Perfect geregeld en veel goedkoper dan bij een notaris in de omgeving.

Makkelijk en perfect geregeld voor een nette prijs.

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte

Totaal ontzorgt

Heel fijn dat alles online te regelen valt. Je hebt al zoveel te doen bij een afhandeling van zaken na overlijden dat veel tijd kost. En dan is deze online dienst een verademing. Alles geen heel eenvoudig en voorspoedig. En ook qua prijs prima.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Uitstekende informatieverstrekking voor een noodzakelijk kwaad

Niemand zit te wachten op het aanvragen van een verklaring van erfrecht maar helaas is dit toch noodzakelijk. Notariële diensten maakt het hele proces duidelijk en zorgt dat het soepel verloopt. Uitstekende informatieverstrekking per stap en erg snel met reageren.

Snel en accuraat

Snelle acties, waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van de voortgang.

prima, zoals het hoort!!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Helder en duidelijke communicatie.

Goede service en vlotte correctie van mijn vergissingen. .

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

een prettige en efficiënte werkwijze

een VvE was nodig en na wat twijfel over wel of geen online procedure toch hiervoor gekozen. het verliep allemaal duidelijk en zorgvuldig. wanneer ik een vraag had werd deze al snel beantwoord. van elke stap en voortgang werd je goed op de hoogte gehouden. inmiddels is het allemaal geregeld en dat geeft rust.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Deskundig efficiënt en snel geholpen

Met een prettige werkwijze zonder bezoek aan een notaris is de verklaring van erfrecht snel opgeleverd.

Snel en efficiënt.

Professioneel en betrokken.

Prima en snelle dienstverlening

Adequaat en snelle dienstverlening. Goed afgehandeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Verliep allemaal naar verwachting.

Het verliep allemaal zoals geadverteerd, zeer professioneel en vlot. Ik ben blij dat ik deze dienst gevonden heb.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Correct, snel, duidelijk en betaalbaar!

Hierboven is al duidelijk in enkele woorden samengevat, dat ik zeer tevreden ben over de dienstverlening. Misschien nog een aanvulling: goed telefonisch bereikbaar!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Notariële Diensten communiceren helder en reageren direct.

We hadden bij een eerder overlijden minder goede ervaringen met een live notaris. Het was een verademing dat het contact met Notariële Diensten zo goed verliep.

Perfect!

Erg snel geregeld en goede communicatie.

Prima snelle service

Service tegen scherpe prijs

Duidelijk!

Duidelijk , updates wanneer nodig ! Zeer tevreden over

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed, Snel en vooral eenvoudig digitaal en waarom nog fysiek naar een notaris.

Goed, snel en eenvoudig voor iedereen te regelen.

Snelle en eenvoudige afhandeling

We hebben een verklaring van erfrecht aangevraagd. Hiervoor hebben we gegevens ingevuld en opgestuurd. Daarna is alles snel verlopen en hebben we de verklaring gekregen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goede service en prettige communicatie

In tegenstelling tot vele andere notarissen, vriendelijke medewerkers en erg prettige en duidelijke communicatie.

Prima alles snel geregeld

Goed geholpen om een verklaring van erfrecht te krijgen Telefonisch goed bereikbaar voor vragen

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Kan niet anders zeggen dan dat alles snel en naar volle tevredenheid geregeld was.

Mijn eerste ervaring met een online notariaat. Communicatie was helder en duidelijk, vragen werden snel beantwoord. Het document hebben we ook snel ontvangen. Een aanrader dus! Met als bijkomend pluspunt dat het veel goedkoper was dan wanneer ik naar een notariaat in mijn omgeving zou zijn gegaan.

Snelle afhandeling

Ben blij op deze manier hogere notaris kosten te hebben kunnen vermijden

• Communicatie N.v.t.

Super snelle service

Super prettig, alles snel digitaal en makkelijk. Goed telefonisch bereikbaar voor vragen. Echt een top club.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heb even geduurd met allea maar alles is correct verlopen bedankt ook voor dat ik meteen dingen via de bank kon regelen en dat ze meewerkte scheelde me hoop stress en gedoe achreraf als nog stress maar togh t is klaar bedankr heel erg zo kan en niet na een noraris moest kantoor dan niks voor mij haha

Snel, goed en voordelig!

Ze maken het echt waar. Heel transparant. Geen verrassingen. Ze houden je goed en snel op de hoogte van de voortgang. Je weet van tevoren wat het gaat kosten.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden