Het verkrijgen van (in mijn geval) een verklaring van Erfrecht ging heel eenvoudig. Alles gaat digitaal met mails en links. Ik ben daar niet zo superhandig in, maar zelfs ik kan het!! En de prijs is ongeveer de helft van een 'levende' notaris. Waarbij je ook nog de deur uit moet en dat hoeft in dit geval niet. Je kunt het zelfs midden in de nacht regelen als dat zo uitkomt. Ik kan het iedereen aanraden.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de dienstverlening als snel en handig heeft ervaren. Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Originele beoordeling
Het verkrijgen van ( in mijn geval) van een verklaring van Erfrecht ging heet eenvoudig. Alles gaat digitaal met mails en links. Ik ben daar niet zo superhandig in, maar zelf ik kan het!! En de rpijs is ongeveer de helft van een 'levende' notaris. Waarbij je ook nog de deur uit moet en dat hoeft in dit geval niet. Je kunt het zelf midden in de nacht regelen als dat zo uitkomt. Ik kan het iedereen aanraden.
Je wordt meegenomen in het proces
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u het proces als uitstekend heeft ervaren en dat het proces duidelijk was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zowel bij het overlijden van mijn vader vorig jaar, als mijn moeder dit jaar, hebben wij Notariële diensten gevraagd voor de Verklaring van Erfrecht en de Erfbelasting. Wij zijn zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Had op korte termijn een verklaring erfrecht nodig. Online heel makkelijk en duidelijk te regelen
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u het proces duidelijk en makkelijk vond. Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de service als snel heeft ervaren. Het is bij ons inderdaad mogelijk om vragen te stellen bijvoorbeeld via de email, chat of telefonisch. Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected] Team Notariële Diensten
Hebben de aanvraag voor een verklaring van erfrecht snel en vakkundig afgehandeld. Ondanks dat er onverwacht een onbekend testament opdook hebben zij dit snel en vakkundig afgehandeld.
Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn dat u onze dienstverlening als duidelijk, klantgericht en deskundig heeft ervaren. Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Hebben de aanvraag voor een bverklaring van erfrecht snel en vakkundig afgehandeld. Ondanks dat er onverwacht een onbekend testament opdook hebben zij dit snel en vakkundig afgehandeld.
Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn dat u onze dienstverlening als duidelijk, klantgericht en deskundig heeft ervaren. Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Eerst dacht ik, zal het wat worden. Waar begin ik aan. Je ziet geen mens en toch laat je best gevoelige zaken los. Toch leek het mij en mijn kinderen de beste oplossing en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Erg zorgvuldig en vlot werd mijn zaak behandeld en afgesloten. Het is dus echt een aanrader om gebruik te maken van het werk van deze mensen
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u ons het vertrouwen heeft gegeven om de verklaring van erfrecht op te stellen ondanks uw twijfels. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Eigenlijk was alles wel goed. Maar op de website worden tarieven gehanteerd die afwijken van de gehanteerde tarieven in de offerte en de factuur. Daarom een zesje. Zou anders een acht zijn geweest
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. U geeft aan dat wij andere tarieven hanteren dan op de website staat. Ik zie dat wij u een factuur hebben gestuurd van €516 omdat er een extra erfgenaam, een testament en inschrijving bij het kadaster waren. De factuur is daarmee conform de tarieven op de website. Mocht u hier toch nog een verschil in zien, dan vernemen wij dat graag via [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
De verklaring van erfrecht was volledig digitaal snel geregeld. Je ontvangt van iedere stap die de notaris neemt op de hoogte gehouden en ontvangt uitleg. Echt top.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik vind het heel prettig dat alles online kon. Dat scheelt natuurlijk enorm in de kosten. Alles was zo ook heel snel geregeld tegen een goede prijs. De kosten werden vooraf ook duidelijk gecommuniceerd.
Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat u zich goed geholpen voelde tijdens het proces en de verklaring van erfrecht snel heeft gekregen. Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Team Notariële Diensten
De e-mailcommunicatie verliep volgens duidelijke stappen en gaf al meteen vertrouwen dat het snel en goedgeregeld zou worden. In de hectische tijd rondom een overlijden is dit net wat je nodig hebt.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen en dat het proces duidelijk was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verzoek "Verklaring van Erfrecht" binnen afzienbare tijd tot tevredenheid gerealiseerd. Tussentijds via e-mail goed op de hoogte gehouden van vordering van het proces. Eén minpuntje: de website van Notariële Diensten meldt: "Vraag eenvoudig je verklaring van erfrecht aan voor € 349". Eerlijker zou zijn "vanaf € 349". Lopende het proces kwamen er, waarschijnlijk legitiem, steeds meer kosten bij, die uiteindelijk leidden tot een factuurbedrag van € 632.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen en dat u goed op de hoogte bent gehouden. Wij proberen zo duidelijk mogelijk te zijn over onze tarieven, maar niet alle werkzaamheden zijn bij elk dossier nodig. Hierom kunt u bij de tarieven zien wat de kosten kunnen zijn. Ook staat er een rekenvoorbeeld zodat u vooraf een idee krijgt over de kosten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In verband met het verkopen van het ouderlijk huis bleek dat we een verklaring van erfrecht nodig hadden, en dat binnen niet afzienbare tijd natuurlijk, de doorlooptijd bleek bij de notarissen in de omgeving allemaal erg lang. online maar gezocht of er een manier was om dit sneller te laten gaan, en zo uitgekomen bij Notariële Diensten, met enige scepsis toch het avontuur aangegaan. En geen seconde spijt gehad, alles is snel en goed geregeld.
Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat u toch voor onze dienstverlening heeft gekozen ondanks uw twijfels. Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Team Notariële Diensten
tijdige en correcte informatie en een uiterst snelle afhandeling
Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat u een prima ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Team Notariële Diensten
Notariele Diensten maakt goed gebruik van moderne Internet gerelateerde technieken en heeft ons vlot geholpen zonder onnodige poespas of de noodzaak te reizen - gewoon vanaf de PC.
Hartelijk dank voor uw review! Wij werken inderdaad volledig digitaal, waardoor het niet nodig is om de deur uit te gaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Als je een notaris nodig hebt, is er altijd iets moeilijks. Dan is het fijn als je kundig, snel en efficiënt geholpen wordt. Dat was zo bij Notariële Diensten.
Hartelijk dank voor uw review! Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed geregeld, wel langzaam
Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat u de aanvraag goed geregeld vond. Helaas zijn wij in sommige situaties afhankelijk van een gemeente, waardoor de aanvraag langer kan duren. Dit zou niet anders zijn gewest bij een lokale notaris. Team Notariële Diensten
Voor een erfrechtverklaring is de werkwijze zeer effectief. Alles via mail en internet, voor de oudere onder ons waarschijnlijk wat lastig, maar geeft ook een gevoel van afstand en onpersoonlijke benadering.
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u het proces al zeer effectief heeft ervaren. Wij zijn inderdaad een onlinediensverlening, waardoor alles sneller en tegen een lager tarief kan worden opgesteld. Achter de schermen werken mijn collega's en ik aan uw dossier. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Erg goed geholpen duidelijke communicatie over de duur en prijs plus de snelheid waar alles mee is afgewikkeld
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u onze dienstverlening als goed en snel heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
snel en voordig geholpen
Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat u zich snel en voordelig geholpen voelde tijdens het proces. Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Team Notariële Diensten
Binnen 2 weken heb ik mijn Verklaring van Erfrecht ontvangen. De instructies via de mail waren erg duidelijk. Het enige minpuntje was, dat ik het document, wat geplaatst was in de Notarisbox, niet direct kon downloaden. Maar na 1 telefoontje was het probleem opgelost.
Goede opvolging, prijs redelijk in vergelijking met anderen
Na het overlijden van mijn zus had ik een akte van erfrecht nodig. De prijzen daarvan varieerden enorm, als ook de tijd die het nam. Zowel de prijs als de snelle behandeling was een verademing, vergeleken bij “ “conventionele” notarissen. Bedankt,
Goede ervaring
Zeer heldere instructies en tijdige communicatie over vervolgstappen. Echt prima en snel geregeld allemaal.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden