Uitstekende afhandeling

Zeer adequate en snelle werkwijze. Je wordt over iedere stap geinformeerd.

Duidelijk

Alles werd duidelijk uitgelegd, wat je moest doen was duidelijk en werd snel gehandeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, efficient, klantvriendelijk en ook nog kostenbewust!

Er werd snel gereageerd, het digitale proces werkt vrij gestroomlijnd en bij vragen was de responstijd kort. Ik denk dat vooral voor de meer eenduidige zaken je beter bij notariele doensten terecht kunt dan bij een klassieke notaris. Duurt langer, vergt meer van je tijd, resultaat is hetzelfde.

Professioneel, goede communicatie

Goede ervaring.

Sublieme oplossing

Makkelijk, perfecte communicatie, betrouwbaar, adequaat en snel, tegen een gunstig tarief..... Wie wil dat nou niet..!!!

Snel en prima geholpen met Verklaring van Erfrecht

Op zich goed, maar niet perfect. Er was een addendum op het testament en dit werd niet met het testament meegestuurd naar de erfgenamen. Hierdoor werden de erfgenamen onvolledig geïnformeerd. Tevens had ik de aanvraag gedaan via Vaarwel.nl Premium en ik zou daarom 10% korting moeten krijgen. Deze korting werd echter bij de facturatie niet toegepast. Ik moest er na ontvangst van de factuur om vragen. Daarna kreeg ik alsnog de korting.

Snel, goed, gebruiksvriendelijk

Wat een verademing dat je voor deze dienst niet naar een notariskantoor hoeft. Dat zou voor veel meer verplichte notariële diensten mogelijk moeten zijn.

Snel en duidelijk

Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Bij mijn eigen notaris kon ik pas eind mei terecht voor een eerste afspraak. Nu had ik deze al voor de 10e. Het was snel geregeld en het werd duidelijk uitgelegd.

Snel, goed, duidelijk

Zeer snelle en duidelijke communicatie zodat je precies weet waar je staat en dingen kan verwachten.

vlot en duidelijk

perfect zoals beloofd: vlot en duidelijk en maximaal geautomatiseerd.

Gemakkelijk en snel

Na div kantoren en prijsopgave kwamen we bij dit kantoor uit. We zijn goed en snel geholpen.

• Communicatie N.v.t.
  • Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Ik ben heel snel en goed geholpen

Dankzij de professionele inzet van Notariële Diensten ontving ik snel een verklaring van erfrecht. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alle stappen tijdens het proces en alle informatie was zeer duidelijk.

Snelle reactie en afhandeling

Dit was voor mij de eerste keer dat ik het zo gedaan heb via internet. Maar alles werd goed uitgelegd wat je nodig had en een snelle afhandeling van alles. Super bedankt hiervoor. Gerdi

zeer goed en makkelijk

het verliep prima.

Snelle en correcte dienstverlening

We hadden verklaring van erfrecht nodig en dit was snel en makkelijk geregeld. Telefonisch een vraag gesteld over inschrijven kadaster en ook uiterst bekwaam geholpen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel,duidelijk en proffesioneel

Duidelijke en makkelijke website, snelle en proffesionele hulp

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Handig en super snelle reactie

Gemakkelijk te bereiken en verwerking en communicatie perfect

Duidelijk verhaal

Alles verloopt soepel en transparant, erg duidelijk en snel geholpen.

Snel en deskundig

Snel, goede communicatie

Prima geholpen.

Ik had een verklaring van executele nodig. Naar tevredenheid uitsluitend online geregeld. Afspraak nij een notaris niet nodig.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

prettige en snelle afwikkeling opdracht

Snelle afwikkeling met tussendoor continu voortgangsupdate om de status van de opdracht door te geven. Erg prettig en professioneel, zou hier zeker een vervolgopdracht weer kunnen plaatsen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Werken snel, zijn duidelijk in communicatie en makkelijk bereikbaar bij vragen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer goed was erg tevreden

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima en zonder problemen online geholpen

Binnen 1 week heb ik een Verklaring van Erfrecht via de site online ontvangen. Communicatie was zeer goed, snel en duidelijk. Ik zou het zo weer via deze site regelen. Snel en een stuk voordeliger dan bij de notaris op de hoek.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl