Geen wachttijden, snel en deskundig geholpen.
Hartelijk dank voor uw review! Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles goed geregeld en zeer goede snelle afhandeling en communicatie!
via mobiele device insturen stukken iets minder makkelijk dan via laptop.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u ons als kundig, snel en duidelijk heeft ervaren. Vervelend dat bij u het minder makkelijk verliep op de telefoon. Onze dienstverlening is hier namelijk wel op ingericht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Eerste keer hier gebruik van gemaakt. Alles verliep naar wens.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u voor onze dienstverlening heeft gekozen en dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles ging als een zonnetje. Geen probleem en goed uitgelegd. Stap voor stap.
Leuk om te lezen dat het als een zonnetje verlopen is! Hartelijk bedankt voor uw review. Mocht u nog verbetertips voor ons hebben waardoor u een 10 gegeven zou hebben dan kunt u die doorgeven via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een aanrader. Voor een verklaring van erfrecht had geen notaris op korte termijn tijd. En ook geen interesse. Levert denk ik niet genoeg op. Hier in een week alles geregeld en een stuk voordeliger.
Leuk dat u bij ons bent terechtgekomen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst geweest. Dank voor deze reivew. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Super ,goed en snel,ik kan het iedereen aanraden. Antoon van Osch
Dank u wel voor uw review en heel fijn te lezen dat u onze dienstverlening zou aanraden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Uitermate snelle en goede dienstverlening.
Hartelijk dank voor uw review en compliment! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle behandeling en correcte afronding
Dank u wel voor deze review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke instructies die gemakkelijk te volgen zijn. Je wordt steeds op de hoogte gehouden met de gang van zaken.
Dank u wel voor uw review. Goed om te lezen dat u onze instructies en bevestigingsmails duidelijk vond. Mocht u nog verbetertips voor ons hebben waardoor u een 10 gegeven zou hebben dan kunt u die doorgeven via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn aanvraag werd snel behandeld, met veel informatie en een duidelijke procedure. Communicatie was uitgebreid en het eindresultaat sneller dan verwacht. Zeer tevreden.
Heel leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent en u de verklaring sneller heeft ontvangen dan u verwacht had. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig. Dit was online super snel geregeld en nog voor een goede prijs ook! Wij zijn zeer te spreken!
Hartelijk bedankt voor uw review. Heel leuk om te lezen dat u zo te spreken bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht supersnel en makkelijk geregeld
Goed om te lezen dat het gemakkelijk en snel verlopen is. bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De gevraagde dienst is snel, accuraat en professioneel geleverd. Zeker in mijn geval na het overlijden van een familielid is dit zeer ontzorgend. Dank hiervoor.
Het ontzorgen doen we graag, fijn dat wij dat voor u mochten doen. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen enkele weken werd de aangevraagde verklaring van erfrecht afgegeven. Tussentijdse communicatie verliep vlot en was duidelijk. Vriendelijke personeel!
Dank u wel voor deze review en ook voor uw compliment richting onze collega's. Mocht u nog verbetertips voor ons hebben waardoor u een 10 gegeven zou hebben dan kunt u die doorgeven via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het digitaal verwerken van het dossier is een goede optie geweest voor ons erfgenamen. De ouderen onder ons moesten een beetje worden geholpen maar alles is tot in de puntjes goed opgelost. Het grote voordeel is dat men alles vanuit thuis kan verwerken en hoeft zich niet fysiek bij de notaris te melden.
Via ABNAMRO bij Notariële diensten terechtgekomen. Positieve ervaring mbt tot kwaliteit, communicatie en snelheid van dienstverlening. Volgens mij voor een concurrerende prijs. Aanrader als je weet welk juridisch document je nodig hebt.
Dank u wel voor uw review. Fijn dat u ons aanprijst bij potentiële nieuwe opdrachtgevers. Mocht u nog verbetertips voor ons hebben waardoor u een 10 gegeven zou hebben dan kunt u die doorgeven via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dank u wel voor uw review. Mocht u nog verbetertips voor ons hebben waardoor u een 10 gegeven zou hebben dan kunt u die doorgeven via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel prettig dat alles online geregeld kon worden.
Dank u wel voor uw review. Het hele proces kan inderdaad volledig online geregeld worden waardoor alles vanuit huis gedaan kan worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Erg tevreden over de inzet van uw diensten. Een en ander werd snel en adequaat geregeld. De akte van erfrecht heb ik snel ontvangen.Alleen vraag ik me af, waarom ik de originele akte niet ontvang, waarom blijft deze bij de notaris? Met vriendelijke groet,
Fijn dat u tevreden bent over de inzet van onze diensten. U heeft de originele akte ontvangen. De notaris heeft alleen een papieren versie als hij deze print. Bij een testament blijft het origineel in de kluis bij de notaris, met een verklaring van erfrecht is dat niet het geval. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is vanaf het begin duidelijk geweest en ik ben van A tot Z goed begeleid en heel goed en professioneel geholpen. De Akte is geheel online binnen een korte periode opgesteld en afgetekend door de Notaris en Verzonden via een beveiligde site met code.
Heel leuk om te lezen dat alles duidelijk was en wij u goed hebben kunnen begeleiden. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlot online proces als je verder geen advies nodig hebt. Je wordt van en na elke processtap direct geïnformeerd.
Leuk om te lezen dat het proces online vlot verlopen is. Bedankt voor uw review. Mocht u nog verbetertips voor ons hebben waardoor u een 10 gegeven zou hebben dan kunt u die doorgeven via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijk, digitaal, snel en scherp in tarief.
Hartelijk bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De communicatie verliep vlot, en het was ook makkelijk om alle documenten aan te leveren. We zijn heel tevreden over hoe het proces is verlopen.
Dank u wel voor deze review. Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over de verloop van het proces. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alle informatie die ik ontving was duidelijk en ik kreeg snel een bevestiging of reactie als ik iets had ingestuurd.
Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn dat de informatie duidelijk was voor u en de reacties elkaar snel opvolgden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden