Snel maar lastig te bereiken bij vragen?

De aanvraag, de formulieren en het regelen van de akte van erfrecht ging vrij snel. Maar nu ik er een vraag over heb, krijg ik geen antwoordt. Vrijdag chtend gebeld ik zou terug gebeld worden, eind van de middag de vraag via de mail gestuurd het is nu dinsdag en ik weet nou nog niks. Dit vind ik wel lastig, want financieel schiet ik nu alles voor.

prima en snel.

Alleen het uploaden van het testament was moeilijk. De 7 pagina's moesten in een document en dat werd niet ondersteunt door windows en mijn scanner.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goede ervaring, maar wel duur

Heb een verklaring laten maken, je moet zelf de meeste gegevens invullen en aanleveren. De gegevens worden daarna gecheckd, dat was in orde. Het is een stuk gemak maar persoonlijk vind ik het veel geld voor het werk wat er gedaan moet worden.

Snelle afhandeling

Erg snel proces van afhandeling en hele duidelijke statusmails waardoor de voortgang helder is. Ook het contact met notaris Scherke loopt heel soepel en klantvriendelijk.

Heel duidelijk.

Na het overlijden van mijn moeder, aan wie ik had beloofd de nalatenschap te regelen, kwam er veel op mij af. Dan is het heel fijn dat je eigenlijk alles online kunt regelen want eerlijk gezegd stond mijn hoofd er helemaal niet naar om gesprekken te moeten voeren over zaken waar ik helemaal geen verstand van heb. Maar op deze manier was het voor mij heel fijn, een duidelijke uitleg, en als het mij te zwaar werd kon ik er even vanaf en weer verder als het mij uitkwam. Veel succes en bedankt voor het fijne kontakt. Mvrgr. Yvonne Webber.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed geholpen door notariële diensten.

Voor een verklaring van erfrecht ND benadert. Gegevens doorgegeven en ze zijn voor me aan de slag gegaan. Voor een bedrag wat zo'n 100 tot 150 euro lager ligt als bij de reguliere notaris heb ik de verklaring binnen. Duurde erg lang,ruim 5 weken,dat wel,maar dat schijnt gekomen te zijn door het opvragen van gegevens bij de gemeente. Uiteindelijk alles goed geregeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, efficient, eenvoudig en doeltreffend

Zie omschrijving boven.⁷ (eerste vraag)

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed, netjes en vriendelijk geholpen, helemaal top

Erg fijn geholpen, vriendelijke mensen aan de telefoon als je een vraag hebt, helemaal top

Praktisch en efficient

Praktisch en efficient

Correct en snel

Eenvoudige manier van regelen en niet duur

goede en duidelijke vragen

snelle afwikkeling

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle, prettige afhandeling van onze vraag

Ben onder de indruk van de adequate, snelle en vriendelijke afhandeling van onze opdracht. Alle stappen worden bevestigd per mail, communicatie over de opdracht is uitstekend, waardoor je persoonlijk contact zelfs niet mist. Zonder dat ik het dossiernummer noemde werd mijn telefonische vraag direct beantwoord.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heel duidelijk, eenvoudig en snel

Zonder poespas.

Uitermate correct en snel

Het regelen van een verklaring van erfrecht was snel en correct geregeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer correct en snel geholpen

Voor de verkoop van mijn huis, moest ik nog een verklaring van erfrecht hebben. De aanvraag was zo gepiept en ze hebben het voortvarend opgepakt. Binnen enkele weken was alles rond. Top

Prima en snel geholpen.

Alles ging digitaal maar na elke melding kwam er snel een reactie.

Wat een fijne dienst

Iedere stap in Jip en Janneke-taal, voor iedereen begrijpelijk. Weg van de gewichtigdoenerij, en bizar hoge prijzen voor een eenvoudige administratieve dienst. De site functioneert goed.

• Communicatie N.v.t.

Snelle en discrete behandeling

Binnen 4 verklaring van erfrecht in huis.

Goede ervaring

Het is best een lastige tijd om zaken te regelen, maar het is mij gelukt. Er was een duidelijke uitleg over de digitale handtekening. En verder was er regelmatig een bericht over de gang van zaken.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Uitstekende site en goede service

Snel alle zaken kunnen regelen. Goede communicatie en nette prijs

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle, duidelijke en efficiënte werkwijze

De door mij aangevraagde verklaring van erfrecht werd snel geregeld; een voorbeeld voor andere instanties en bedrijven is mij gebleken in de afgelopen 2 maanden!

Snelle acties bij vragen

Ik kon met al mijn vragen terecht en kreeg bevredigend antwoord. Zaken zijn voorspoedig afgehandeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles is duidelijk uitgelegd en vlot afgehandeld.

Na de dood van mijn man kwam er heel veel mij af. Na telefonische contact werd alles goed uitgelegd. Nadat ik alles stukken had aangeleverd was de akte van erfrecht heel snel in mij bezit.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

binnen 12 dagen verklaring van erfrecht binnen.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden