Heel prettige ervaring. Men werkt zeer snel en accuraat. Ik had zelf door de nodige ervaring alle benodigde documenten al klaarliggen, dus kon zeer snel reageren op hun verzoeken waardoor het een heel prettige en vlotte 'ping-pong' werd. Precies waar ik naar op zoek was én voor een zeer schappelijke prijs. Top!
Wat een geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Wat fijn dat u de benodigde documenten al had voorbereid, waardoor alles zo soepel en snel kon verlopen. Bedankt voor uw aanbeveling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles van stap 1 tot de afronding duidelijk, professioneel, snel en tegen alleszins redelijke kosten.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fantastisch om te horen dat u onze dienstverlening als duidelijk, professioneel en snel heeft ervaren, en dat tegen een redelijke prijs. Fijn dat alles van begin tot eind soepel voor u verlopen is! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Netjes, snel en goeie prijs
Bedankt voor uw review! Het doet ons goed om te horen dat u ons werk als netjes en snel omschrijft en de prijs passend vindt voor de dienst die we leveren. Echter streven we er altijd naar om onze service te verbeteren en waarderen het als u eventuele tips heeft die ons kunnen helpen een nog hogere score te behalen in de toekomst. U kunt deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke stapsgewijze behandeling. Ging vlot en aanmerkelijk voordeliger dan een bezoek aan een notariskantoor!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat het proces vlot is verlopen en dat u onze service als duidelijk en voordelig heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Veel goedkoper dan "gewone" notarissen, makkelijk om documenten aan te leveren en in mijn geval met een week helemaal afgerond.
Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn dat u zo tevreden bent en dat alles binnen een week volledig afgerond was. We zijn blij dat u de eenvoud van ons proces en de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het duurde wat langer vanwege het gemeentelijk onderzoek. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang.
Bedankt voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en de prijs-kwaliteitverhouding. Altijd jammer al de aanvraag langer duurt door het gemeentelijk onderzoek, maar we zijn blij dat u zich goed geïnformeerd voelde tijdens het proces. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zoals zoveel mensen, kwamen wij in een situatie waarin wij een VvE nodig hadden. Totaal onbekend hiermee, na enige research kwamen we op deze site uit. Wat een aanrader! Hele goede en duidelijke communicatie, overal wordt je van op de hoogte gehouden, veel goedkoper dan bij een notariskantoor en wij hadden de verklaring snel in onze mailbox.
Hartelijk dank voor uw positieve review en aanbeveling! Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat u snel de verklaring heeft ontvangen. We zijn blij dat u ons heeft gevonden na enige research en dat we de verwachtingen waar hebben gemaakt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Er was een duidelijke en snelle service via de mail.
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de afhandeling duidelijk en snel is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Makkelijk, duidelijke uitleg , snelle reacties!
Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij dat u onze service als makkelijk en duidelijk heeft ervaren, en dat onze snelle reacties goed zijn ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afhandeling van onze aanvraag ook voor een prima prijs. Het was heel snel geregeld. Duidelijke uitleg over hoe te handelen en documenten aan te leveren.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat de afhandeling van uw aanvraag snel en duidelijk verliep. Het is fijn dat u tevreden bent met zowel onze service als de prijs. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles verliep soepel en zeer correct. De prijs was keurig, (het was ook echt een standaard klus). Wel duurde het wat langer dan ik verwacht had. Het downloaden van de Verklaring van Erfrecht verliep niet goed maar is wel opgelost na 1 belletje.
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat het proces soepel en zorgvuldig verliep. Onze excuses voor de vertraging en de problemen met het downloaden van de Verklaring van Erfrecht, maar fijn dat dit snel kon worden opgelost met een telefoontje. We streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren en waarderen uw geduld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima ervaring. Binnen 3 weken had ik de verklaring van erfrecht ondanks dat er toch nog ergens een oud testament was wat zij boven tafel hebben gekregen en mij ook wisten te vertellen waar ik deze kon vinden. Ook nog even gebeld en ze nemen gewoon op. Dat is elders nogal eens anders...
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze service en de persoonlijke aandacht die we bieden. Het is fijn dat we u hebben kunnen helpen met het vinden van het oude testament. We streven er altijd naar om toegankelijk en behulpzaam te zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Regelmatig op de hoogte gehouden van de vooruitgang van de lopende zaken, prettig contact met de telefonistes, dus geen computer contact, en een afgesproken prijs zonder “extra” kosten. Bedrijf is een aanrader!
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat u de begeleiding en communicatie gedurende het proces als prettig heeft ervaren. Transparantie in prijzen en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. We waarderen uw aanbeveling enorm. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De prijs voor een eenvoudig en redelijk standaard verklaring van erfrecht is hoog. Maar andere aanbieders vragen dit bedrag ook en zelf meer. Het is bij aanvaarding van de erfenis een noodzakelijk document, dus je ontkomt er niet aan.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u onze service waardeert en dat u de prijs-kwaliteitverhouding als goed ervaart. Een verklaring van erfrecht is inderdaad een belangrijk document en we doen ons best om het zo toegankelijk mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
MIjn ervaring is zeer positief om op deze manier het product (Verklaring van Erfrecht) wat ik nodig had binnen zeer korte termijn heb ontvangen.
Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u uw verklaring van erfrecht zo snel heeft ontvangen en dat u een goede ervaring heeft gehad met onze service. Als u nog tips of suggesties heeft voor ons, horen we dat graag! We streven er altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren en ontvangen het liefst een 10. U kunt uw tips delen door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer tevreden over vlotte en duidelijke afhandeling van datgene wat moest worden verzorgd.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle en duidelijke afhandeling van uw aanvraag. Heeft u misschien nog tips of suggesties waarmee we onze dienstverlening kunnen verbeteren? We streven altijd naar een 10 en waarderen uw input! U kunt uw tips gerust per e-mail sturen: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Eenvoudige aanvraag, snelle afwikkeling, goede contactmomenten.
Wat fantastisch om te horen dat uw ervaring zo positief was! We streven er altijd naar om het aanvraagproces zo eenvoudig mogelijk te maken, en het is geweldig dat u onze snelle afwikkeling en goede contactmomenten waardeerde. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht aangevraagd. Snel afgehandeld en je hoeft er de deur niet voor uit. Kosten zijn vooraf duidelijk.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u de aanvraag voor de verklaring van erfrecht snel en gemakkelijk heeft ontvangen, zonder dat u de deur uit hoefde. We zien dit als groot voordeel van onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
het geld was 30-8 vanuit de bank overgemaakt naar jullie. ik heb er 3 keer voor moeten bellen om mijn documenten te krijgen en uit eindelijk krijg ik 10-9 de gevraagde documenten, dat is meer dan de beloofde 4 dgn
Het spijt ons te horen dat u zo lang op uw documenten heeft moeten wachten. De betaling was inderdaad niet goed verwerkt, wat heel vervelend is, vooral omdat deze wel ontvangen was. We hebben dit probleem in het verleden vaker ervaren en zijn momenteel bezig met het uitzoeken van de oorzaak om dit zo snel mogelijk op te lossen. We begrijpen dat dit frustrerend is en waarderen uw geduld in deze situatie. We streven ernaar om in de toekomst een snellere en soepelere service te bieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Nadat er bij het opstellen van de verklaring van erfrecht begin 2023 door de notaris fouten waren gemaakt is er door mij vele malen geprobeerd om het voor elkaar te krijgen dat dit gecorrigeerd zou worden. Vele telefoontjes hieraan besteed zonder gewenst resultaat. Werd vaak niet teruggebeld of kreeg onjuiste informatie door. Door deze fout kwamen er problemen met het kadaster en de Gemeente. De wanhoop nabij ben ik eind 2023 naar een andere, niet online, notaris gegaan. Uiteindelijk is het dankzij deze notaris begin 2024, na anderhalf jaar, gelukt om zaken correct geregeld te krijgen. De verklaring van erfrecht werd uiteindelijk gecorrigeerd. Ook bleek dat ik helemaal geen verklaring van erfrecht nodig had gehad, maar een akte van afgifte legaat vruchtgebruik. Dit alles heeft veel ellende en extra kosten met zich meegebracht. Mijn leerschool: ik zal nooit meer dit soort zaken online regelen.
Het spijt ons enorm om te horen dat uw ervaring met ons niet goed is verlopen. We erkennen dat er fouten zijn gemaakt en dat ons traject niet vlekkeloos is geweest. We hebben inmiddels onze dienstverlening aangepast om dit in de toekomst te voorkomen. Helaas neemt dat niet weg dat u hierdoor onnodige stress en kosten heeft ervaren, zeker gezien u helemaal geen verklaring van erfrecht nodig had. Dat maakt de situatie des te vervelender. We begrijpen uw frustratie en hebben hiervan geleerd om dergelijke fouten in de toekomst te vermijden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn verlangde dokument kwam snel en de kosten waren ongeveer de helft van de notaris in mijn omgeving. Zeer aan te raden, want de procedures zijn snel en helder.
Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn blij dat u onze service als snel en betaalbaar heeft ervaren. Fijn dat de duidelijkheid en snelheid van onze procedures u zo goed bevallen zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Was een goede ervaring, (1e keer) Alles wordt goed uitgelegd. Netjes en tot tevredenheid geregeld.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat uw eerste ervaring zo duidelijk en naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Absoluut een aanrader Professioneel Betrouwbaar Gemakkelijk Enige tip: misschien iets meer tussentijdse reminders. Mijn broer bleek de identificatie niet te hebben gedaan, waardoor het proces stokte. Dit wist ik niet (en hij volgens mij ook niet)
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en aanbeveling! We zijn blij dat u onze online ervaring als professioneel, betrouwbaar en gemakkelijk heeft ervaren. Uw tip over de tussentijdse reminders is erg waardevol, en we zullen hier zeker naar kijken om het proces nog soepeler te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima geholpen.
Bedankt voor uw korte en krachtige review! We zijn blij dat u zo snel en prima geholpen bent. Echter zijn we ook graag kritisch op onze dienstverlening. Daarom zijn we benieuwd hoe we onze service kunnen verbeteren, zodat we in de toekomst een 10 van u mogen ontvangen. Het zal zeer gewaardeerd worden als u uw tips deelt en mailt naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en duidelijk.
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat u onze service als nauwkeurig, snel en duidelijk heeft ervaren. We zien niets liever dan tevreden klanten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden