duidelijke transparante communicatie

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Complex lijkend proces eenvoudig uitgevoerd

Zaken die je niet vaak doet lijken lastig. Met duidelijke vragen is de noodzakelijke input verzameld en het gewenste document geleverd.

Snel en duidelijk

Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Dat is digitaal supersnel geregeld via Notariële Diensten! De communicatie is duidelijk en daardoor ga je vloeiend door het proces. Het ging allemaal eenvoudig. Ik kan het iedereen aanraden.

super

Alles snel en duidelijk afgehandeld en zo nodig nagevraagd. Heb geen op of aanmerkingen ter verbetering,

Een heel prettig bedrijf om mee te werken

Een heel prettig bedrijf om mee te werken

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima is alles verlopen..

Hele goede ervaringen ,denken mee, vriendelijk .

Top geregeld

Snel gemakkelijk prima prijs

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Top ! Snel duidelijk en beleefd! Goede club heer Prick!

Goede zorgvudige info. Telefonisch zowaar goed bereikaar. Beleefd, deskundig. En in verhouding tot anderen goed betaalbaar. Zaken snel geregeld een 10

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, adequaat en uitstekende informatie

Ik ben positief verrast door de prettige afhandeling van een akte voor executele. De informatievoorziening is erg goed en de afhandeling verliep snel.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Fantastisch

Ontzettend makkelijk en snel geregeld

Verliep snel en ongecompliceerd

Na het overleden van ons zoon Warren wij slecht in staat om alle regelzakken rond te krijgen. De mensen van het Notariële dienst hebben alles simpel en snel voor ons afbehand.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Verklaring van Erfrecht heeft onnodig lang op zich laten wachten.

Notariele Diensten was niet echt pro-actief in het verkrijgen van de benodigde gegevens.

Snel, vakkundig en no-nonsense

Het is een duidelijk omschreven proces. Je wordt in een aantal stappen door de aanvraag geleid en je weet steeds waar je aan toe bent. Het proces gaat snel en er wordt geen tijd verspild. Ik ben hier op een prettige manier mee geholpen en ik had het gevraagde document vlot in handen. En dat alles voor een veel lager bedrag dan wanneer ik naar een notariskantoor was gegaan. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Soepele dienstverlening

Notariële diensten heeft de verklaring voor erfrecht snel en efficiënt opgesteld. Er is duidelijke communicatie over wat ze doen en welke informatie ze nodig hebben.

Verklaring van erfrecht.

De aanvraag via de website van “doehetzelfnotaris” verliep niet goed. Bij de aanvraag had ik een gevolmachtigde opgegeven die geen erfgenaam was. Hierdoor werd de aanvraag niet geaccepteerd en moest ik uiteindelijk een nieuwe aanvraag indienen met één van de erfgenamen als gevolmachtigde. Het kan niet de bedoeling zijn dat een klant gedwongen wordt een aanvraag aan te passen omdat het administratieve proces niet goed ingericht is. In de akte staat het huisnummer van één van de erfgenamen niet vermeld.

Snel en duidelijk

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Goed geregeld

Snel geregeld en fijne communicatie

Super werkwijze

Voor iets wat makkelijk kan, ook makkelijk aanpakken. Dus n simpele verklaring van erfrecht ook simpel aanpakken. En dus betalen voor de diensten die geleverd worden. En niet n gemiddelde prijs, waarin je meebetaalt voor n verklaring die ook echt heel veel tijd kan kosten. Geoliede geautomatiseerde aanpak!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijke uitleg en goed contact online.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle behandeling uploaden voor digibeet problematisch

Geholpen door kinderen was het te doen.

was eenvoudig

Alles ging eenvoudig en gemakkelijk en was makkelijk te volgen bedankt voor al de goede service Mevr van der Wal-Barug

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles snel en netjes geregeld.

Alles snel en netjes geregeld.

Snel en proffesioneel

Zeer positief, en een nette prijs.

Snel & scherp geprijsd

Zeer tevreden over de aanvraag van een verklaring van erfrecht. De online aanvraagprocedure is duidelijk en werkt goed. Ik ontving de verklaring van erfrecht supersnel en de factuur viel laag uit. Ook heel fijn! Ik raad iedereen deze notariële dienst aan.

Goede en strakke organisatie

Perfect geholpen. Een 8.3