begrijpen dat het wachten op de verklaring van de Gemeente Amsterdam frustrerend kan zijn, en helaas hebben we daar geen invloed op. Bedankt voor uw geduld! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring is dat het op een nette en goede manier is afgehandeld. Snel en duidelijk.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat u onze service als snel, netjes en duidelijk heeft ervaren. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden