Prima geregeld allemaal, alles online. Stap voor stap wordt je erin meegenomen. En stuk goedkoper.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u onze dienstverlening als makkelijk en snel heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Makkelijk online en geen gedoe met afspraken maken om met z’n allen naar kantoor te komen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u ons heeft ervaren als snel, online en betaalbaar. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vooral het gunstige tarief en de snelheid spraken mij aan. Veel beter dan de absurde tarieven van een ander notariskantoor met 4 to 6 weken levertijd
Hartelijk dank voor uw review! Wij werken volledig online en daardoor kunnen wij de verklaring sneller en goedkoper opstellen. Fijn dat u dit kan waarderen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, duidelijk en betaalbaar
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u ons als snel, duidelijk en betaalbaar heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb de notariële diensten als heel prettig ervaren, duidelijke berichtgeving en steeds een update over de stand van zaken via mailcontact. Ik zou zeker adviseren om gebruik te maken van deze online dienst.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u onze dienstverlening als begrijpelijk en goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima, dat zeker. Het is wel handig als je digitaal vaardig bent.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat alles prima ging. Wij proberen het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vooral duidelijke uitleg bij vragen. Zou het zeker aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat u goed telefonisch contact heeft gehad met een van mijn collega's. Wij zijn blij dat u ons zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Niets aan toe te voegen
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Helemaal top,alles supersnel geregeld je hoeft niet persoonlijk langs te komen ,kan allemaal online.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij werken inderdaad volledig digitaal, waardoor het niet nodig is om fysiek langs een notaris te gaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie hierboven
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat u onze dienstverlening als snel, makkelijk en correct heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima geholpen. Goede communicatie
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat u een goede communicatie heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het uploaden van documenten geeft soms problemen. Meerdere keren niet aangekomen en dan maar buiten de beveiligde omgeving verstuurd.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen. Vervelend dat het niet altijd lukte om de documenten via de beveiligde omgeving te sturen. Gelukkig kunt u de documenten ook altijd mailen naar ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Formulieren invullen ging snel. Binnen een week hadden we de ondertekende documenten
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij om te lezen dat u ons als snel en duidelijk heeft ervaren. Wij proberen de akte zo snel als mogelijk op te stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
heel prettig
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Er werd snel gereageerd op vragen. ook de opdracht, verklaring van erfrecht is snel afgehandeld. Top
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat onze dienstverlening als snel en duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede prijs. Je hoeft niet bij de notaris langs, wat heel wat tijd scheelt.
Makkelijk om de aanvraag in te dienen en gegevens te uploaden
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u de aanvraag als gemakkelijk heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Doet wat het belooft. Met betrekking totde verwachtingen in tijd is het misschien handig om een volledig tijdpad aan te geven…
Hartelijk dank voor uw review! Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn. Het is alleen lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verklaring van erfrecht op te stellen. Ons record is dezelfde dag, maar het kan ook langer duren omdat een erfgenaam later reageert. Wij doen in ieder geval ons best om de akte altijd zo snel als mogelijk op te stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pluspunt: ND ging soepel om met een veranderde situatie tijdens de afhandeling. Minpunt: Na de verandering antwoordde ND eerst dat er in ons geval GEEN sprake is van plaatsvervulling, vervolgens verzocht ND de gemeente de plaatsvervangende kinderen vast te stellen en vroeg ons om aanvullende gegevens hierover, en tenslotte is er in de resulterende Verklaring van Erfrecht geen plaatsvervulling. Onze kosten waren in totaal € 405,00: Opstellen verklaring van erfrecht € 288,05 KNB Heffing kwaliteitsfonds notariaat € 9,95 Kosten per onderzochte erfgenaam/executeur € 29,00 Beoordelen testament € 39,00 Erfgenamenonderzoek € 39,00
Hartelijk dank voor uw review! Ik zie inderdaad dat in uw dossier verwarring is ontstaan of er sprake was van plaatsvervulling door een verwerping. Dit is namelijk afhankelijk of er een testament is en wat daar precies in staat. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Super efficiënt proces, hierdoor snel en voordelig.
Hartelijk dank voor uw review! Wat zijn dat u het proces als super efficiënt heeft ervaren. Daardoor is het inderdaad mogelijk om snel een verklaring van erfrecht op te stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Adequaat en snel behandeling.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u ons heeft ervaren als een efficiënte dienstverlener! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer prettige samen werking per email en klantenservice
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u de samenwerking als prettig heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geen toelichting nodig. Alles is keurig geregeld.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was toch een beetje vreemd om het allemaal online te kunnen doen, maar het ging super makkelijk. Duidelijk wat er van je verwacht werd en was ook snel geregeld. Ook fijn dat je nergens naar toe hoefde.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn blij dat u het duidelijk vond wat er van u werd verwacht. Dit vinden wij namelijk belangrijk zodat er geen onnodige vragen komen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed gebruik van de nieuwste technieken, daardoor snel, duidelijk en een scherpe prijs.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u een vlotte service heeft ervaren. Doordat wij IDIN aanbieden is het inderdaad mogelijk om een verklaring van erfrecht snel op te stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl