Snel en duidelijk tegen goede prijs

Supersnel en duidelijke informatie. Verklaring van erfrecht binnen 1 week geregeld terwijl bij een andere notaris de eerste afspraak pas 5 weken later kon.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prettige samenwerking met uitstekende resultaten

De aangifte Erfbelasting is, in navolging op de Verklaring Van Erfrecht, ook door Notariële Diensten (ND) opgesteld. Dankzij hun inspanningen en inschakelen van extra deskundigheid (www.erfenisadvies.nl) zijn er kostenposten opgenomen waar ik zelf niet bij stilgestaan had (nergens te vinden op internet). De aangifte is zonder controles of aanlevering van stukken definitief door de Belastingdienst vastgesteld! Zeer de moeite waard om een aangifte door ND te laten opstellen!

• Met welk product heeft u ervaring? Aangifte erfbelasting

snel en duidelijk.

Praktisch en snel. Duidelijke site en stappen welke je moet volgen. Instructies en informatie zijn goed te volgen.

super-vertrouwd-goed-snel-prijs

binnen 5 dagen had ik mijn verklaring van erfrecht. Alles was vertrouwd, goede beveiligingen met iDin. En tegen een scherpe prijs! Kortom voor de 2e gebruik van gemaakt en is een echte aanrader. Nogmaals mijn waardering.

Eenvoud en snelheid uitmuntend

Duidelijke instructies, goede communicatie.

Snelle service

Alles verliep snel en makkelijk

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Super snelle en eenvoudige dienstverlening!

Zeer tevreden met de snelle en eenvoudige dienstverlening.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goedkope en snelle oplossing voor een standaard testament

Wij zijn heel tevreden met deze online notaris. We zijn redelijk goedkoop en snel geholpen. Nu hadden we ook een redelijk simpel testament maar daarvoor werkt dit prima.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijke gang van zaken. Stap voor stap door het hele proces.

Het gevoel dat je volledig kunt vertrouwen op een deskundige behandeling.

zeer toegangkelijk

zeer toegangkelijk ook voor mensen die er niet zoveel vanaf weten je wordt er goed door geleid

Heel goed uitgevoerd

Snel en accuraat.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Je wordt echt ontzorgd op een snelle, duidelijke wijze!

Verklaring van erfrecht door Notariële Diensten goed en snel geregeld. De informatie die je krijgt bij alle stappen die gezet moeten worden is heel duidelijk. De acties die gedaan moeten worden heel eenvoudig door de digitalisering van het proces.

Snel en efficient

Aanrader voor akte van erfrecht snel en duidelijk

• Communicatie N.v.t.
  • Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel duidelijk en keurig verzorgd

Keurig geregeld. Snel en duidelijk per mail. Iedere mail had 1 opdracht of info. Dus overzichtelijk. Ook stond in iedere mail vermeld wat te doen bij vragen, wie je kon bereiken. Ik ben erg tevreden.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Makkelijk voordelig en snel!!!

Dit was mijn tweede akte van erfrecht die ik hier op heb laten maken. Alles gaat digitaal, direct een bevestiging als het akkoord is, en wat de volgende stap is. Scheelt gewoon heel veel geld voor een vrij simpel proces. Had ook een juridische vraag die netjes is beantwoord. En de bereikbaarheid is ook prima.

Snel en gebruiksvriendelijk

De Diensten gebruikt voor het verkrijgen van een Akte van Erfrecht. Ideaal, die on-line afhandeling; Alles verliep soepel, de informatie en begeleiding was helder en duidelijk. En qua prijs/prestatie zeer aantrekkelijk. Als ik weer een notaris nodig heb kom ik hier terug!

supersnel!

prima om op deze manier een verklaring van erfrecht aan te vragen. Duidelijke informatie en stappen.

Snel en volledig

Klantvriendelijk

Zeer positief

Ik heb lang lopen nadenken hoe en waar ik de verklaring van erfrecht zou laten maken. Het ging nu om een simpele verklaring en als ik de tarieven van de notarissen zie dan denk ik, kom we proberen het. Het is mij zeer positief bevallen.

Snelle service, heldere communicatie

Was goed geregeld

Na verschillende stappen doorlopen te hebben heb ik uiteindelijk de verklaring ontvangen. Ik vond het best wel omslachtig verschillende keren moet je tijdens de aanvraag zaken bevestigen met Idin.

Duidelijk en snel

Goede en snelle communicatie. De akte was snel geregeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Bij vragen kun je bellen en word je direct goed geholpen aan de telefoon.

Zie bovenstaande. Paar keer ,et vragen gebeld en uitstekend geholpen

Correcte en snelle service

Zeer toegankelijke service. Duidelijke taal en vooral de snelheid waarmee gecommuniceerd werd. De afwikkeling verliep snel en efficiënt.

Probleemloos en snel

Mooi dat dit via internet zoveel sneller kan dan via een kantoor van een notaris. En ook nog goedkoper. Zeer tevreden.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden