Hele duidelijke en professionele service

Duidelijke informatie bij iedere stap Duidelijke informatie over de kosten

Zeer prettige ervaring

We werden goed op de hoogte gehouden tijdens onze erfrecht aanvragen.

snelle, transparante afhandeling

Er wordt snel gehandeld, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en dit alles is betrekkelijk eenvoudig online te doen.

Snelle en correcte afhandeling

Moet je fysiek naar de notaris voor in ons geval Verklaring van Erfrecht na overlijden van een dierbare? Gelukkig niet. Ik kende het bestaan van Notariële Diensten niet, maar het is uitstekend bevallen. Duidelijke en snelle communicatie, goede afhandeling. En dat alles online én tegen een zeer redelijk tarief.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijke communicatie en snel!

Perfect geholpen !

Complimenten zoals je stap voor stap door de aanvraag heen wordt geholpen. Duidelijke vragen met toelichting indien nodig. Alles digitaal kunnen regelen in een soepel lopend proces. Top geholpen.

Fantastisch

Super snel geholpen. En goed op d ehoogte gehouden van elke stap

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Verrassend snel geregeld.

Bij een normale notaris kost het meer tijd ivm grote drukte. Het duurt vaak maanden voor dat je aanvraag afgerond is. Waarschijnlijk door een andere manier van werken was mijn aanvraag snel geregeld.

Zeer snel en adequaat

We konden alles op afstand regelen. Dat was super omdat de erfgenamen op verschillende plekken wonen. Ook was de prijs prima!

Helemaal top!

Je wordt tussentijds heel goed en helder geïnformeerd. Echt top!

Geweldig en snel

Contact was goed. Alles kan online, top. Erfrecht binnen 3 weken gekregen

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle duidelijke communicatie en dienstverlening

Ik vond de dienstverlening veel klantvriendelijker dan bij een regulier kantoor, en vele malen goedkoper. Elke stap werd zorgvuldig toegelicht en teruggekoppeld. Heel duidelijk en fijn!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zo'n fijn bedrijf die echt voor je klaar staat

Ze hebben mijn dossier zeer goed behandeld, echt een hele fijne ervaring zoals jullie mij geholpen hebben.

Perfecte serviceverlening.

Alles is top geregeld hier, gebruiksvriendelijke formulieren en uitleg daarover. Van iedere stap die je doet krijg je een bevestiging en uitleg hoe het e.e.a. daarvan verder zal worden uitgevoerd. Ook gebeurt alles binnen het voorop aangegeven tijdspad wat sowieso geen langdurige kwestie is.

Fantastisch

Voor het eerst een Notaris van Notariële Diensten online genomen maar moet zeggen niet voor het laatst. Alles werd goed, duidelijk, snel en zeer efficiënt behandeld. Vriendelijk te woord gestaan als ik belde. Ik heb deze notaris al bij 2 families aanbevolen. Ook kwa prijs is deze dienst een stuk voordeliger dan bij andere notarissen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles van uit huis geregeld, snel en betaalbaar.

zeer tevreden

zeer snelle afhandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Ik ben tevreden over de verwachting die ik had. Mooi geregeld.

Probleemloze verwerking en afhandeling

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid N.v.t.
  • Gemak N.v.t.

Goed en accuraat

De ervaringen waren prettig. Dat het wat lang duurde lag aan mij. Ben totaal niet handig met een computer en moest dus vaak hulp hebben van anderen. Ik denk dat wel meer ouderen daar last van hebben.

Snelle service

Snelle afhandeling van - en goede voorlichting over- de verklaring van erfrecht.

Goed en behulpzaam

Prettige ervaring , behulpzaam indien nodig , prijstechnisch heel goed!

Prima verlopen

Alles is prima geregeld en was in korte tijd afgehandeld

Zeer tevreden.

Ik bleek 2 Verklaringen van Erfrecht nodig te hebben. 1 verklaring voor mijn onlangs overleden moeder. 1 verklaring voor mijn vader, langere tijd geleden overleden. Ik ben goed en duidelijk op de hoogte gebracht en gehouden. Stap voor stap werd naar het eindpunt toegewerkt. Ook fijn om te kunnen ondertekenen met Idin (digitaal).

Duidelijke informatievoorziening en snelle reactie

Duidelijke informatievoorziening en snelle reactie

Ontzorgend

Het was fijn en makkelijk om alles digitaal te kunnen doen. Als ik vragen had stelde ik die per mail en binnen no time had ik een duidelijk antwoord. Ik vertrouwde erop dat alles goed zou komen en dat deed het. Bedankt voor het ontzorgen in een moeilijke tijd!

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden