De eerste 20% van het traject verliepen echt voorspoedig! heel fijn. Alleen toen er iets gedaan moest gaan worden werd het lang stil. Uiteindelijk heb ik er zelf veel tijd aan moeten besteden om het vlot te trekken en ook te houden helaas. Daarnaast werd ik een keer ook onbeschoft teruggebeld door een medewerkster om haar punt te maken terwijl ze daarvoor zelf verkeerde informatie had gedeeld.
Hartelijk dank voor uw review. Nogmaals bedankt voor ons telefonisch contact van net. Wij nemen uw feedback serieus en zullen uw dossier ook intern nog bespreken.' Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
ik vind het ontzettend gemakkelijk gewoon online
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over onze online manier van aanvragen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Korte en duidelijke communicatie. Alles gebeurd stap voor stap en je wordt continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Zeer tevreden! Zou het iedereen aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de communicatie duidelijk vond en dat u ons bij iedereen zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima, snel en duidelijk
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de aanvraag goed geregeld vindt en dat alles voor u duidelijk was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke communicatie en een goede afhandeling van de procedure
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u de communicatie duidelijk vond. Wij vinden dit belangrijk zodat iedereen weet wat er verwacht wordt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie bovenstaande zin
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Doordat wij volledig digitaal werken, kunnen wij de verklaring van erfrecht tegen een laag tarief opstellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima en gemakkelijk
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u aanvraag gemakkelijk vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb de opdracht tot een akte van erfrecht aangevraagd. Hier heb 6 weken op moeten wachten, pas toen ik er naar vroeg waarom het zolang duurde vernam ik dat mijn broer en zus nog moesten tekenen, voor mij 1 belletje en het was geregeld. Dus zelf had ik graag gezien dat eerder info gevraagd werd bij geen reactie. Had veel tijd in de afronding kunnen schelen
Hartelijk dank voor uw review! Vervelend om te lezen dat de aanvraag langer heeft geduurd dan verwacht. Wij gaan ervanuit dat de erfgenamen onderling ook contact hebben, maar nemen uw feedback mee. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Erg snelle afhandeling! Van de eerste keer geleerd en had alle benodigde documenten vooraf klaar, binnen één week was alles rond. Dank!
Hartelijk dank voor uw review! Bedankt dat u nogmaals voor onze dienstverlening heeft gekozen. Doordat u de gegevens meteen kon aanleveren, hebben wij de akte snel kunnen opstellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De afwikkeling van de nalatenschap van mijn moeder is soepel gerealiseerd. Ik vond het heel prettig dat alles online gerealiseerd kon worden. Een Verklaring van executele bleek niet toereikend te zijn, zodat is overgestapt op een verklaring van erfrecht. De telefonische bereikbaarheid van de Juridisch Assistent was niet optimaal. De email met de vraag om ondertekening van de aanvaarding werd pas verzonden nadat ik erover had getelefoneerd. Hierdoor is ruim een week vertraging ontstaan. Het hele proces van aanvraag tot ontvangst van de verklaring duurde een maand (van 18 mei t/m 18 juni).
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat de online manier van aanvragen u bevallen is. Vervelend dat u niet altijd telefonisch contact met ons kon krijgen. Dagelijks zijn wij bereikbaar van 09:30 tot 17:00u. Het kan soms wat drukker zijn, waardoor de wachttijd wat langer is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Natuurlijk heb je geen fysiek contact, maar communicatie telefonisch en online was tevredenstellend.
Hartelijk dank voor uw review! Wij werken inderdaad volledig digitaal, maar wij zijn dagelijks telefonisch te bereiken voor eventuele vragen. Ook kunt u ons emailen of via de chat een vraag stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles was snel en vlot geregeld
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat alles vlot en prima is geregeld door onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Deze dienstverkening bespaarde mij veel tijd, ik was in staat om alles achter mijn computer te regelen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij werken volledig digitaal en daarom is het niet nodig om fysiek langs te komen. Alles ka gemakkelijk vanuit huis. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij moesten een verklaring van erfrecht aanvragen. De uitleg hoe het allemaal zou gaan verlopen was duidelijk. Correspondentie was keurig verzorgd. Ik werd telkens op de hoogte gehouden van alle stappen die genomen werden. Gesprek wat gehouden moest worden met mijn zus in het buitenland verliep allemaal volgens afspraak en gemakkelijk. Het is zeker volgens wens verlopen. Een aanrader wat mij betreft.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat alles voor u snel, netjes en duidelijk is gegaan. Wij werken volledig digitaal en kunnen daarom via een videoverbinding legaliseren met erfgenamen in het buitenland. Fijn om te lezen dat u ons zou aanraden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geen tijd verknoeien, snelle en correcte afhandeling op gebied van verklaring erfrecht en aangifte erfbelasting is onze ervaring met notariële diensten.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat de verklaring van erfrecht snel door u is ontvangen en u ons ook de erfbelasting laat afhandelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer prettige medewerkers. Erg vriendelijk en professioneel. Voor vragen kun je bellen en staan klaar om je te woord te staan.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u de communicatie als zeer prettig heeft ervaren. Mijn collega's en ik staan graag de contactpersonen te woord als er vragen zijn. Dit kan bij ons via de email, telefoon maar wij hebben ook een chatfunctie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Nu de tweede keer een verklaring van erfrecht via jullie aangevraagd. Aanvraagproces verliep soepel, was tweede keer wat meer werk maar alles snel doorlopen met duidelijke informatie en instructies. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u ons nogmaals het vertrouwen heeft gegeven voor een samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De verklaring van erfrecht was snel geregeld. Alles hebben wij digitaal kunnen afhandelen waardoor wij veel tijd hebben bespaard.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat de verklaring snel heeft geregeld. Wij werken inderdaad volledig digitaal en daardoor is het niet nodig om de deur uit te gaan. Alles kan vanuit huis gedaan worden en dit bespaard tijd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Had een Verklaring van Erfrecht nodig. Zonder enige moeilijkdoenerij en supersnel is dit door jullie afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u ons heeft gekozen om de verklaring van erfrecht op te laten stellen. Wij hanteren geen wachttijden en proberen het verzoek zo snel als mogelijk op te pakken.' Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor het eerst gebruik gemaakt van deze dienst en het prima bevallen.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u dat de eerste keer gebruik van onze dienstverlening u prima is bevallen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afwikkeling, ik kreeg direct iemand aan de telefoon toen ik een vraag had. Zeer concurrerend tarief.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u super tevreden bent over onze dienstverlening. u kunt ons inderdaad dagelijks bereiken met eventuele vragen. Dit kan via de email of telefonisch, maar bijvoorbeeld ook via de chat. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In een verdrietige tijd is deze manier van het verkrijgen van een Verklaring van erfrecht optimaal. Snel, houden aan afspraken. En betaalbaar
Hartelijk dank voor uw review! Wij proberen het erfgenamen zo gemakkelijk mogelijk te maken, omdat wij begrijpen dat er al veel op iemand afkomt na een overlijden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hele makkelijke wijze van aanvragen en een hele goede en snelle afwikkeling.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u de aanvraag gemakkelijk vond en dat de afwikkeling goed is geweest. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Veel handiger dan een notaris bezoek met al het gedoe. Top geregeld.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u onze dienstverlening handiger vond doordat het digitaal is. Het is daardoor niet nodig om langs een notaris te gaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke informatie bij iedere stap Duidelijke informatie over de kosten
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u alle informatie heel duidelijk vond. Dit vinden wij ook heel belangrijk omdat hierdoor iedereen weet wat er verwacht wordt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden