Verklaring van erfrecht zonder gedoe geregeld

Ik had een verklaring van erfrecht nodig om bankzaken te kunnen regelen en de eindrekening en -verantwoording van het bewind van de overledene te kunnen indienen. Het was niet helemaal rechttoe-rechtaan, omdat één van de erfgenamen zelf onder bewind stond, bij een andere bewindvoerder. Notariële Diensten heeft goede en duidelijke informatie gegeven (zowel in de formulieren op de website als in de mailcontacten), zodat de verklaring alsnog binnen redelijk korte termijn verstrekt kon worden.

Uitstekend geholpen zeer duidelijk

Gemakkelijk te gebruiken zeer vlug antwoord

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Makkelijker kan het niet!

Van het begin tot het einde heldere en duidelijke communicatie. Er wordt snel geschakeld en de benodigde notariële documenten waren binnen een mum van tijd in ons bezit. Doordat alles online ging, geen gedoe met fysieke afspraken en vele male sneller dan bij een gewone notaris. En de helft goedkoper!

Snelle en heldere dienstverlening met dito communicatie

Snelle en heldere dienstverlening met dito communicatie

Makkelijk en snel

Na ontzettend hoge bedragen van notariskantoren gehoord te hebben besloten om het zelf te doen. Wat een fluitje van een cent was het om te doen.

Duidelijke uitleg.

Alles was gemakkelijk te regelen via Internet. Heldere en duidelijke uitleg van hetgeen van mij verwacht werd te doen en wat dan de volgende notariële stappen zouden zijn. Het geheel werd vlot afgehandeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

snel, professioneel en aantrekkelijk tarief

Het hele proces gaat zeer snel, via emails en links. Ook de telefonische bereikbaarheid bij eventuele vragen is zeer goed, en servicegericht. Persoonlijk contact is dus ook zeker mogelijk. Ik heb op een donderdag de aanvraag gedaan, en de maandag daarop had ik de verklaring van executele al binnen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Eenvoudig te regelen en snelle service

Fijn dat alles zo eenvoudig en snel geregeld kon worden. Daarnaast ook veel voordeliger dan de meeste notarissen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Professionele dienst met een begrijpelijke inhoud voor de Leek.

Voor de Leek op dit gebied een begrijpelijke dienstverlening die duidelijk aangeeft hoe te handelen en dit op een professionele manier gaat behandelen en de voortgang hierover communiceert met de aanvrager.

Zeer tevreden!

Snelle en keurige afhandeling. Goed op de hoogte gehouden over iedere stap. Begrijpelijke taal.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, betrouwbaar en goedkoop.

Zeer gemakkelijk. Geen fysiek contact met een notaris nodig, alles gaat digitaal.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

het werkt prima snelle reactie en beter betaalbaar.

Het werkt prima met een snelle reactie en ook nog beter betaalbaar. Zeker een aanrader.

Accuraat

Van het begin tot het eind in 1 woord geweldig! Altijd telefonisch bereikbaar voor vragen.

Gewoon een woord SUPER

Ik ben altijd netjes en correct te woord gestaan. Nadat ik alles correct betaald had, Binnen een UUR had ik mijn Verklaring van Erfrecht al in mijn Dossier. Gewoonweg SUPER.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Gemakkelijk, snel en tegen redelijke kosten

Alle stappen om te komen tot de Verklaring van Erfrecht zijn simpel en online uitgevoerd. Geen fysieke identificatie noodzakelijk, mede door gebruik van iDIN. Kosten zijn van tevoren duidelijk. Van iedere stap via mail de voortgang verkregen

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heel fijn, duidelijk en snel. Geen verborgen kosten, top!

Heel fijn, duidelijk en snel. Geen verborgen kosten, top!

Positief

Goede service en heldere uitleg over gang van zaken.

• Gemak
  • Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.

Snel en goed geholpen

Alle digitale correspondentie verliep snel en goed, ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Erg prettig! Er werd goed meegedacht met mijn wensen, dat is plezierig. Op deze manier zijn notariële zaken makkelijk te regelen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

zeer efficiënt proces met bij elke stap een duidelijke uitleg

binnen een paar dagen (inclusief weekend) was de verklaring van erfrecht geregeld tegen een goede prijs

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Netjes, vlot en duidelijk geregeld

Voor een redelijke prijs is het goed en snel geregeld

In één woord uitstekend

Efficiënt, snel, begrijpelijk en to the point. Alleen de berichten kwamen vaak in de ongewenste mail. Dat is het enige minpunt.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles na behoren en snel geregeld

Snel en goedkoop

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Een zeer prettig en deskundig notarieel buro.

Zoals hierboven omschreven zijn wij deskundig, snel en voordelig geholpen bij de opstelling van een verklaring van erfrecht. Makkelijk telefonisch benaderbaar voor eventuele vragen.

Handig, laagdrempelig en begrijpelijk

Eenvoudige intake, prima begeleiding en snel onze akte binnen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles duidelijk en vlot afgehandeld

Hoewel ik enorm opzag tegen de rompslomp van deze aanvraag liep alles heel soepel. Duidelijke uitleg over het hoe en waarom en alles werkte prima.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl